top of page

HI! IK BEN NAOUAL EL MAHDIOUI

Een intuïtief life coach, psychologe, empaat en 100% toegewijd om jou te helpen de vrouw te worden die je diep van binnen bent.

Je Hebt Alles Al In Je...

DSC07737.jpg

Mijn hele leven heb ik gestruggeld met een lage eigenwaarde. Ik was ervan overtuigd dat er iets mis met me was en dat ik een big failure was. Hierdoor saboteerde ik voortdurend mijn eigen geluk en succes. Op alle vlakken in mijn leven voelde ik mij compleet ontevreden en onvervuld. Mijn leven zag er iedere dag hetzelfde uit: werken-thuiskomen-eten-uitgeput op de bank liggen en slapen. Ik wist dat er zoveel meer in mij zat en dat het leven veel meer te bieden had, maar ik wist niet hoe ik het eruit kreeg. Daar komt bij dat ik me iedere dag uitgeput en lusteloos voelde. Ik had weinig motivatie en 0,0 energie om dingen te ondernemen. Dit zorgde voor grote frustratie en machteloosheid. Ik wilde zo graag vooruit komen en mijn dromen en doelen realiseren. Ook al wist ik nog niet exact wat ik wilde, vooral niet wat werk betreft....één ding was in ieder geval zeker: ik droomde van een liefdevolle relatie, een mooi huis, werk waarin ik van betekenis kon zijn en waarin ik plezier had, en financiële vrijheid. Toen ik na jaren eindelijk realiseerde dat mijn leven precies hetzelfde zou blijven als ik niks zou veranderen, hakte ik de knoop door en besloot ik om in mijn eentje naar het seminar Unleash The Power Within te gaan van Tony Robbins.

Vanaf dat moment investeerde ik non-stop in mijn persoonlijke ontwikkeling....van psychologen en coachingstrajecten tot aan familieopstellingen en andere healing sessies. Door al het innerlijk werk ging ik volledig terug naar mijn kern. Stap voor stap ontvouwde zich een leven vol rust, vrijheid, liefde, overvloed en voldoening. Ik heb geleerd dat je alles al in je hebt om je leven tot een groot succes te maken. Nu doe ik niets liever dan andere vrouwen helpen om tot hun kern te komen zodat ze van daaruit hun purpose en droomleven kunnen manifesteren.

"DE GROOTSTE JOY

IS DE CONNECTIE MET WIE JE WERKELIJK BENT" #TRUESELF

DSC01752.jpg

En Dat Brengt Me Bij Jou...

Op ieder gewenst moment kun je de koers van je leven veranderen. Je verdient het om het leven te leiden waar je altijd al van hebt gedroomd. Ook al geloof je (nog) niet dat het voor jou is weggelegd. Ik ben hier om je te vertellen:

Je hebt alles al in je om je leven tot een groot succes te maken. Laat mij je helpen om alles wat je in hebt naar buiten te krijgen.

Als je nu niks verandert, dan ziet je leven er waarschijnlijk de komende 5, 10 en 20 jaar nog precies hetzelfde eruit. Je kan vandaag nog de eerste stap zetten.

bottom of page