DSC01670.jpg

​ÉÉNDAAGS EVENT

ULTIEME ZELFLIEFDE

IN 1 DAG ALLE TOOLS OM ONVOORWAARDELIJK VAN JEZELF TE HOUDEN EN JEZELF DIEP VAN BINNEN TE ACCEPTEREN ZOALS JE ÉCHT BENT. 

DOE JIJ VEEL TE HARD JE BEST?

Ben jij voortdurend in strijd met jezelf? Wil je aan de ene kant volledig shinen en jezelf zijn, maar voel je iedere keer dat iets in de weg staat? Durf je niet helemaal de controle los te laten en wil je weten hoe het is om écht in overgave te gaan en te ontvangen? Droom je van die ene liefdespartner, maar komt het er maar niet van? Kan je niet wachten om alle belemmeringen los te laten en volledig vanuit je hart te leven en alles te krijgen waar jouw hart naar verlangt?

STOP DAN MET BUITEN JEZELF TE ZOEKEN.
EN START MET RADICALE ZELFLIEFDE.
KOM NAAR HET ÉÉNDAAGS EVENT "ULTIEME ZELFLIEFDE".

ZELFLIEFDE IS HET ANTWOORD OP JOUW DIEPSTE VERLANGENS

WAT ALS JEZELF ZIJN GENOEG IS?

Velen van ons hebben geleerd om van alles en nog wat aan onszelf te veranderen en te fixen, voordat we het eindelijk waard zijn en we verdienen wat we graag willen. We geloven dat we nu niet goed genoeg zijn, dat er iets mis met ons is en we zijn continu bang dat we het niet goed doen. Met andere woorden, je hele leven lang leef je vanuit tekort. Ook ik heb een hele lange-lange tijd geprobeerd mezelf te fixen in de hoop dat ik dan eindelijk goed genoeg ben en het waard ben om mijn dromen en verlangens te realiseren. Iedere keer zocht ik het antwoord buiten mezelf en deed ik keihard m'n best om m'n doelen te bereiken. Maar van binnen voelde ik me vaak leeg, uitgeput en twijfelde ik iedere keer aan mezelf en m'n eigenwaarde waardoor ik me weer k** voelde en mezelf weer klein hield.

Juist doordat ik alles heb geprobeerd, kan ik nu met nog meer zekerheid zeggen dat alles om ZELFLIEFDE draait, hoe cliché dat ook klinkt. Pas als je jezelf accepteert en onvoorwaardelijk van jezelf houdt, kun je vanuit plezier en gemak je diepste wensen en dromen realiseren. Ik gun iedere ambitieuze vrouw een stevige basis zodat ze happy en compleet is met zichzelf en ze van daaruit alles kan aantrekken en ontvangen wat ze graag wilt. Daarom geef ik voor deze vrouwen het ééndaags event Ultieme Zelfliefde. Een event waar jij op een heel diep niveau met jezelf gaat connecten en alles wat jou niet langer dient loslaat. Zodat je jezelf eindelijk volledig kunt accepteren zoals je bent en jezelf ALLES gunt wat je diep van binnen wilt, niet pas als je gefixt bent, maar NU.

DSC01725.jpg
DIT GAAN WE DOEN:
  • Diepe verbinding met jezelf. Kom weer in contact met jezelf en voel je heel en compleet in je hart.

  • Ruimte geven aan onderdrukte emoties en gevoelens en je hart (verder) openen.

 

  • Afscheid nemen van bepaalde overlevingsmechanismen, zoals controle willen hebben of teveel in je hoofd zitten.

  • Oordeel over jezelf loslaten en jezelf omarmen en accepteren zoals je bent.

  • Leren hoe je jezelf en je hart moet voeden met je eigen liefde en waardering - juist als mensen veel van je vragen en er vaak een beroep op je wordt gedaan door mensen in je omgeving.

  • Ontdekken wat je écht wilt vanuit je hart en leren hoe je dit kunt ontvangen.

  • Een stappenplan maken om goed voor jezelf te zorgen.

En nog zoveel meer! Koop nu je early bird ticket voor €127 en geef jezelf dit cadeau. 

Marble Surface

DE PRAKTISCHE DETAILS

EEENDAAGS EVENT OP ZATERDAG 17 JULI 2021 VAN 10:00-17:00

We starten om 10:00 uur en eindigen rond 17:00 uur.

LOCATIE IN OF NABIJ AMSTERDAM

De locatie wordt later bekend gemaakt, maar dit zal in of nabij Amsterdam zijn.

HEB JE NOG VRAGEN? STUUR DAN EEN BERICHT OP INSTAGRAM @SHEINSPIRES.NL OF MAIL NAAR INFO@SHEINSPIRES.NL