IMG_9764%203_edited.jpg

3-MAANDEN GROEPSPROGRAMMA

UNSTOPPABLE YOU!

ONTDEK ÉN BENUT JOUW VOLLEDIG POTENTIEEL OP PERSOONLIJK EN ZAKELIJK VLAK.

STA JIJ STIL?

KOM VOORUIT. HET IS TIJD VOOR DE VOLGENDE STAP.

Ben jij deze zachtaardige en ambitieuze vrouw?

 

 • Je weet dat er veel meer in je zit, maar je weet niet hoe je dat eruit krijgt.

 • Je hebt zoveel mooie dromen en ambities die je wilt realiseren, maar iets houdt je telkens tegen waardoor je maar niet vooruit komt.

 • Het ontbreekt je aan energie en motivatie waardoor je in je comfort zone blijft hangen.

 

 • Je werk of je leven zoals het nu is past niet meer bij je, maar je weet nog niet exact wat je wel wilt. Je hebt geen richting en je mist helderheid en focus.

​​

 • Je weet ook wel dat je veel meer verdient dan waar je nu genoegen mee neemt, maar hoe dan? Je houdt jezelf nog veel te klein.

UNSTOPPABLE YOU!

Een 3 maanden groepsprogramma om jou te helpen je volledig potentieel te ontdekken én te benutten. Vanuit plezier en genieten, zonder hard te werken of jezelf te pushen. 

Je zou zo graag...

 

 • Energiek wakker willen worden en met plezier naar je werk willen gaan. Je wilt je passie ontdekken en je talenten inzetten om de wereld een stukje mooier te maken. Tegelijkertijd wil je het geld verdienen dat je waard bent!​​

 • Oprecht willen genieten van je leven en de dingen die je doet. Je droomt van een rijk, luxe en ontspannen leven waarin je de vrijheid hebt om je eigen tijd in te delen.

 • Je volledig potentieel willen ontdekken én benutten zonder continu het gevoel te hebben dat iets je tegenhoudt of dat je jezelf moet pushen.

 • Je grenzen goed willen bewaken door de negatieve energieën van anderen bij hun te laten en niet op je te nemen.

 • ​De juiste man willen ontmoeten en een veilige, stabiele relatie willen zonder bang te zijn om jezelf te verliezen of je oude patronen te herhalen.

Als je twijfelt of dit je ooit gaat lukken, weet dan dat het 100% mogelijk is voor je. Niet zo lang geleden stond ik namelijk exact in jouw schoenen. Daarom heb ik dit krachtige programma gecreëerd...

Als jij er klaar voor bent om...

 

Je innerlijke blokkades te doorbreken, te ontdekken wat je écht wilt en daar 100% voor te gaan zonder jezelf tegen te werken, dan ben je op de juiste plek.

Samen met concrete doelen, een helder plan, focus en de juiste vrouwen om je heen wordt jij UNSTOPPABLE in het realiseren van jouw volledig potentieel. Ondertussen geniet je ook nog eens van de weg ernaar toe.

HET SUCCESFORMULE VAN UNSTOPPABLE YOU!

WAT KUN JE VERWACHTEN...

INNER WORK

Diepgaande healing van je innerlijke wonden, bagage, destructieve patronen en overlevingsmechanismen.

Zodat de weg naar jouw dromen en ambities energetisch vrij is.

GOAL

SETTING

Heldere doelen met een realistisch plan en kleine, concrete acties. Voor helderheid, focus en richting, zonder overweldiging.

Zodat je dromen daadwerkelijk realiteit worden.

RIGHT

CIRCLE

Toegang tot een circle van gelijkgestemde vrouwen die jou upliften en stimuleren in het realiseren van jouw dromen.

Zodat je ook geniet en plezier hebt terwijl je voor je doelen gaat.

IMG_7A7E5ABDAB7B-1.jpeg
OMRING JEZELF MET VROUWEN DIE OOK GROOTS DROMEN! 
Die jou upliften in plaats van jou klein houden.

ZO ZIET UNSTOPPABLE YOU! ERUIT

WAT JE KRIJGT...

3 MAANDEN BEGELEIDING +

4 LIVE GROEPSSESSIES

3 maanden begeleiding met om de 3 weken een LIVE sessie in Amsterdam van 12:00-17:00 uur. Op maandag 22 februari starten we met de online kick-off.

MONDAY: KICKSTART YOUR WEEK!

Iedere maandag om 20:00 uur een online groepscall via Zoom voor focus en accountability richting je doelen.

FRIDAY: CELEBRATE YOUR WINS!

Iedere vrijdag via Whatsapp je successen en wins vieren om bewust stil te staan bij je vooruitgang en écht te leren genieten van het proces

+ toegang tot een circle van ambitieuze vrouwen net zoals jou!

DIT GAAN WE DOEN

SAMEN HELEN, GROEIEN, SUCCESSEN VIEREN EN GENIETEN...

LIVE SESSIE 1 (28 FEB 2021)

 • Ontdekken wat je nou écht werkelijk wilt vanuit je kern. Jouw dromen, verlangens en passie helder maken.

 • Zichtbaar maken van de dieperliggende redenen waardoor je telkens niet vooruit kan. Je weet precies wat er in de weg staat van jouw dromen en ambities.

LIVE SESSIE 3 (11 APR 2021)

 • Je innerlijke wonden helen.

 • We ruimen alles op wat in de weg staat van jouw geluk, vrijheid en succes.

LIVE SESSIE 2 (21 MRT 2021)

 • Concrete doelen stellen zodat je exact weet waar je naar toe werkt.

 • Een helder plan maken met kleine acties zodat je precies weet wat je moet doen, stappen vooruit zet en niet meer vastloopt.

LIVE SESSIE 1 (2 JUN 2021)

 • Je succes groots vieren.

LEES DE SUCCESVERHALEN VAN VROUWEN DIE JE VOOR GINGEN

WORD JIJ DE VOLGENDE?

Mijn hartelijke dank voor alles! 

 

Dit jaar is een heel bijzonder jaar voor mij, omdat ik eindelijk de moed had om voor mezelf te kiezen en te gaan. Jij hebt mij afgelopen maanden bijgestaan en gesteund.

 

Ik liep paar maanden tegen dingen aan te lopen en dat was dat ik o.a. geen helder doel had waarvoor ik aan het werken was. Ik deed maar wat. Ik was wel lekker op dreef, maar niet met een helder doel. Ik kon mijn plek niet innemen, als ik niet wist wat ik aan het doen was en waarom ik het zo belangrijk vond.

 

Ik heb een kijkje mogen nemen bij de andere dames waar zij ook mee worstelden. Ik durfde niet te geloven dat mijn dromen uit konden komen. Ik durfde niet eens hardop te zeggen wat ik wilde, want een droom lijkt dan ver weg. Dromen niet uitvoeren is makkelijker namelijk, dan er daadwerkelijk in geloven en er hard voor moeten werken, want anders had iedereen het al gedaan. 

 

Ik heb mogen proeven hoe het is om mijn droom uit te oefenen. Doordat ik een concreet plan moest maken, ging het balletje vanzelf rollen. Ik was niet opzoek naar mensen, maar mensen kwamen op mijn pad en benaderden mij! Can you believe it??? Ik dacht dat ik letterlijk aan het dromen was. Ik had dat vuurtje in mij wat steeds naar meer snakte. Ik kreeg zoveel energie en voldoening. Ik genoot en dit was voor mij de bevestiging dat het echt mogelijk is om je dromen te verwezenlijken, als je er maar niet bij de pakken neerlegt en altijd blijft geloven. 

 

Het was een zeer bijzondere ervaring om dit niet alleen te doen, maar met andere gelijkgestemde vrouwen. Wij zijn beste maatjes geworden. Ik vind het jammer dat het is afgelopen, want het was wel een vaste routine geworden van ons om elkaar op vaste dagen te zien/spreken. De dames en ik hebben in ieder geval zeker genoten. Het was niet makkelijk, maar wel heel waardevol! Soms huilen, soms gieren van het lachen. 

 

Naoual doorziet dingen snel, hahaha. Je kan er niet omheen draaien. Zij prikt er zo doorheen en weet ook de juiste dingen zeggen, die jij nodig hebt. Zij kan als geen ander aanvoelen wat jij nodig hebt. Als jij een schop onder je kont moet krijgen, dan krijg je die en als jij wat rustiger aan moet doen, zal zij dat ook tegen je zeggen. Naoual laat je weer een verbinding met jezelf maken. Alles is toegestaan, als je maar jezelf bent. Alles is oké. 

 

Dank voor deze mooie reis!

 

Liefs,

 

Ilham 

De reden dat ik mij had aangemeld voor het programma The Unstoppable You was omdat ik het tijd vond om aan de slag te gaan met mijn hartsdoel met een groep gemotiveerde en inspirerende dames. Ow wat was het een reis, Al Hamdoulilah!

 

Om te beginnen heb ik een helder hartsdoel geformuleerd met een helder plan. Dit doel raakt mijn zielsmissie. Vanuit liefde en compassie harten van anderen willen raken met mijn passie voor interieur en natuur. Onderweg kwam ik er al snel en vrij genoeg achter (met een goed en oplettend inlevingsvermogen van Naouel) dat bepaalde angsten en gedragspatronen een belemmering vormden in mijn groei. Met veel moed en support van de lieftallige dames en Naouel heb ik geleerd om mij kwetsbaar op te stellen en eerlijk uit te durven spreken over mijn gevoelens. 

 

Ik ben mij bewuster van mijn angsten en begrijp nu veel beter wat ze mij vertellen. Ik neem ze waar en weet dat ze niet mijn identificatie vormen. Wat ik nu voel, is mijn innerlijke kracht en de liefde voor mijzelf. Ik heb geleerd om in mijn stiltemomenten te luisteren naar mijn gevoelens en ik hierdoor nieuwe gedachten kan vrijlaten. 

 

Met deze groep powervrouwen gaan we ook na afloop door met onze hartsdoelen. We hebben afgesproken om de wekelijkse reflecties door te zetten en elkaar te blijven stimuleren in onze missie. Onze eerstvolgende meetings staan al gepland. We gaan namelijk sparren over onze ondernemingsplannen en een andere keer bij elkaar komen in het kader van een boekenclub.

 

De kennis, methodieken en gerichte vragen van Naouel waren zeer verrijkend. Een coach die vanuit het hart begeleidt. Ze heeft mij geleerd om bewuster te worden en te leren luisteren naar mijn innerlijke stem en intuitie. Ik wil Naouel bedanken voor het vertrouwen in ons en onze groei en de begeleiding die zij ons heeft gegeven om groots te dromen, groter dan welke belemmering ook!!

 

Much love,

 

Ibtissam

Voordat ik met het programma begon, liep er tegen aan dat ik niet goed bij mijn gevoel kon komen. Dat is overigens niet hetgeen waar ik me voor had aangemeld voor unstoppable you. Ik had me aangemeld omdat ik een carriere switch wilde maken; na een lange ziekteperiode wilde ik herontdekken waar mijn passie ligt en deze volgen. Ik wist min of meer wat mijn passie was maar wilde nu een stok achter de deur en een goed plan van aanpak uitwerken. Ik kwam er snel achter dat er nog wat onderliggende emoties aandacht en heling nodig hadden. Als het ware blokkades die aandacht nodig hebben zodat ik verder kon gaan.

Tijdens het traject hebben we verschillende opdrachten, oefeningen gedaan en was er veel interactie met de andere dames in de groep. Ik vond het super leuk om met mijn ontwikkeling bezig te zijn en heb er bewust van genoten. Zulke trajecten zijn echt cadeaus in het leven. Wat ik fijn vond is dat er een ontspannen sfeer was, een veilige omgeving, het was gezellig en ook nog eens erg leerzaam op een speelse manier.

Naast het groepstraject unstoppable you heb ik ook 1 op 1 sessies gehad met Naoual. Deze 1 op 1 sessies hebben er voor gezorgd dat ik wat lagen dieper kwam bij mijn gevoel en dat is precies wat ik wilde. Meer verbinding met mijn hart.

Wat fijn is aan Naoual als coach is dat ik het gevoel heb dat ze 100% zichzelf is, authentiek, ze is open en direct met liefde en humor.

Liefs!

Samira

Marble Surface

KIES WAT HET BESTE BIJ JOU PAST

JOUW INVESTERING...

UNSTOPABBLE YOU!

EENMALIGE INVESTERING

€1997,-

incl.btw

UNSTOPABBLE YOU!

IN 3 MAANDELIJKSE TERMIJNEN

€666,-

incl.btw

*JE KAN ALTIJD BIJ JE WERKGEVER CHECKEN OF ZIJ DIT PROGRAMMA VOOR JE KUNNEN BEKOSTIGEN.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe weet ik dat ik de juiste keuze maak?


Zegt jouw hart "JA"? Voel je intuïtief dat dit programma de juiste volgende stap voor je is? Voel je dat dit programma jou vooruit gaat helpen? Volg deze impuls dan en negeer je mind/ego. Jouw ego is er namelijk altijd op gericht om jou te beschermen en te houden waar je nu bent. Iedere stap buiten jouw comfort zone wordt als bedreigend gezien. Daarom voel je angst of krijg je allerlei twijfels. Ook al wil je heel graag verder, het ego is tegelijkertijd doodsbang voor verandering. Dus voel jij een "JA"? Vertrouw er dan op.
Wat als het me niks oplevert?


Een van de belangrijkste skills die je je eigen kunt maken is het durven nemen van risico's. Als je altijd wacht totdat je 100% zekerheid hebt, dan hou je jezelf onnodig klein. De succesverhalen hierboven zijn van vrouwen net zoals jou! Ook zij waren doodsbang. Ook zij twijfelden en durfden in eerste instantie niet. Maar als jij het besluit neemt, vervolgens jezelf 100% inzet en toewijdt, dan weet ik zeker dat je in staat bent om hetzelfde te bereiken. Uiteraard help ik je daarbij! Dus zelfs als je nu niet in jezelf gelooft en denkt dat jij het niet kan of dat het bij jou niet gaat lukken, je doet het écht niet alleen! Je hebt mij en 5 anderen vrouwen die jou hierbij steunen, motiveren en upliften! En als laatste: geef jezelf een beetje credits. Toon een beetje vertrouwen in jezelf (want je verdient het)...WAT ALS HET JOU WEL LUKT EN HET JOU SUPER VEEL OPLEVERT?! :)
Ik vind het wel een grote investering?


Ik kan me voorstellen dat je het een flinke investering vindt. Weet dat je dit geld niet kwijt bent. Het is letterlijk een investering in het leven dat jij graag voor jezelf wil. Je investeert in je heling en groei om zo de vrouw te kunnen zijn die je moet zijn om het leven te leiden dat jij wilt. Want één ding is zeker: als je blijft zoals je nu bent en je blijft de dingen doen zoals je ze nu doet, dan blijf je exact hetzelfde manifesteren in je leven. Je kan onmogelijk verandering willen, maar ondertussen alles op dezelfde manier blijven doen. Als het zo werkte, dan had je het namelijk al. Hoe meer je investeert, hoe meer je 'gedwongen' wordt om te veranderen en hoe meer je bereid bent om te doen wat nodig is. Dus zie dit programma écht als een investering in jezelf en de toekomst die jij voor ogen hebt. Jij bent je eigen investering waard. PS: mocht je deze investering in jezelf doen, vergeet dan niet om dat GROOTS te vieren! P.P.S. Check bij je werkgever of ze een budget hebben voor je persoonlijke en professionele groei en of zij dit programma voor je kunnen bekostigen!
Ik kan het toch ook alleen?


Is het tot nu toe gelukt in je eentje? Als het antwoord nee is, dan kan je nog heel lang blijven proberen en in je beetje blijven struggelen, maar waarom zou je? Je verspilt enorm veel tijd, energie en uiteindelijk ook geld. Alleen omdat je het in je eentje wil doen. Los nog van de frustratie die zich blijft opbouwen op het moment dat het niet lukt. Je bent meer waard. Echt. Het mag makkelijker, leuker en sneller. Het hoeft allemaal niet zo moeizaam. Sta jezelf de hulp/begeleiding toe die jou in een klap verder brengt.

Wil je zeker weten of dit programma écht voor jou is? Boek dan hieronder een gratis Groei Consult.

Marble Surface

KIES WAT HET BESTE BIJ JOU PAST

OF MELD JE DIRECT AAN

UNSTOPABBLE YOU!

EENMALIGE INVESTERING

€1997,-

incl.btw

UNSTOPABBLE YOU!

IN 3 MAANDELIJKSE TERMIJNEN

€666,-

incl.btw

*JE KAN ALTIJD BIJ JE WERKGEVER CHECKEN OF ZIJ DIT PROGRAMMA VOOR JE KUNNEN BEKOSTIGEN.