fd75f452-0619-4490-b834-682fce50d781 2.j

SUCCES STORIES

ECHTE VERHALEN VAN AMBITIEUZE VROUWEN DIE STAP VOOR STAP BOUWDEN AAN HET LEVEN DAT ZIJ VERDIENEN!

ZIJ GINGEN JE VOOR...

PHOTO-2021-04-08-16-11-20.jpg

"Hoe ik bij Naoual binnenwandelde kan ik mij bijna niet meer voorstellen. Mijn leven voelde aan als een zwart gat. Ik was moe van mijzelf en het leven. Ik leefde CON-TINUE in strijd met mijzelf en was mijn eigen grootste vijand. Ik deed ontzettend mijn best om anderen tevreden te houden, om maar de liefde en waardering te krijgen waar ik naar verlangde. Nee zeggen kon ik niet. Mijn eigen wensen en verlangen stopte ik letterlijk weg. Ik gaf alles wat ik in mij had. En ik wees tegelijkertijd continue met een vinger naar mijzelf. Het was nooit goed genoeg. Ik voelde mij leeg, waardeloos, verstoten en ik kwam in een burn-out terecht. Ik liep al jarenlang bij een psycholoog, maar niets werkte.

Naoual is letterlijk mijn redding geweest. Zij begreep precies wat ik meemaakte en hoe ik mij diep van binnen voelde. Naoual zag mij staan. Ik droeg mega veel pijn met mij mee en Naoual heeft mij enorm bijgestaan om naar elk pijnstuk van mijzelf te kijken en dit te helen. Dit was een enorm moeilijke periode voor mij. Naoual gaf mij telkens het vertrouwen dat ik nodig had om door te gaan en dat er meer voor mij bestemd was. Naoual herinnerde mij aan wie ik diep werkelijk ben.

In 1,5 jaar tijd ben ik gegroeid van een doodongelukkige vrouw die zichzelf niet mocht naar de vrouw die ik altijd al hoorde te zijn: de vrouw die ik BEN met een eigen coachingsbusiness. Ik durf eindelijk keuzes te maken die écht bij mij passen, vanuit trots en waardering voor mijzelf. Ik vertrouw op mijzelf en ik leef vanuit mijn hart. Ook heb ik waardevolle relaties weten te creëren en mij opengesteld voor échte liefde. Ik leef mijn eigen mooiste leven en wordt niet meer geleefd. Ik houd van mijn leven. Daar ben ik Naoual levenslang dankbaar voor. Zij gaf mij mijzelf terug."

SARAH AZERAR, LIMITLESS YOU

Schermafbeelding 2019-03-28 om 19.23.31.

"Naouel verstaat de kunst van het luisteren naar wat je écht zegt. En weet intuïtief wat er nodig is om je weliswaar onzichtbare maar zeer voelbare blokkades op te ruimen. Elke sessie geeft nieuwe inzichten. Elke sessie is een of meerdere stappen vooruit. Naouel is helder, direct en concreet in haar feedback. Een intelligente professional met een liefdevolle no nonsens aanpak. Naar de kern, weten, voelen, helen én vooruit. Ik ben erg blij dat ik haar op mijn pad heb gevonden."

JACQUELINE SCHOONHOVEN

unnamed_edited.jpg

Naoual is iemand die je niet voor de gek kan houden. Waar ik het nog bij mezelf probeerde, prikte zij er dwars doorheen. Naoual voelt je heel goed aan, waardoor zij snel tot de kern komt van het “probleem”. Ze staat klaar om je te begeleiden tijdens één van je mooiste reizen, de reis naar jezelf. 

 

Ik ben door Naoual haar coaching enorm gegroeid als persoon. Ik durf weer te vertrouwen op de mensen om mij heen. Door de innerlijke reis heb ik ook geleerd en ingezien wat mijn eigen grenzen zijn, en wanneer ik daar ten koste van mezelf overheen gaan. 

 

Naoual staat als coach echt klaar voor je en ze begeleidt je door het hele proces. Ze is straight to the point en liefdevol tegelijkertijd.

 

Lieve Naoual, dank voor je fijne begeleiding. Het is een mooie reis geweest en ik heb veel van je geleerd. Dank voor je steun, begeleiding en vertrouwen in mij! 

 

Liefs, 

Loubna

LOUBNA

Ik heb bij Naoual traject True Self genomen. Het was het dubbel en dwars waard! Ik kwam binnen met een zwaar beladen gevoel, een vol hoofd en zat met afgezakte schouders. Ik ben klaar en moe van alles! Ik heb mijzelf verloren in alle rollen die ik heb als vrouw. Naoual gaf mij een warm en liefdevolle gevoel van je mag er zijn! Je bent goed genoeg! Je bent het waard! Ik besefte dat ik mijzelf niet had verloren maar mijzelf had weggegeven. 

Gaande weg tijdens het traject leerde ik mijzelf steeds meer kennen en ik leerde echt voelen! Wauw dat zorgde voor enorme veranderingen en groei. Het is vallen en opstaan maar je leert echt LEVEN ipv alles weg te geven aan een ander. Ik heb mijzelf de laatste jaren weggecijferd en ik stond altijd op de laatste plek. Nu kan ik eindelijke zeggen dat de rollen zijn omgedraaid. Mijn innerlijke rust en kern straalt naar buiten. Ik wil nu naar voren treden en zeggen: ik ben gelukkig met mijzelf zoals ik ben! ❤

SALOUA

20210313-DSC_6771_edited_edited.jpg

Vanwege werkongelukkigheid stuit ik op het TRUE SELF traject, waarom had ik steeds te kampen met bepaalde situaties op de werkvloer en was ik oververmoeid en bijna chronisch overspannen. De eerste verbinding met Naoual was vooral de herkenning, Naoual zelf heeft het ook ervaren in haar werk.

Naoual als intuïtief life coach is ontzettend betrouwbaar, professioneel en weet tot op detail te voelen wanneer zij wel of niet met jou de volgende stap kan maken of juist een stapje terug moet doen in jouw proces. Dankzij de geborgenheid die Naoual wist te creëren, kwam ik bij elke sessie steeds meer los. Dit traject heb ik mezelf opnieuw mogen leren kennen, mezelf mogen omarmen en terug te keren naar momenten in het leven die bepalend zijn geweest in alle pijn die ik een lange tijd heb gedragen. Voorheen droeg ik een zware rugzak aan leed overal mee, mijn trouwe rugzak. Ik kan je vertellen dat ik die rugzak niet meer draag. Ik voel mij vrij, geliefd en geaard. De grootste ontdekking in dit traject is, dat met de begeleiding van Naoual, ik de stem van mijn hart heb mogen terug vinden. Voor mij van levensbelang en ik koester de stem van mijn hart die ik jarenlang kwijt was geraakt. Tijdens dit traject heb ik ontdekt wat de vlam in mijn hart aanwakkert, jongeren/jong volwassenen onderwijzen in emotionele intelligentie op scholen en maatschappelijke organisaties, en heb ik inmiddels mijn eigen bedrijf DESIRE&NEED opgezet als docent/trainer. 

SheInspires, Naoual, heeft mij geleerd balans en rust te implementeren in mijn lijf en leven. 

Ik wil je bedanken voor alle zakdoeken, alle huilbuien, alle lachmomenten, de ademhalingen, schouderklopjes en de kopjes koffie en water. 

She Inspires, she really does!

SALOUA BECHAINE, DESIRE & NEED