top of page
SUPER! JE E-BOOK IS ONDERWEG NAAR JE INBOX! MAAR VOORDAT JE GAAT...HOUDT DE ANGST VOOR DE MENING VAN ANDEREN JOUW TEGEN OM JE EIGEN LEVEN TE GAAN LEIDEN EN TE DOEN WAT JE ZELF WILT? CHECK DAN EVEN OF HET ONDERSTAANDE VOOR JOU IS...
She Inspires 3.png

EEN LEVEN OP EIGEN VOORWAARDEN.

ZONDER JE DRUK TE MAKEN OM DE MENING VAN ANDEREN.
Hoeveel lever jij van jezelf in om anderen gelukkig te maken?

Je bent hier op deze wereld om je eigen leven te leiden, maar dat is verre van wat jij op dit moment doet...Jij bent hier om rekening te houden met andere mensen. Om voortdurend bezig te zijn met wat anderen van je denken en vinden.

Je durft geen eigen keuzes te maken omdat je bang bent voor wat ze zullen zeggen. En dus leef je iedere dag braaf volgens andermans wil en verwachtingen.

Ten koste van jezelf.

Want van binnen voel jij je doodongelukkig.

En dus is de tijd gekomen om afscheid te nemen van jouw drang naar goedkeuring, je pleasegedrag en het wachten op toestemming om JOUW eigen leven te leiden!

Jij mag je eigen keuzes maken.

Doen wat je zelf graag wilt.

Jezelf volledig laten zien zoals je bent.

En dit allemaal zonder de hele tijd bang te zijn voor de mening van anderen.

Hier ga ik jou bij helpen door middel van deze krachtige en praktische online training...

Introducing:

Liefdevol Schijt Aan
De Mening Van Anderen

Een praktische online training met 3 krachtige modules en een prachtig werkboek om jou te helpen een leven op JOUW EIGEN VOORWAARDEN te creëren.

Ontdek hoe je de mening van anderen direct naast je neerlegt,
hoe je vol zelfvertrouwen je eigen keuzes maakt en hoe je vanaf nu gaat doen wat je zelf wilt zonder bang te zijn voor wat anderen van je zullen denken of vinden.


START NU VOOR €27,- (tijdelijk aanbod!)

HOEVEEL WIL JE NOG VAN JEZELF OPOFFEREN VOORDAT JE EINDELIJK GAAT DOEN WAT JE HEEL GRAAG ZOU WILLEN?

NU IS DE TIJD OM LOS TE BREKEN EN VRIJ TE LEVEN.

laptop.jpg
DEZE ONLINE TRAINING IS VOOR JOU ALS JE...
  • De mening van anderen boven die van jezelf stelt en als je je continu druk maakt om wat anderen van je denken en vinden.

  • Niet de dingen doet die je graag zou willen omdat je bang bent voor wat anderen ervan zullen vinden.

  • Niet je eigen keuzes durft te maken omdat je eerst goedkeuring en bevestiging van anderen nodig hebt.

  • Jezelf niet altijd durft uit te spreken of te laten zien omdat je teveel rekening houdt met anderen. 

  • Het zat bent om te pleasen en anderen gelukkig te maken ten koste van jezelf. Jij wilt je niet langer inhouden voor anderen!

Praktisch

ZO GA IK JOU HELPEN OM LIEFDEVOL SCHIJT AAN DE MENING VAN ANDEREN TE HEBBEN...

Lead magnet toolkit Instagram posts.png

3-Delige Video Cursus

Je krijgt direct toegang tot mijn videotraining met 3 krachtige modules waarin ik je stap voor stap begeleid naar een leven op jouw eigen voorwaarden door te leren om de mening van anderen direct naast je neer te leggen. De training bestaat uit 3 videolessen:

Videoles 1: Je kracht terugpakken.

Videoles 2: Voor je waarde staan.

Videoles 3: Groeien door kritiek.

Lead magnet toolkit Instagram posts (2).png

Prachtig Werkboek

Je ontvangt een prachtig werkboek met waardevolle oefeningen om steeds meer de focus op jezelf te richten in plaats van anderen en zo je eigen mening boven die van anderen te stellen.

Lead magnet toolkit Instagram posts (1).png

Online Leeromgeving

Je krijgt een jaar lang toegang tot deze online videotraining. Bepaal zelf wanneer en hoe snel je erdoor heen gaat. De training is zowel op je computer als je telefoon te volgen.

Ga Voor Een Leven Op JOUW Voorwaarden

Met Liefdevol Schijt Aan De Mening Van Anderen wil ik ik zoveel mogelijk vrouwen inspireren en helpen om hun eigen leven te gaan leiden. Ik weet hoe het is om je klein te houden uit angst voor de mening van anderen. Wat mij verder heeft gebracht in mijn persoonlijke reis is om te leren van mezelf te houden en m'n eigen mening veel meer te leren waarderen en deze boven die van anderen te stellen. Het geeft zoveel vrijheid om voor jezelf te kiezen en te gaan doen wat je zelf wilt doen in plaats van alleen maar bezig te zijn met anderen. Mijn intentie voor jou met deze online training is dan ook dat je écht gaat doet wat je wilt, dat je lekker gaat shinen en dat je stopt met je potentieel te verspillen voor anderen. Stel je eens voor wat er allemaal voor je mogelijk wordt als jij je niet langer druk maakt om wat anderen van je denken en vinden?Ga aan de slag met deze online training en ontdek het voor jezelf!

Marble Surface

Liefdevol Schijt Aan
De Mening Van Anderen

EENMALIGE

INVESTERING

€97,-

€27,-

incl.btw

DSC01531.jpg

"Be brave enough to live the life of your dreams according to your vision and your purpose, rather than living through the expectations & opinions of others".

bottom of page