top of page

JE LOOPT VAST...

WAAROM LUKT IETS NIET? WAT ZIT JE WERKELIJK DWARS? EN WAAROM KUN JE NIET VERDER...

Een (destructief) patroon dat maar blijft terugkeren. Iets dat voor de zoveelste keer niet lukt. Een bepaald knagend gevoel waarbij je weet dat er iets niet klopt, maar je kunt je vinger er niet op leggen. Wat het ook is, je loopt vast en je komt er zelf niet meer uit.

Is dit het geval bij jou? Dan is de She Inspires Circle perfect voor jou!

Een She Inspires Circle is een laagdrempelige manier om te onderzoeken wat jou onbewust blokkeert of dwars zit op een bepaald gebied in je leven. Hierbij kom je op de plekken waar je zelf niet bij kan. Ik voel exact aan waar jouw pijnpunten zitten en leg m'n vinger op de zere plek. Tijdens de Circle los je je blokkades op emotioneel/energetisch niveau met als resultaat dat je écht verder kunt.

HELEN & GROEIEN IN EEN VEILIGE RUIMTE

waar iedere vrouw gezien en gehoord wordt.

IMG_3131 2.jpg

Je komt in een klein groepje van 6-8 vrouwen. Daarna gaan we samen aan de slag. Ik kan me goed voorstellen dat het spannend is om je kwetsbaar op te stellen. Maar ik beloof je dat jij en jouw gevoelens veilig zijn. In iedere Circle hanteer ik deze 3 principes: veiligheid, vertrouwen en verbinding. Ik geloof oprecht dat deze 3 principes ervoor zorgen dat jij je makkelijk durft open te stellen en diep kunt zakken in jezelf voor maximale heling en groei.

DIT LEVERT EEN SHE INSPIRES CIRCLE JE OP...

IK GARANDEER JE DAT JE JE NA DE CIRCLE VEEL LICHTER VOELT EN DAT JE DUIDELIJKHEID HEBT OVER JE VOLGENDE STAP. ZODAT JE ECHT VERDER KUNT IN JE LEVEN. 

DSC07583.jpg
Ben je er klaar voor om...

diep in jezelf te duiken en de antwoorden te vinden waar je naar op zoek bent?

Nu €147 i.p.v. €197! Inclusief BTW.

 • MODULE 2: HELEN
  * Ruim de emotionele blokkades en gebeurtenissen op die jou onbewust nog tegenhouden. * Ontdek de Kracht van Vergeving: bevrijd jezelf van oude pijn, verdriet en teleurstellingen en leef vrij! * Maak contact met je gevoelens en emoties
 • MODULE 1: ANGSTEN EN BLOKKADES
  * Overwin je faalangst, perfectionisme, bewijsdrang en al je andere angsten die jou tegenhouden om je dromen waar te maken. * Leer hoe je stopt met twijfelen aan alles en maak altijd de juiste keuzes voor jezelf.
 • MODULE 3: ZELF-LIEFDE
  * Wie ben je nou echt diep van binnen en wat zijn je verlangen? Maak voor het eerst diep en wezenlijk contact met jezelf. * Leer jezelf te accepteren zoals je echt bent. * Krijg de oefeningen die ik heb gebruikt om van mezelf te houden en voor mezelf te kiezen.
 • MODULE 4: #POWERWOMAN MINDSET
  * Verander je gedachtepatronen en word die zelfverzekerde, krachtige, liefdevolle POWERVROUW! * Leer hoe je jouw belemmerende overtuigingen verandert in zelfvertrouwen! * BYE BYE negatieve gedachtes, hello POWER gedachtes! * Krijg de oefeningen die ik heb gebruikt om mijn mind te herprogrammeren voor geluk & succes.
 • MODULE 5: KWETSBAARHEID
  * Leer de Kracht van Kwetsbaarheid * Leer hoe je communiceert naar anderen waardoor je je altijd gehoord en begrepen voelt. * Weg met de maskers en angst om je echte zelf te laten zien! Durf helemaal jezelf te zijn. * Leer hoe je grenzen voor jezelf stelt en nee tegen anderen zegt - zonder schuldgevoel.
 • MODULE 6: ONTVANGEN
  * Leer hoe je echt ontvangt wat het leven en anderen jou willen geven en daarvan kan genieten! * Leer hoe je niet altijd iets terug hoeft te doen voor een ander. Van complimenten ontvangen tot anderen voor jou laten betalen - zonder schuldgevoel! * Je krijgt de oefeningen die ik zelf heb gebruikt om weer te leren vertrouwen en leunen op anderen (helemaal wat betreft mannen!), zodat je niet alles alleen hoeft te doen.
 • MODULE 8: AUTHENTIEKE ACTIE
  * Geen actie meer ondernemen, omdat je jezelf wil bewijzen, aan verwachtingen wil voldoen of ergens bij wil horen. Maar authentieke en geïnspireerde actie! * Bepaal wat je droom met de hoogste prioriteit en creëer je plan.
 • MODULE 7: MANIFESTEER JE DROOMLEVEN
  * Ontdek je werkelijke verlangens * Hoe ziet jouw ideale leven eruit - bepaal de details en let's create!
bottom of page