Naouelle_Marilyn_FB71_F (2).jpg

12 WEKEN GROEPSPROGRAMMA

UNSTOPPABLE YOU!

HET GROEPSPROGRAMMA VOOR ZELFBEWUSTE, AMBITIEUZE VROUWEN DIE MEER UIT ZICHZELF EN HUN LEVEN WILLEN HALEN!

BEN JIJ EEN VROUW MET VEEL DROMEN & AMBITIES, MAAR LOOP JE OP DIT MOMENT HELEMAAL VAST?

JE BENT PRECIES OP DE JUISTE PLEK!

Misschien weet je op dit moment niet zo goed hoe je vooruit moet. Je hebt keihard je best gedaan en van alles en nog wat geprobeerd, maar het wil maar niet lukken. Je zit in een vicieuze cirkel en je weet niet wat je moet doen om die cirkel voorgoed te doorbreken. Je bent moe, gefrustreerd en op. Het liefst wil je alles opgeven, maar...

Diep van binnen weet je dat er VEEL MEER in jou zit. Je weet ook dat je veel beter verdient dan het leven dat je nu leidt, maar hoe dan? Je hebt heel veel tijd en energie in anderen gestopt en één ding weet je zeker....HET IS NU TIJD VOOR JOU!

Je bent het zat om voor anderen te leven. Jij wil nu jouw eigen leven leiden en je eigen dromen waarmaken! Of het nou gaat om werk, liefde of persoonlijk, jij wil jezelf niet langer klein houden.

Neem het heft in eigen handen en creëer jouw geluk en succes.

Stel je eens voor dat jij...

Een leven leidt op jouw voorwaarden? Een leven waarin je compleet happy bent met jezelf. Waarin je doet wat jou gelukkig maakt, ongeacht wat anderen daarvan denken en vinden.

Stel je voor dat jij moeiteloos jouw dromen en ambities najaagt. Dat je je volledig potentieel benut zonder iedere keer bang te zijn of jezelf tegen te houden.

Stel je voor dat je niet langer met jezelf hoeft te vechten, maar dat je volledig vanuit rust en vertrouwen je leven leidt? 

Jij verdient een vrij, gelukkig en succesvol leven! Dit is het moment om de volgende stap te zetten en dat leven daadwerkelijk voor jezelf te creëren! 

Ben jij klaar om alles achter je te laten en een nieuw leven voor jezelf te creëren? Wil je je innerlijke blokkades (nog meer) helen, ontdekken wat je écht wil en 100% voor jezelf gaan? Dan is het groepsprogramma UNSTOPPABLE YOU! voor jou!

Naouelle_Marilyn_FB-70 (1).jpg

UNSTOPPABLE YOU! is het groepsprogramma waarin jij samen met 5 andere vrouwen 12 weken lang gaat bouwen aan het leven dat je werkelijk wil!

DIT PROGRAMMA IS EEN KRACHTIGE COMBINATIE VAN  INNER WORK/ HEALING EN PRAKTISCHE GOALSETTING!

Wat kun je verwachten?

01

DIEPGAANDE HEALING & INNER WORK

Je heelt je verleden, doorbreekt je innerlijke blokkades en overwint de obstakels die in de weg staan van het leven dat jij verdient!

02

VERBINDEN MET JEZELF & ANDEREN

Je verbindt je met je wie je écht bent (je kern). Zodat je keuzes kunt maken die dicht bij jezelf liggen. Daarnaast connect je ook met andere, gelijkgestemde vrouwen die jou upliften en net zoals jou groots dromen.

03

MANIFESTEREN VAN JE DROMEN

Je ontdekt wat je écht wil en hoe je dat daadwerkelijk bereikt. Je stelt doelen, maakt een plan en koppelt daar de juiste acties aan. Stap voor stap kom je zo dichter bij je dromen en ambities. 

04

SUPPORT, STEUN EN AANMOEDIGING

Je doet het niet alleen, maar samen met ons. Je komt in een veilige ruimte waarin je je kwetsbaar kan opstellen en waarin je compleet jezelf kan zijn. We staan achter je, moedigen je aan en steunen je. Samen hebben we plezier, vieren we ons proces en genieten we van ieder stap die we zetten. 

PHOTO-2020-08-14-17-38-06 (1).jpg
Omring jezelf met vrouwen die ook groots dromen. Die jou upliften in plaats van jou klein houden.

Hoe ziet dit programma eruit...

4 LIVE GROEPSSESSIES

De LIVE sessies vinden om de 3 weken fysiek plaats op de zondag in Amsterdam en zijn van 12:00-18:00. Na iedere sessie is er ruimte om gezellig te socializen! De kick-off vindt maandag 28 december plaats (online). Beneden staan de exacte data.

IEDERE VRIJDAG: SUCCESSEN + ACTIES VIEREN

De stappen die je hebt gezet vieren met andere vrouwen! Elkaar toejuichen en upliften! (in de Whatsapp Groep)

IEDERE MAANDAG: LET'S KICKSTART YOUR WEEK

Voorbereiding van de week zodat je precies weet wat je elke week moet doen. (online)

SUPPORT, FUN EN NIEUWE CONNECTIES

Allemaal vrouwen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling! Connecten, samen groeien en having FUN! Ook als het tegenzit of je zit niet lekker in je vel, you ‘re not alone anymore! You got yourself some support babe!

Wat gaan we doen?
SAMEN GROEIEN!
 • 00

  ONLINE KICK-OFF 28-12-2020

  UNSTOPPABLE YOU start! Ik ga live, heet jullie welkom en introduceer alle vrouwen die meedoen met het programma! Woehoee! 

 • 01

  LIVE SESSIE 1

  03-01-2020

  CONCRETE DOELEN STELLEN VANUIT JE HART.

  Wat wil je nou écht? Welke ideeën heb je en wat is nu écht belangrijk voor je? We gaan keuzes maken, knopen doorhakken en je belangrijkste doelen OWNEN. Aan het einde zijn je dromen vertaald in concrete, haalbare doelen!

 • 02

  LIVE SESSIE 2

  24-01-2021

  EEN HELDERE PLAN MET DE JUISTE ACTIES.

  In deze sessie creëren we samen een heldere plan voor je. Zodat je precies weet wat je wanneer moet doen. We creëren subdoelen en hangen daar actiestappen aan.

 • 03

  LIVE SESSIE 3

  14-02-2020

  ONTDEK JE INNERLIJKE KRACHT EN OVERWIN JE ANGSTEN.

  Tijdens het zetten van de stappen kom je ongetwijfeld jezelf en je angsten weer tegen. Why? Change is scaryyyyyy. In deze sessie kijken we naar je onderliggende angsten, blokkades en belemmeringen en zorgen we samen met de groep dat je dit allemaal achter je laat!!

 • 04

  LIVE SESSIE 4

  07-03-2020

  CELEBRATION & A PARTY!!

  We gaan jouw proces, stappen en resultaten vieren! Je inzet, de moeite die je hebt gedaan voor jezelf hoe moeilijk het ook was, je doorzettingsvermogen…alles gaan we aan het licht brengen en mag jij samen met ons vieren! 

Mijn hartelijke dank voor alles! 

 

Dit jaar is een heel bijzonder jaar voor mij, omdat ik eindelijk de moed had om voor mezelf te kiezen en te gaan. Jij hebt mij afgelopen maanden bijgestaan en gesteund.

 

Ik liep paar maanden tegen dingen aan te lopen en dat was dat ik o.a. geen helder doel had waarvoor ik aan het werken was. Ik deed maar wat. Ik was wel lekker op dreef, maar niet met een helder doel. Ik kon mijn plek niet innemen, als ik niet wist wat ik aan het doen was en waarom ik het zo belangrijk vond.

 

Ik heb een kijkje mogen nemen bij de andere dames waar zij ook mee worstelden. Ik durfde niet te geloven dat mijn dromen uit konden komen. Ik durfde niet eens hardop te zeggen wat ik wilde, want een droom lijkt dan ver weg. Dromen niet uitvoeren is makkelijker namelijk, dan er daadwerkelijk in geloven en er hard voor moeten werken, want anders had iedereen het al gedaan. 

 

Ik heb mogen proeven hoe het is om mijn droom uit te oefenen. Doordat ik een concreet plan moest maken, ging het balletje vanzelf rollen. Ik was niet opzoek naar mensen, maar mensen kwamen op mijn pad en benaderden mij! Can you believe it??? Ik dacht dat ik letterlijk aan het dromen was. Ik had dat vuurtje in mij wat steeds naar meer snakte. Ik kreeg zoveel energie en voldoening. Ik genoot en dit was voor mij de bevestiging dat het echt mogelijk is om je dromen te verwezenlijken, als je er maar niet bij de pakken neerlegt en altijd blijft geloven. 

 

Het was een zeer bijzondere ervaring om dit niet alleen te doen, maar met andere gelijkgestemde vrouwen. Wij zijn beste maatjes geworden. Ik vind het jammer dat het is afgelopen, want het was wel een vaste routine geworden van ons om elkaar op vaste dagen te zien/spreken. De dames en ik hebben in ieder geval zeker genoten. Het was niet makkelijk, maar wel heel waardevol! Soms huilen, soms gieren van het lachen. 

 

Naoual doorziet dingen snel, hahaha. Je kan er niet omheen draaien. Zij prikt er zo doorheen en weet ook de juiste dingen zeggen, die jij nodig hebt. Zij kan als geen ander aanvoelen wat jij nodig hebt. Als jij een schop onder je kont moet krijgen, dan krijg je die en als jij wat rustiger aan moet doen, zal zij dat ook tegen je zeggen. Naoual laat je weer een verbinding met jezelf maken. Alles is toegestaan, als je maar jezelf bent. Alles is oké. 

 

Dank voor deze mooie reis!

 

Liefs,

 

Ilham 

De reden dat ik mij had aangemeld voor het programma The Unstoppable You was omdat ik het tijd vond om aan de slag te gaan met mijn hartsdoel met een groep gemotiveerde en inspirerende dames. Ow wat was het een reis, Al Hamdoulilah!

 

Om te beginnen heb ik een helder hartsdoel geformuleerd met een helder plan. Dit doel raakt mijn zielsmissie. Vanuit liefde en compassie harten van anderen willen raken met mijn passie voor interieur en natuur. Onderweg kwam ik er al snel en vrij genoeg achter (met een goed en oplettend inlevingsvermogen van Naouel) dat bepaalde angsten en gedragspatronen een belemmering vormden in mijn groei. Met veel moed en support van de lieftallige dames en Naouel heb ik geleerd om mij kwetsbaar op te stellen en eerlijk uit te durven spreken over mijn gevoelens. 

 

Ik ben mij bewuster van mijn angsten en begrijp nu veel beter wat ze mij vertellen. Ik neem ze waar en weet dat ze niet mijn identificatie vormen. Wat ik nu voel, is mijn innerlijke kracht en de liefde voor mijzelf. Ik heb geleerd om in mijn stiltemomenten te luisteren naar mijn gevoelens en ik hierdoor nieuwe gedachten kan vrijlaten. 

 

Met deze groep powervrouwen gaan we ook na afloop door met onze hartsdoelen. We hebben afgesproken om de wekelijkse reflecties door te zetten en elkaar te blijven stimuleren in onze missie. Onze eerstvolgende meetings staan al gepland. We gaan namelijk sparren over onze ondernemingsplannen en een andere keer bij elkaar komen in het kader van een boekenclub.

 

De kennis, methodieken en gerichte vragen van Naouel waren zeer verrijkend. Een coach die vanuit het hart begeleidt. Ze heeft mij geleerd om bewuster te worden en te leren luisteren naar mijn innerlijke stem en intuitie. Ik wil Naouel bedanken voor het vertrouwen in ons en onze groei en de begeleiding die zij ons heeft gegeven om groots te dromen, groter dan welke belemmering ook!!

 

Much love,

 

Ibtissam

Voordat ik met het programma begon, liep er tegen aan dat ik niet goed bij mijn gevoel kon komen. Dat is overigens niet hetgeen waar ik me voor had aangemeld voor unstoppable you. Ik had me aangemeld omdat ik een carriere switch wilde maken; na een lange ziekteperiode wilde ik herontdekken waar mijn passie ligt en deze volgen. Ik wist min of meer wat mijn passie was maar wilde nu een stok achter de deur en een goed plan van aanpak uitwerken. Ik kwam er snel achter dat er nog wat onderliggende emoties aandacht en heling nodig hadden. Als het ware blokkades die aandacht nodig hebben zodat ik verder kon gaan.

Tijdens het traject hebben we verschillende opdrachten, oefeningen gedaan en was er veel interactie met de andere dames in de groep. Ik vond het super leuk om met mijn ontwikkeling bezig te zijn en heb er bewust van genoten. Zulke trajecten zijn echt cadeaus in het leven. Wat ik fijn vond is dat er een ontspannen sfeer was, een veilige omgeving, het was gezellig en ook nog eens erg leerzaam op een speelse manier.

Naast het groepstraject unstoppable you heb ik ook 1 op 1 sessies gehad met Naoual. Deze 1 op 1 sessies hebben er voor gezorgd dat ik wat lagen dieper kwam bij mijn gevoel en dat is precies wat ik wilde. Meer verbinding met mijn hart.

Wat fijn is aan Naoual als coach is dat ik het gevoel heb dat ze 100% zichzelf is, authentiek, ze is open en direct met liefde en humor.

Liefs!

Samira

Marble Surface

Wordt jij het volgende succesverhaal?

Jouw investering...

UNSTOPABBLE YOU!

€1997,-

incl.btw

VIP

UNSTOPABBLE YOU!

INCL. 3 X 1-OP-1 COACHING SESSIES VAN 1,5 UUR

€2997,-

incl.btw

Ik kan het toch wel alleen?

Waarom zou je het alleen doen als je het ook samen kunt doen? Je kunt ervoor kiezen om in je eentje verder te struggelen en het moeilijk voor jezelf maken of je maakt het makkelijk voor jezelf en gunt jezelf support van anderen :) Vaak willen we bewijzen dat we het wel alleen kunnen. Maar waarom zou je? En je moet het gewoon doen, denk je dan. Maar je hebt alleen maar jezelf ermee en het gaat ten koste van je dromen. Je angsten, belemmeringen en oude patronen komen namelijk hoe dan ook naar boven. Juist dan heb je mensen om je heen nodig. Samen gaat het veel sneller, makkelijker en is het een stuk leuker dan in je eentje. Gun jezelf gemak en een plek waar je nog meer gemotiveerd raakt om voor je dromen en doelen te gaan.

Ik twijfel heel erg...

Wist je dat ANGST jou onbewust heel erg tegenhoudt? En dat dat de reden is waarom je twijfelt? Vaak willen we iets heel graag, maar zijn we tegelijkertijd doodsbang. Juist door het toch te doen, realiseer je een mega doorbraak! Dus als je enthousiast wordt van dit programma of je voelt dat dit je verder gaat brengen, follow it :) Mocht je nou met alles twijfelen, dan is dat precies wat je in dit programma achter je mag laten!

Ik weet niet of een groep iets voor mij is...

Hoe tof zou het zijn om te kunnen verbinden met andere vrouwen net zoals jou die allemaal aan persoonlijke ontwikkeling doen en bezig zijn met hun dromen en doelen. Juist door samen te leren en te groeien kun je hele grote sprongen maken! Los van dat anderen (onder mijn begeleiding) jou mooi kunnen spiegelen, kunnen ze je ook motiveren en steunen in het behalen van je doelen. Samen kom je gewoon echt verder en is het veel leuker dan in je eentje. Hoe mooi zou het zijn als je je kan openstellen en jezelf kan laten zien zoals je bent? Ik zorg ervoor dat jij je veilig genoeg voelt daarvoor! Juist in de verbinding met andere mensen kun je enorm groeien!

Wil je zeker weten of je de juiste keuze maakt?