Naouelle_Marilyn_FB-17_edited.jpg

12 WEKEN GROEPSPROGRAMMA

UNSTOPPABLE YOU!

VANUIT LIEFDE, INNERLIJKE KRACHT & PLEZIER  JE (HARTS)DOELEN REALISEREN SAMEN MET ANDERE VROUWEN!

BEN JIJ EEN AMBITIEUZE, ZELFBEWUSTE VROUW DIE VOLLEDIG VOOR HAAR DROMEN & DOELEN WIL GAAN ZONDER BELEMMERINGEN?

YOU ARE IN THE RIGHT PLACE!

  • Heb je heel veel tijd en energie in anderen geïnvesteerd en is het nu écht tijd voor JOU en je wensen?

  • Wil je ontdekken wat je écht wilt en daar je werk van maken? Of heb je moeite om in actie te komen én te blijven richting datgene wat je eigenlijk het liefste wilt?

  • Ben je (onbewust) bang om te falen en stel je daardoor uit?  Of hou je jezelf tegen door allerlei andere onbewuste angsten en belemmeringen zoals onzekerheid, niet in jezelf geloven, twijfelen, bevestiging van anderen nodig hebben, etc?

  • Ben je gewend om te struggelen en te strijden en wil je dat het een keer makkelijk gaat? Vanuit fun, plezier en flow :) Zodat je ook kunt genieten van het proces.

  • Doe je alles altijd alleen en mis je andere leuke, gemotiveerde vrouwen om je heen die jou kunnen steunen, helpen en upliften om je dromen en doelen te bereiken? 

  • Mis je het praktische stuk, zoals: specifieke en de juiste doelen stellen, prioriteiten stellen, een helder plan hebben, consistent actie ondernemen, etc. Zodat je daadwerkelijk het gevoel hebt dat je vooruit komt en succes boekt?

UNSTOPPABLE YOU! is voor jou!

Naouelle_Marilyn_FB-72_edited.jpg

TAKE CONTROL 

EN CREËER HET LEVEN DAT JE WILT & VERDIENT! Het is tijd om 

echt te leven, te genieten en voluit voor jezelf & je wensen te gaan!

UNSTOPPABLE YOU! IS HET GROEPSPROGRAMMA WAARIN JIJ SAMEN MET ANDERE GEMOTIVEERDE VROUWEN VANUIT FUN & PLEZIER 12 WEKEN LANG AAN JE DROMEN EN DOELEN GAAT WERKEN! HIER GA JIJ VOLLEDIG IN JE KRACHT STAPPEN EN SAMEN MET ANDERE VROUWEN KNALLEN!

Concrete doelen + Heldere plan + Samen beperkingen doorbreken + Actie + Fun = UNSTOPPABLE YOU!

Wat kun je verwachten?

01

PERSOONLIJKE 

BEGELEIDING + GROEP

Je staat er niet alleen voor! Samen met mij en een groep van leuke, gemotiveerde vrouwen ga je stap voor stap aan de slag met je dromen en doelen. Wij zijn jouw stok achter de deur! We zijn er wanneer het minder gaat én wanneer je successen boekt! Keer op keer wordt jij gesteund en gemotiveerd om nog meer uit je comfort zone te stappen! We spiegelen met liefde en maken je blinde vlekken zichtbaar zodat je razendsnel groeit.

02

ANGSTEN OVERWINNEN

EN BEPERKINGEN DOORBREKEN!

Hoe meer actie je onderneemt richting je dromen & doelen, hoe meer weerstand je zult ervaren. Hier gaan we je diepste angsten overwinnen en je grootste belemmeringen doorbreken. Weg met faalangst en beperkende overtuigingen zoals 'ik kan het niet' , 'het lukt me niet', 'ik ben een mislukking', en ga zo maar door!

03

HELDERHEID, 

DAADKRACHT + FOCUS

Met specifieke doelen en een helder plan ga jij daadwerkelijk de actie stappen ondernemen die nodig zijn om jouw dromen waar te maken! Wij zijn er keer op keer om je te herinneren aan je dromen en het leven dat je wilt! En we zijn er ook om je verantwoordelijk te houden en maken het makkelijk voor je om door te zetten!

04

VERBINDING, FUN EN GEZELLIGHEID

Je gaat connecten met gelijkgestemde vrouwen net zoals jou. Samen hebben we plezier, vieren we ons proces en genieten we van de stappen die we zetten. 

Hoe ziet dit programma eruit...

4 LIVE GROEPSSESSIES

De LIVE sessies vinden om de 3 weken fysiek plaats op de zondag in Amsterdam en zijn van 12:00-18:00. Na iedere sessie is er ruimte om gezellig te socializen! De kick-off vindt maandag 7 juli plaats (online). Beneden staan de exacte data.

IEDERE MAANDAG: LET'S KICKSTART YOUR WEEK

Voorbereiding van de week zodat je precies weet wat je elke week moet doen. (online)

IEDERE VRIJDAG: SUCCESSEN + ACTIES VIEREN

De stappen die je hebt gezet vieren met andere vrouwen! Elkaar toejuichen en upliften! (online)

SUPPORT, FUN EN NIEUWE CONNECTIES

Allemaal vrouwen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling! Connecten, samen groeien en having FUN! Ook als het tegenzit of je zit niet lekker in je vel, you ‘re not alone anymore! You got yourself some support babe!

Wat gaan we doen?
SAMEN GROEIEN!
Marble Surface

Jouw investering

EENMALIGE INVESTERING

€1750,-

€1497,-

incl.btw

IN 3 MAANDELIJKSE TERMIJNEN

€585,-

€499,-

incl.btw

Ik kan het toch wel alleen?

Waarom zou je het alleen doen als je het ook samen kunt doen? Je kunt ervoor kiezen om in je eentje verder te struggelen en het moeilijk voor jezelf maken of je maakt het makkelijk voor jezelf en gunt jezelf support van anderen :) Vaak willen we bewijzen dat we het wel alleen kunnen. Maar waarom zou je? En je moet het gewoon doen, denk je dan. Maar je hebt alleen maar jezelf ermee en het gaat ten koste van je dromen. Je angsten, belemmeringen en oude patronen komen namelijk hoe dan ook naar boven. Juist dan heb je mensen om je heen nodig. Samen gaat het veel sneller, makkelijker en is het een stuk leuker dan in je eentje. Gun jezelf gemaken een plek waar je nog meer gemotiveerd raakt om voor je dromen en doelen te gaan.

Ik twijfel heel erg...

Wist je dat ANGST jou onbewust heel erg tegenhoudt? En dat dat de reden is waarom je twijfelt? Vaak willen we iets heel graag, maar zijn we tegelijkertijd doodsbang. Juist door het toch te doen, realiseer je een mega doorbraak! Dus als je enthousiast wordt van dit programma of je voelt dat dit je verder gaat brengen, follow it :) Mocht je nou met alles twijfelen, dan is dat precies wat je in dit programma achter je mag laten!

Ik weet niet of een groep iets voor mij is...

Hoe tof zou het zijn om te kunnen verbinden met andere vrouwen net zoals jou die allemaal aan persoonlijke ontwikkeling doen en bezig zijn met hun dromen en doelen. Juist door samen te leren en te groeien kun je hele grote sprongen maken! Los van dat anderen (onder mijn begeleiding) jou mooi kunnen spiegelen, kunnen ze je ook motiveren en steunen in het behalen van je doelen. Samen kom je gewoon echt verder en is het veel leuker dan in je eentje. Hoe mooi zou het zijn als je je kan openstellen en jezelf kan laten zien zoals je bent? Ik zorg ervoor dat jij je veilig genoeg voelt daarvoor! Juist in de verbinding met andere mensen kun je enorm groeien!

Wil je zeker weten of je de juiste keuze maakt?