DSC07623.jpg

3-MAANDEN GROEPSPROGRAMMA

UNSTOPPABLE YOU!

DOORBREEK JE INNERLIJKE BLOKKADES EN BEHAAL JE DOELEN BINNEN 3 MAANDEN SAMEN MET ANDERE VROUWEN.

KOM VOORUIT.

BEN JIJ KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Je zit al een tijdje in je veilige comfort zone. Iedere dag ziet je leven er hetzelfde uit: werken, eten, slapen en op de bank liggen. Je ziet dezelfde mensen en verder gebeurt er weinig spannends in je leven. Je voelt al een lange tijd dat je stil staat, terwijl je eigenlijk ZOVEEL dromen en ambities hebt. Je wilt niets liever dan vooruit komen, maar je hebt geen idee wat je moet doen. Of je weet het juist heel goed, maar je stelt het iedere keer uit. Iets houdt je tegen.

Kom uit je comfort zone. 

Maak je dromen en ambities waar!

Je weet dat er veel meer in je zit dan je tot nu toe hebt laten zien. Je hebt genoeg boeken gelezen, online cursussen gevolgd en motivatie filmpjes bekeken. Je bent er nu echt klaar voor om uit je veilige bubbel te komen en daadwerkelijk je dromen waar te maken. Maar waar en hoe begin je?

HOE ZOU HET ZIJN ALS JIJ...

DSC07454.jpg
  • Niet meer bang bent om jezelf te laten zien en als je alles uit jezelf haalt?

  • Jezelf niet meer tegenhoudt en als je voluit voor je dromen en ambities durft te gaan?

  • Je precies zou weten wat je moet doen om daadwerkelijk vooruit te komen in je leven?

  • Jouw dromen en ambities realiteit worden en je alles hebt waar je naar verlangt? Of je nu droomt van een fijne relatie, een succesvolle carrière, financiële onafhankelijkheid, een luxe lifestyle of gewoon een leven waarin je gelukkig bent.

Te mooi om waar te zijn? Niet zo lang geleden stond ik exact in jouw schoenen. Ik kan je vertellen: jouw dromen en ambities zijn 100% mogelijk voor jou! Het wordt tijd om je potentie te ontdekken en alles uit jezelf en je leven te halen! Daarom heb ik UNSTOPPABLE YOU! gecreëerd.

UNSTOPPABLE YOU!

Unstoppable You! is het 3 maanden groepsprogramma om jou te helpen meer uit jezelf en je leven te halen.

IN DIT PROGRAMMA...

  • Ontdek je wat je écht wilt en ga je er 100% voor zonder jezelf tegen te houden.

  • Doorbreek je je innerlijke blokkades, zoals je onzekerheid, je angst voor het onbekende, het twijfelen aan je keuzes, het overdenken en je uitstelgedrag.

  • Stel je concrete, haalbare doelen zodat je precies weet wat je moet doen.

  • Krijg je helderheid, zelfvertrouwen, focus, energie en de motivatie om volledig voor jezelf en je dromen te gaan!

Zodat je niet langer het leven aan je voorbij laat gaan en toekijkt hoe anderen hun dromen realiseren...maar jij ook je potentie vervult!

DSC07565.jpg
IMG_3180.JPG

"De reden dat ik mij had aangemeld voor het programma The Unstoppable You was omdat ik het tijd vond om aan de slag te gaan met mijn hartsdoel met een groep gemotiveerde en inspirerende dames. Ow wat was het een reis, Al Hamdoulilah!

 

Om te beginnen heb ik een helder hartsdoel geformuleerd met een helder plan. Dit doel raakt mijn zielsmissie. Vanuit liefde en compassie harten van anderen willen raken met mijn passie voor interieur en natuur. Onderweg kwam ik er al snel en vrij genoeg achter (met een goed en oplettend inlevingsvermogen van Naouel) dat bepaalde angsten en gedragspatronen een belemmering vormden in mijn groei. Met veel moed en support van de lieftallige dames en Naouel heb ik geleerd om mij kwetsbaar op te stellen en eerlijk uit te durven spreken over mijn gevoelens.

 

Ik ben mij bewuster van mijn angsten en begrijp nu veel beter wat ze mij vertellen. Ik neem ze waar en weet dat ze niet mijn identificatie vormen. Wat ik nu voel, is mijn innerlijke kracht en de liefde voor mijzelf. Ik heb geleerd om in mijn stiltemomenten te luisteren naar mijn gevoelens en ik hierdoor nieuwe gedachten kan vrijlaten.

 

Met deze groep powervrouwen gaan we ook na afloop door met onze hartsdoelen. We hebben afgesproken om de wekelijkse reflecties door te zetten en elkaar te blijven stimuleren in onze missie. Onze eerstvolgende meetings staan al gepland. We gaan namelijk sparren over onze ondernemingsplannen en een andere keer bij elkaar komen in het kader van een boekenclub.

 

De kennis, methodieken en gerichte vragen van Naouel waren zeer verrijkend. Een coach die vanuit het hart begeleidt. Ze heeft mij geleerd om bewuster te worden en te leren luisteren naar mijn innerlijke stem en intuitie. Ik wil Naouel bedanken voor het vertrouwen in ons en onze groei en de begeleiding die zij ons heeft gegeven om groots te dromen, groter dan welke belemmering ook!!"

 

Much love,

Ibtissam

HET SUCCESFORMULE VAN UNSTOPPABLE YOU!

WAT KUN JE VERWACHTEN...

INNER WORK

Diepgaande healing van je innerlijke wonden, bagage, destructieve patronen en overlevingsmechanismen.

Zodat de weg naar jouw dromen en ambities energetisch vrij is.

GOAL

SETTING

Heldere doelen met een realistisch plan en kleine, concrete acties. Voor helderheid, focus en richting, zonder overweldiging.

Zodat je dromen daadwerkelijk realiteit worden.

RIGHT

CIRCLE