Over Naouel

Intuïtief Life Coach, Psycholoog, Spreker, maar vooral toegewijd om jou te helpen de vrouw te worden die je wil zijn en jouw droomleven te leiden. 

Niet zo lang geleden stond ik in jouw schoenen. Ik voelde me onzeker, gefrustreerd en steeds meer gevangen in mezelf. M'n leven was niet wat het moest zijn. Diep in mij had ik het gevoel dat er meer voor mij was dan alleen opstaan-werken-eten-slapen en zo en dan wat leuks doen met mijn vriendinnen. De onrust groeide en of het nu om thuis, familie, werk of mannen ging, overal kwam ik mezelf tegen! Ik durfde niet mezelf te zijn en liep compleet vast in m'n leven. Voor de buitenwereld leek alles perfect. Zo had ik mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit afgerond, maar van binnen struggelde ik met het stemmetje dat nooit ophield 'je bent niet goed genoeg', 'wat gaan ze van je denken', 'je kan het niet', etc.

Ik was ongelooflijk bang dat dit het zou zijn voor de rest van m'n leven! Ik voelde me verloren en ik wist niet wat ik met mezelf aan moest. Ik wou dat er toen iemand was die me kon helpen om los te breken. Ik dacht alleen:

Waarom moet mij dit overkomen?  Wat doe ik verkeerd?

"TOCH ZEI IETS DIEP VAN BINNEN IN MIJ DAT IK MEER KAN EN DAT ER MEER IS VOOR MIJ. IK WIST ALLEEN NIET HOE " 

- Naouel 

Ik droomde ervan om een zelfverzekerde vrouw te zijn met een succesvolle, betekenisvolle carrière en een liefdevolle relatie waar ik mezelf kon zijn. Maar ik geloofde niet dat zo een leven voor mij was weggelegd. In mijn opvoeding had ik niet geleerd om in mezelf te geloven en voor mezelf te gaan staan. Bovendien had m’n moeder me geleerd ‘Alles is el Mektab’ (alles staat geschreven). Hierdoor dacht ik dat m'n leven vaststond en dat ik me erbij moest neerleggen. Ik wist niet dat ik invloed had op m'n eigen leven...

Totdat persoonlijke ontwikkeling en coaching op m'n pad kwamen. De eerste stap voor mij was om hulp durven te vragen.

JE HOEFT NIET ZO TE STRUGGELEN EN GENOEGEN TE NEMEN MET HET LEVEN DAT JE NU LEIDT. ER IS MEER, OOK VOOR JOU!

Na een aantal pogingen bij de moskee en verschillende psychologen heb ik de juiste hulp uiteindelijk in het buitenland gevonden bij een coach waar ik nog steeds zo dankbaar voor ben. 

Ik ben trots dat ik een compleet nieuw mens ben - of moet ik zeggen mezelf ben geworden - en dat ik een nieuw leven heb opgebouwd. Mijn dromen zijn werkelijkheid geworden. Ik kan eindelijk zeggen dat ik oprecht gelukkig ben: ik voel me niet meer gevangen in mezelf, ik voel me vrij. 

Persoonlijke ontwikkeling heeft mij de kracht en het zelfvertrouwen gegeven om m'n eigen geluk te creëren. Ik weet dat er zoveel vrouwen zijn net zoals de 'oude' Naouel. Ik gun deze vrouwen dezelfde reis en ik wil ze daarbij bij de hand nemen. Ik ben het bewijs dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt: het leven overkomt je niet. Je hebt de controle over je eigen lot.

WAT PERSOONLIJKE ONTWIKKELING & COACHING MIJ HEBBEN OPGELEVERD

ZELFVERTROUWEN, INNERLIJKE RUST, VRIJHEID, GELUK, M'N COACHING BUSINESS SHE INSPIRES (= WERK WAT IK LEUK EN BETEKENISVOL VIND), EEN STABIELE RELATIE WAAR IK MEZELF KAN ZIJN, NIEUWE VRIENDEN EN NOG ZOVEEL MEER...

EN DAT BRENGT ME BIJ JOU..

Op elk moment kan je je leven een andere wending geven. Niemand komt je redden. Jouw geluk ligt in je eigen handen. Ook al geloof je nog niet dat je dromen weggelegd zijn voor jou. Ik ben hier om je te vertellen:

Persoonlijke Ontwikkeling is de sleutel.

Als je nu niks verandert, dan ziet je leven er waarschijnlijk de komende 5, 10 en 20 jaar nog precies hetzelfde eruit. Je kan vandaag nog de eerste stap zetten.

Ik ben vastberaden om je te helpen te bereiken wat voor jou het belangrijkste is. 

YES, SHE CAN!

Van twijfel en onzekerheid naar een zelfverzekerde en sterke vrouw die in zichzelf gelooft. Download het e-book en ontdek nu met welke 8 onmisbare tips jij direct je onzekerheid overwint en je zelfvertrouwen vergroot!

De Missie 

Mijn missie is geslaagd als jij je weer verbonden voelt met jezelf en als je het mooie leven hebt dat je verdient.

Connect met She Inspires 

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

 Contact 

She Inspires
Hugo de Grootplein 9-2
1052 KV Amsterdam
logo she inspires.png
© Copyright
Ontdek je innerlijke kracht en boost je zelfvertrouwen..