She Inspires Circle

IN EEN GROEP VAN MAX. 8 GELIJKGESTEMDE VROUWEN WERKEN AAN JEZELF.

WAT STAAT JE IN DE WEG? 

Leid Jij Je Leven Of Wordt Je Geleefd?

Loop jij op dit moment vast in je leven en lukt het je maar niet om vooruit te komen. Of wil je meer uit jezelf en je leven halen? Begin dan hier! 

 

In een kleine, intieme groep van gelijkgestemde vrouwen ga jij aan de slag met je persoonlijke groei. Met mij als coach in de Circle krijg je gegarandeerd inzicht, helderheid en praktische stappen om je leven naar een volgend niveau te tillen.

BEN JE MEER DAN KLAAR OM JE CIRKEL TE DOORBREKEN EN DE VOLGENDE STAP TE ZETTEN IN JE LEVEN? VIND JE DAT HET NU ECHT TIJD IS VOOR VERANDERING?  EN GUN JE JEZELF MEER? DAN IS DE SHE INSPIRES CIRCLE VOOR JOU!

HOE ZIET DAT ERUIT?

Persoonlijke Coaching In Een Cirkel Van 4 tot 8 Gelijkgestemde Vrouwen

Je komt binnen en gaat samen met een aantal andere gelijkgestemde vrouwen zitten in een cirkel​. Verder hoef je helemaal niks te doen :) Ik leid de Circle en zorg eerst dat iedere vrouw zich helemaal gemakkelijk voelt! Daarna verbinden we ons met onszelf en gaan we aan de slag met wat ons onbewust (!) bezighoudt en belemmert om vooruit te komen. Ik zet hier verschillende tools voor in, denk aan Stilte, Meditatie en Coaching.  

WAT KUN JE VERWACHTEN?

HELDERHEID

Je krijgt inzicht in je huidige situatie en we onderzoeken hoe je de volgende stap kunt zetten richting het leven dat je diep van binnen wil. Je krijgt ook inzicht in de blokkades en belemmeringen die jou in de weg staan.​ We gaan altijd direct naar de kern.

PERSOONLIJK AANDACHT

Je wordt persoonlijk gecoacht. Je krijgt mooie oefeningen, directe inzichten en een doorbraak in jouw situatie!

VEILIGHEID & VERTROUWEN

Een ruimte waarin je je veilig genoeg voelt om jezelf te zijn en je hart open te stellen voor jezelf en anderen! 

NIEUWE SOCIALE CONTACTEN

Hier connect je met gelijkgestemde vrouwen die allemaal aan zichzelf werken en willen groeien! Kijk er niet raar van op als je hier nieuwe vriendschappen aan over houdt :)

BESTEL NU JE TICKET VOOR DE KOMENDE CIRCLE!

 
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat als ik bekenden tegenkom?


Ik snap de angst om bekenden tegen te komen. Daarom kom ik je graag tegemoet: als jij je niet gemakkelijk voelt bij de mensen die aanwezig zijn, mag je later op een later moment, tijdens een andere Circle terugkomen.
Wat als ik graag wil komen, maar eigenlijk niet durf?


Kan je wel jezelf zijn? Zullen er vrouwen zijn die gaan oordelen? Voel je je wel veilig? Ik snap je angsten volledig! Andere vrouwen die jou voor gingen, hadden dezelfde angsten. Uiteindelijk was de ervaring zeer positief. Daarnaast ben ik in staat om een plek te creëren waar iedereen zich veilig genoeg voelt om zich kwetsbaar op te stellen. Kom je naar de Circle en voel je je echt niet op je gemak? Dan krijg je je geld terug. PS: uit je comfort zone is altijd eng, maar geef niet toe aan het stemmetje in je hoofd!

YES, SHE CAN!

Van twijfel en onzekerheid naar een zelfverzekerde en sterke vrouw die in zichzelf gelooft. Download het e-book en ontdek nu met welke 8 onmisbare tips jij direct je onzekerheid overwint en je zelfvertrouwen vergroot!

De Missie 

Mijn missie is geslaagd als jij je weer verbonden voelt met jezelf en als je het mooie leven hebt dat je verdient.

Connect met She Inspires 

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

 Contact 

She Inspires
Hugo de Grootplein 9-2
1052 KV Amsterdam
logo she inspires.png
Ontdek je innerlijke kracht en boost je zelfvertrouwen..