Succes Stories

Ik heb al talloze vrouwen geholpen om hun persoonlijke en professionele leven te veranderen.

JIJ KAN DE VOLGENDE ZIJN....

"Ik voel me zo vrij en happy na al mijn struggles. Ik had echt niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Lijkt net alsof ik in een droom leef jeetje. Ik heb m'n eerste reis gemaakt en ik heb een appartement gekregen. Ik heb nu zoveel zelfvertrouwen dat ik eindelijk mezelf durf te zijn en voor een groep durf te spreken"

Hakima

"Naouel verstaat de kunst van het luisteren naar wat je écht zegt. En weet intuïtief wat er nodig is om je weliswaar onzichtbare maar zeer voelbare blokkades op te ruimen. Elke sessie geeft nieuwe inzichten. Elke sessie is een of meerdere stappen vooruit. Naouel is helder, direct en concreet in haar feedback. Een intelligente professional met een liefdevolle no nonsens aanpak. Naar de kern, weten, voelen, helen én vooruit. Ik ben erg blij dat ik haar op mijn pad heb gevonden"

Jacqueline Schoonhoven

Ik heb de Life Coaching pakket genomen. Ik vond het best eng om een sessie in te plannen. Ik was bang dat ik problemen zou creëren, die er niet zijn. Ik dacht stel dat we stil gaan staan bij elk detail in mijn leven en te diep erop ingaan, zodat we toch een probleem gaan vinden.
 

De ervaring met de coaching is verrijkend voor de rest mijn leven. Naouel is een persoon die rust uitstraalt en een persoon waar je je snel prettig bij voelt. Ze stelt vragen, die ik nooit aan mezelf heb gesteld. Ik ben achter mijn knelpunten gekomen en sta nu veel vaker stil bij wat ik voel en waar dat gevoel vandaan komt.

Ik vond het een hele fijne sessie!! Er is een last van m'n schouders afgevallen. Echt super ik kan niet meer wachten voor meer.

Hakima

Het voelt heel goed en veilig om deze innerlijke reis bij jou te kunnen doorlopen. Ik voel mij begrepen (met al mijn culturele bagage) en dat is heel erg fijn! :-)

Soufia

Nog bedankt! Echt heel fijn. Elk gesprek voelt als een massage voor de ziel.

Nassera

Dank je wel lieve Naouel, je hebt me tot nu toe echt heel goed geholpen. Ik ben zo trotsss dat ik dit durf 😍Ik neem mezelf nu ook meer serieuzer en dat voelt damn goed!

Maryam

Tijdens Het Proces...

JOUW PROCES IS HET ENIGE WAT VOOR ONS TELT! WE VIEREN JOUW SUCCES SAMEN MET JOU! DAAROM GENIETEN WE ONTZETTEND ERVAN ALS WE TUSSEN DE SESSIES DOOR ALLERLEI UPDATES KRIJGEN...

YES, SHE CAN!

Van twijfel en onzekerheid naar een zelfverzekerde en sterke vrouw die in zichzelf gelooft. Download het e-book en ontdek nu met welke 8 onmisbare tips jij direct je onzekerheid overwint en je zelfvertrouwen vergroot!

De Missie 

Mijn missie is geslaagd als jij je weer verbonden voelt met jezelf en als je het mooie leven hebt dat je verdient.

Connect met She Inspires 

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

 Contact 

She Inspires
Hugo de Grootplein 9-2
1052 KV Amsterdam
logo she inspires.png
© Copyright
Ontdek je innerlijke kracht en boost je zelfvertrouwen..