1566332349_5d5c55bd7f78a.png

ZA 12 FEBRUARI 2022
11.00-17.00

She Inspires Circle

KRIJG INZICHT IN WAAROM HET NIET STROOMT BIJ JOU OP EEN BEPAALD GEBIED IN JE LEVEN.

JE LOOPT VAST...

WAAROM LUKT IETS NIET? WAT HOUDT JE WERKELIJK TEGEN? EN WAAROM KUN JE NIET VERDER...

Een (destructief) patroon dat maar blijft terugkeren. Iets dat voor de zoveelste keer niet lukt. Een knagend, beknellend gevoel waarbij je weet dat er iets niet klopt, maar je kunt je vinger er niet op leggen. Wat het ook is, je loopt vast en je komt er zelf niet meer uit.

Een She Inspires Circle is een laagdrempelige manier om te onderzoeken wat jou onbewust tegenhoudt of blokkeert op een bepaald gebied in je leven. Hierbij kom je op de plekken waar je zelf niet bij kan. Ik voel exact aan waar jouw pijnpunten zitten en leg m'n vinger op de zere plek. Tijdens de Circle los je je blokkades op emotioneel/energetisch niveau op zodat je écht verder kunt.

HELEN & GROEIEN IN EEN VEILIGE RUIMTE

waar iedere vrouw gezien en gehoord wordt.

Je komt in een klein groepje van 6-8 vrouwen. Daarna gaan we samen aan de slag. Ik kan me goed voorstellen dat het eng is om je kwetsbaar op te stellen. Daarom sta ik achter deze 3 principes: veiligheid, vertrouwen en verbinding.
beloof ik je  Alleen als jij je veilig genoeg voelt, durf je je open te stellen en diep te zakken in jezelf en op de plekken komen waar je zelf niet bij komt. Het is aan mij om voor deze veilige ruimte te zorgen waar jij.

Jij en jouw gevoelens zijn veilig.


 

IK GARANDEER JE DAT JE NA DE CIRCLE ....

JOUW HART WEET DE WEG.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Tijdens deze ééndaagse krijg je diepgaande oefeningen om VOLUIT te connecten met je HART. Zodat je écht kunt VOELEN waar je het meest naar verlangt en wat je exact wilt gaan doen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Hierbij wordt het verschil tussen jouw ego/mind/overlevingsmechanismen en je innerlijke stem kristalhelder. We kijken ook naar wat jou nu stopt of tegenhoudt waardoor je geen actie onderneemt op jouw verlangens, inclusief je grootste angsten. Na deze dag kun je niet langer je ogen sluiten en zul je automatisch de volgende stappen zetten en verder komen.

DSC07583.jpg