top of page

Hoe Stop Je Met Anderen Pleasen?

Heb jij ook weleens het gevoel gehad dat je het helemaal zat bent om altijd maar rekening te houden met anderen en iedereen om je heen gelukkig te maken?

Ik zeker wel.

Je denkt altijd eerst aan anderen voordat je aan jezelf denkt. Je probeert te voldoen aan allerlei verwachtingen en past je constant aan. Je familie, je vriendinnen, je cultuur, je werk, de maatschappij...

Ik ken het.

Jarenlang is dit hoe ik mijn leven leidde. Wanneer ik weer eens mezelf had bedrogen door anderen te pleasen, zei ik altijd tegen mijn vriendin: vanaf nu ga ik echt een bitch zijn, iedere keer weer zei ik dat. Net zoals mijn vriendinnen dat ook regelmatig riepen.

Je wilt graag nee zeggen, doen waar je zin in hebt en je niks van anderen aantrekken.

In deze eerste aflevering van She TV leer je in 3 stappen hoe je stopt met anderen pleasen en jezelf op de eerste plek zet - zonder dat je je schuldig voelt.


Wat vind je van deze aflevering en hoe denk jij hierover? Ik zou het super leuk om van je te horen. Laat een reactie achter en vertel me...Ben jij ook zo een pleaser? En hoe ga jij daarmee om?

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe afleveringen? Abonneer je op mijn Youtube kanaal en schrijf je in voor de e-mails van She Inspires waar je exclusieve updates & tools krijgt van mij.

Veel Liefs,

XX

Naouel

Comentarios


bottom of page