Privacyverklaring She Inspires

Deze vernieuwde privacyverklaring gaat in per 25 mei 2018.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

 

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

 

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. In dit document leggen wij jou zo duidelijk mogelijk uit wat dit precies inhoudt, waarom wij dit doen en welke rechten jij kunt uitoefenen. Mocht er iets onduidelijk zijn, stuur ons dan vooral een mail op info@sheinspires.nl

Over ons

De website www.sheinspires.nl wordt beheerd door She Inspires. She Inspires is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Onze gegevens zijn:
 

She Inspires
KvK: 66888654

Postadres: Hugo de Grootplein 9-2, 1052 KV Amsterdam

E-mailadres: info@sheinspires.nl

Website She Inspires

Wij willen jou graag een mooie website vol inspiratie aanbieden die aan jouw verwachtingen voldoet. Om dit waar te kunnen maken, gebruiken wij websiteanalyse-tools, social plug-ins en advertentieplatforms.

 

Onze website gebruikt Google Analytics en soortgelijke websiteanalyse-tools. Deze programma’s registreren jouw sitegebruik en slaan gegevens daarover op. Wij gebruiken deze data om bezoekstatistieken over onze website te creëren en hiermee verbeteringen door te voeren.

 

Net zoals bijna alle websites die je bezoekt, gebruiken wij cookies. Wij gebruiken functionele cookies om onze website beter te laten werken, analytische cookies zorgen voor een beter gebruiksgemak en tracking cookies laten ons zien wat onze websitebezoekers op onze website doen. Met deze gegevens kunnen ook advertenties worden aangeboden. Om onze website te bezoeken, vragen wij jou akkoord te gaan met deze cookies, want dit zijn wij verplicht. No worries! Cookies doen je niks en horen er een beetje bij. Cookies van derde partijen zijn ook nodig om filmpjes te kunnen tonen op onze websites of te zorgen dat je informatie kunt delen op sociale media. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

 

Onze website gebruikt de Facebook Pixel. Deze houdt bij welke pagina's je op onze website bezoekt. De Facebook Pixel zorgt ervoor dat jij op Facebook relevante content van She Inspires te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Je kunt via verschillende sociale media onze artikelen delen via de zogenaamde 'social plug-ins'. Dat zijn die mooie knoppen van Facebook en Instagram. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

E-mail & She Inspires

We zullen je alleen mailen wanneer jij zelf een formulier van ons hebt ingevuld. Hierbij vragen wij altijd alleen de noodzakelijke gegevens. Voordat wij jou iets kunnen toesturen, vragen wij jouw naam en e-mailadres. Jouw naam gebruiken wij om de mail te personaliseren, het e-mailadres is noodzakelijk voor de toezending van de mail. Zonder deze gegevens kunnen wij jou niet e-mailen.

 

Wanneer je je inschrijft voor een van onze nieuwsbrieflijsten ontvang je regelmatig e-mails op basis van jouw persoonlijke voorkeur en interesses.

 

Wanneer je je inschrijft voor een van onze cursussen of producten (zoals een online training, webinar of e-book) dan kunnen we je e-mailen met informatie omtrent de cursus of het product. We sturen je géén berichten die niet gerelateerd zijn aan het door jou ingeschreven cursus of product. Wil je later ook andere content ontvangen, dan kun je hier zelf toestemming voor geven door middel van een opt-in via een van onze kanalen (waaronder onze website).

 

Jouw gegevens komen na jouw aanmelding terecht in het programma ActiveCampaign. Dit programma zorgt ervoor dat mailberichten worden verzonden en laat ons vervolgens zien of onze mailtjes goed gelezen worden. Voor ons is het erg waardevol om te weten of jij een artikel gaat lezen, doorklikt naar een filmpje of een ticket koopt voor een van onze events. Hierdoor kunnen wij onze content, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Jouw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

 

De toestemming om mail te ontvangen, kan altijd ingetrokken worden. Wij geven onder iedere e-mail de mogelijkheid om jouw e-mailvoorkeuren binnen enkele muisklikken aan te passen of om je volledig uit te schrijven van alle e-mailcommunicatie. Mocht dit niet lukken, dan kun je ons ook altijd een mailtje sturen via info@sheinspires.nl, dan regelen wij het alsnog.

Jouw privacy

De tools die wij gebruiken voor de website analyses slaan geen volledige IP-adressen op. Dat is fijn, want daardoor zijn deze gegevens sowieso niet meer te herleiden naar jouw computer, tablet of telefoon.

 

Als jij onze website bezoekt, vragen wij jou niet om gegevens in te vullen. We vragen dit alleen als je bijvoorbeeld een e-book wilt downloaden en wij dit e-book naar jouw mail sturen. Voor het toesturen van e-mailberichten vragen wij nooit meer informatie dan noodzakelijk. De informatie die wij van jou hebben, geven of verkopen wij nooit aan andere partijen en de informatie die wij verzamelen is veilig bij ons.

 

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens zeer serieus. Wij nemen noodzakelijke maatregelen om misbruik, verlies of toegang door derden tegen te gaan. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

 

Je kunt het privacybeleid van Google en Facebook lezen voor meer informatie over het privacybeleid van deze partijen.

Bewaren

Als jij in ons mailingssysteem staat, bewaren wij jouw naam en e-mailadres met zorg. Als jij je hebt afgemeld van onze e-maillijst, dan zorgen wij ervoor dat jouw gegevens binnen 100 dagen uit onze systemen worden verwijderd. 

 

Jouw rechten

Je hebt altijd het recht om ons te vragen om inzage te geven in de gegevens die wij van jou hebben. Ook kun je ons vragen deze gegevens te wijzigen of te verwijderen.  Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@sheinspires.nl

 

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geeft jou daarnaast het recht om een klacht over 3She Inspires in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je het niet eens bent met de manier waarop wij met jouw persoonsgegevens (zijn) om(ge)gaan.  

 

 

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacy beleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

 

 

Tot slot

Mocht je na bovenstaande nog vragen hebben of een verzoek willen indienen, dan horen wij graag van jou. Stuur een mailtje naar info@sheinspires.nl

Laatst bijgewerkt op 26 mei 2018.

YES, SHE CAN!

Van twijfel en onzekerheid naar een zelfverzekerde en sterke vrouw die in zichzelf gelooft. Download het e-book en ontdek nu met welke 8 onmisbare tips jij direct je onzekerheid overwint en je zelfvertrouwen vergroot!

De Missie 

Mijn missie is geslaagd als jij je weer verbonden voelt met jezelf en als je het mooie leven hebt dat je verdient.

Connect met She Inspires 

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

 Contact 

She Inspires
Hugo de Grootplein 9-2
1052 KV Amsterdam
logo she inspires.png
Ontdek je innerlijke kracht en boost je zelfvertrouwen..