top of page

JE LOOPT VAST...

WAAROM LUKT IETS NIET? WAT ZIT JE WERKELIJK DWARS? EN WAAROM KUN JE NIET VERDER...

Een (destructief) patroon dat maar blijft terugkeren. Iets dat voor de zoveelste keer niet lukt. Een bepaald knagend gevoel waarbij je weet dat er iets niet klopt, maar je kunt je vinger er niet op leggen. Wat het ook is, je loopt vast en je komt er zelf niet meer uit.

Is dit het geval bij jou? Dan is de She Inspires Circle perfect voor jou!

Een She Inspires Circle is een laagdrempelige manier om te onderzoeken wat jou onbewust blokkeert of dwars zit op een bepaald gebied in je leven. Hierbij kom je op de plekken waar je zelf niet bij kan. Ik voel exact aan waar jouw pijnpunten zitten en leg m'n vinger op de zere plek. Tijdens de Circle los je je blokkades op emotioneel/energetisch niveau met als resultaat dat je écht verder kunt.

HELEN & GROEIEN IN EEN VEILIGE RUIMTE

waar iedere vrouw gezien en gehoord wordt.

IMG_3131 2.jpg

Je komt in een klein groepje van 6-8 vrouwen. Daarna gaan we samen aan de slag. Ik kan me goed voorstellen dat het spannend is om je kwetsbaar op te stellen. Maar ik beloof je dat jij en jouw gevoelens veilig zijn. In iedere Circle hanteer ik deze 3 principes: veiligheid, vertrouwen en verbinding. Ik geloof oprecht dat deze 3 principes ervoor zorgen dat jij je makkelijk durft open te stellen en diep kunt zakken in jezelf voor maximale heling en groei.

DIT LEVERT EEN SHE INSPIRES CIRCLE JE OP...

IK GARANDEER JE DAT JE JE NA DE CIRCLE VEEL LICHTER VOELT EN DAT JE DUIDELIJKHEID HEBT OVER JE VOLGENDE STAP. ZODAT JE ECHT VERDER KUNT IN JE LEVEN. 

DSC07583.jpg
Ben je er klaar voor om...

diep in jezelf te duiken en de antwoorden te vinden waar je naar op zoek bent?

Nu €147 i.p.v. €197! Inclusief BTW.

bottom of page