Ambitie, Geld & Succes

Hello #SoulFamily!


How are you doin?! Voor mij waren de afgelopen weken een MAJOR reset. Het voelt alsof ik (energetisch) alles achter me heb gelaten en opnieuw begin, maar dan natuurlijk wel met een grote rugzak vol ervaring, kennis en inzichten. Hello NEXT LEVEL👋🏻!


Ik ben TOEGEWIJDER DAN OOIT tevoren om mijn GROOTSTE dromen waar te maken en het leven te krijgen dat ik wil en verdien! De afgelopen weken voelde ik steeds sterker dat het tijd is om nog meer vanuit een hogere versie van mezelf te handelen! Dus...


ZEG 'JA' TEGEN JE WILDSTE DROMEN

Ik heb JA gezegd tegen een coachingstraject van Floortje Lopes. Een investering van €11.997 excl. btw! Ik kan niet geloven dat ik dat bedrag in mezelf en mijn droom durf te investeren. Wie had dat ooit gedacht? Een vrouw zoals mij die zoooo onzeker was met een HELE BEPERKTE MINDSET, die nu VOLLEDIG voor zichzelf durft te gaan en risico's durft te nemen. Ik heb mezelf overtroffen🤩! Natuurlijk ben ik doodsbang (!) om zo een bedrag te investeren en zijn er 100.000 redenen door m'n hoofd heen gegaan om het niet te doen, but I FREAKY DID IT! Sidenote: m'n hoogste investering tot nu toe in een coachingsprogramma was €2497. Dus je kan je voorstellen hoe groot deze JUMP is voor mij haha...


HAAL ALLES UIT JEZELF EN JE LEVEN

Maar weet je, het leven is écht te kort om er niet ALLES uit te halen. Ik wil zoveel mogelijk ervaren in het leven en mezelf op alle mogelijke manieren leren kennen.


Zoals je misschien al weet, ben ik sinds 2013 bezig met persoonlijke ontwikkeling. Mijn reis begon met heel veel boeken lezen en proberen te begrijpen waarom m'n leven zo k** was en ik me zo verschrikkelijk miserable voelde. Beetje bij beetje kwam ik tot de ontdekking dat je de kracht & macht hebt om je eigen leven te veranderen. Dat gaf me hoop, want ik wilde zo graag MEER uit mezelf en m'n leven halen! Hoewel ik door het lezen veel wist en begreep, veranderde er nog geen fuck in m'n leven...


LUISTER NIET NAAR ANDEREN

In 2016 toen ik het zo ongelooflijk zat was en de frustratie zo hoog opliep omdat ik maar rondjes bleef maken in dezelfde cirkel, besloot ik EINDELIJK om daadwerkelijk actie te ondernemen. Ik boekte een ticket naar London en ging naar het seminar UNLEASH THE POWER WITHIN van Tony Robbins. Dat was mijn eerste grote investering destijds van ongeveer €1500. De grap is dat ik eigenlijk al in 2015 heel graag wilde gaan en letterlijk al mijn vriendinnen had gevraagd en gesmeekt om mee te gaan, maar ze verklaarden me allemaal voor gek, inclusief mijn familie. Ze zeiden allemaal: "Wat ga je nou zoveel geld uitgeven aan zo iemand, hij wil alleen je geld, bla bla". Dus een jaar later toen mijn leven nog steeds bestond uit werken, eten, slapen en af en toe wat leuks met vriendinnen, wist ik dat ik een radicaal besluit moest nemen en iets anders moest doen. Wachten en hopen op verandering leverde helemaal niks op. En dat is waarschijnlijk het enige verschil waardoor de ene vrouw wel gelukkig en succesvol is en de andere niet. Dat je bereid bent om te doen wat ervoor nodig is!


INVESTEER IN JEZELF

Sindsdien heb ik op allerlei verschillende manieren aan mezelf gewerkt en aan de lopende band geïnvesteerd in verschillende coaches, online cursussen, boeken en noem het maar op. Ik heb zo ongelooflijk veel geleerd, TOEGEPAST en daardoor vele dromen en verlangens gerealiseerd:

 • Eindelijk ben ik de vrouw die ik wil zijn: zelfverzekerd, sterk en UNSTOPPABLE! Ik laat me niet meer tegenhouden door angst, twijfel of anderen!

 • Ik wilde altijd weten en ervaren wat échte liefde is en ook dat voel ik nu vele momenten in mijn hart. Ik heb liefde, geluk en zoveel meer in MEZELF gevonden.

 • Ik heb een fijne en stabiele relatie met een man die goed voor me zorgt.

 • Ik durf nu voor grote groepen te spreken.

 • Ik heb mijn 9-5 baan opgezegd voor mijn passie: mensen helpen. Ik dacht serieus dat ik dood zou gaan in loondienst. Ondanks dat ik altijd wel het verlangen had om iets voor mezelf te beginnen, dacht ik nooit dat ik het daadwerkelijk zou doen.

 • En onlangs is een hele grote droom uitgekomen: ik heb een super luxe vakantie geboekt naar Dubai voor mijn moeder en broertjes waar ik zielsveel van hou. Ergens heb ik altijd de behoefte gehad om mijn moeder gelukkig te maken, juist omdat ze zo een zwaar leven heeft gehad. Ik kan oprecht niet wachten om haar gezicht te zien als ze straks voor het eerst een ander land bezoekt. Nu maar hopen dat het doorgaat i.v.m. met Corona :(


THE NEXT LEVEL BABY!

Ik ben ongelooflijk dankbaar voor alles in m'n leven. Alle moeilijke en zware periodes hebben me hier naartoe geleid. En nu is het tijd voor de volgende AVONTUUR. The NEXT LEVEL. Met nog grotere dromen en ambities. En omdat ik het al eerder heb gedaan, weet ik zeker dat het nu ook weer lukt. Misschien is succes niet meer dan een formule. En begint iedere NEXT LEVEL IN JE LEVEN MET DE VOLGENDE STAPPEN:


 1. JE MOET EEN BRANDEND VERLANGEN HEBBEN. Een verlangen om het anders te willen dan nu! Om niet langer zo door te gaan of genoegen te nemen met zoals het nu is, maar het écht daadwerkelijk anders te willen. Dus vraag jezelf af: HOE GRAAG WIL JE HET? Als je het niet graag genoeg wil, zul je hoogstwaarschijnlijk geen actie ondernemen. Of je zal jezelf pushen om vervolgens weer terug te vallen.

 2. JE MOET WETEN WAT JE DAADWERKELIJK WILT! Het heeft geen nut om de hele tijd te zeggen 'ik wil niet meer dit of dat', en dat te blijven herhalen en daar gefrustreerd over te zijn. WAT WIL JE DAN WEL? Begin dat te vertellen en te herhalen. Zie het voor je, voel het, en doe dat net zolang totdat je het écht begint te geloven.

 3. JE MOET EEN KEUZE MAKEN EN DAADWERKELIJK ACTIE ONDERNEMEN! Zolang je niet IETS ANDERS DOET, zal er NIKS veranderen. Dus wat kan je NU anders doen om je patroon of cirkel te doorbreken? Ze zeggen "Decide who you want to be and then start showing up as her". Dat is exact wat ik gisteren heb gedaan. Ik wil nu een mega succesvolle Business Woman zijn die heel veel vrouwen helpt en tegelijkertijd de vrijheid heeft om te doen wat ze wil doen. Daarom heb ik gekozen om te investeren in een coach die bereikt heeft wat ik wil en die mij verder kan helpen. Wie wil jij zijn? Als jij nu ook écht klaar bent voor de NEXT LEVEL IN JE LEVEN, boek dan hier een gratis next level call en laten we kijken hoe ik je daarbij kan helpen.

 4. JE MOET EROP VERTROUWEN DAT JE KRIJGT WAT JE WIL EN DAT DE UITKOMST VAST STAAT. Hierbij is het belangrijk om open te staan voor je innerlijke gids, oftewel je intuïtie, omdat die je de weg laat zien.

 5. JE MOET STAPPEN BLIJVEN ZETTEN TOTDAT JE JE BESTEMMING HEBT BEREIKT.


SABOTAGE: OORDEEL, AFWIJZING, ANGST, ONGEDULDIGHEID EN WEERSTAND

Ik hoor je al denken: was het maar zo simpel haha. Misschien is het wel zo simpel, maar is het onze MIND die alles zo complex en moeilijk maakt. Al die beperkingen, oordeel, ongeduldigheid, angsten en weerstand waardoor we onszelf in de weg staan. Ik kan hier boeken over schrijven!


Het gedoe met Corona en de tijd die ik heb genomen om me terug te trekken heeft voor veel inzichten gezorgd. Ik kwam erachter dat ik ZOVEEL oordeel heb over de dingen die ik graag wil. Natuurlijk komt dat door allerlei overtuigingen die ik heb meegekregen vanuit huis, familie en m'n omgeving. Vanaf kleins af aan was ik al super ambitieus en had ik een bepaald beeld van wie ik wilde zijn, maar telkens kreeg ik het gevoel dat daar geen ruimte voor is en dat dat niet belangrijk was. Ik hou van luxe, schoonheid, en al het mooie in het leven. Ik kan super empatisch, lief en kwetsbaar zijn, maar ook fuckin ambitieus, vol levenslust en hongerig NAAR MEER. Vaak wijzen we bepaalde aspecten van onszelf af, omdat die er niet mochten zijn toen we klein waren en daardoor vinden we het moeilijk om die te laten zien. Wat ik nu heb geleerd is dat we niet één vaststaand persoon zijn, maar dat we allemaal verschillende kanten in ons hebben. En we hoeven niet te kiezen. Het mag er allemaal zijn.


Ik denk echt dat dit het grootste 'probleem' is van alles: dat we (bepaalde aspecten van) onszelf en de dingen die we graag willen continu afwijzen. Omdat we bang zijn voor het oordeel en mening van anderen. Bang voor falen, bang voor succes, bang om niet te krijgen wat we willen en ga zo maar door. Hoe fijn zou het zijn om jezelf de ruimte te geven en te handelen op basis van spontaniteit en wat je voelt en spontaniteit in plaats van alle gedachtes die ons gek maken. Niet nadenken over wat goed of niet goed is, maar je diepste zijn volgen.


SPRING IN HET DIEPE!

Ik ben dus klaar om een andere kant van mezelf te leren kennen. De kant die ambitieus, avontuurlijk en vol levenslust zit! Bye oordeel, bye angst, bye bullshit. #herewego


Hoe dan ook, weet dat het écht mogelijk is om te krijgen wat je wil. En dat geldt ook voor jou! Zolang je maar bereid bent om actie te ondernemen en door te zetten, zul jij ook in staat zijn om de vrouw te zijn die je wil zijn en het leven te creëren dat je verdient!


Dus vraag jezelf af: hoe wil ik vanaf nu verder? Ga je op dezelfde manier door of sla je nu écht een nieuwe weg in? Let me know door een chatbericht te sturen via Instagram


Heel veel liefs,


She Inspires

P.S. Klik hier en boek nu je gratis Next Level Call!

YES, SHE CAN!

Van twijfel en onzekerheid naar een zelfverzekerde en sterke vrouw die in zichzelf gelooft. Download het e-book en ontdek nu met welke 8 onmisbare tips jij direct je onzekerheid overwint en je zelfvertrouwen vergroot!

De Missie 

Mijn missie is geslaagd als jij je weer verbonden voelt met jezelf en als je het mooie leven hebt dat je verdient.

Connect met She Inspires 

 • Instagram - Black Circle
 • Facebook - Black Circle
 • LinkedIn - Black Circle
 • YouTube - Black Circle

 Contact 

She Inspires
Hugo de Grootplein 9-2
1052 KV Amsterdam
logo she inspires.png
Ontdek je innerlijke kracht en boost je zelfvertrouwen..