EXCLUSIEF EN DIEPGAAND 1-OP-1 COACHINGSTRAJECT

TRUE SELF

WORD WIE JE WERKELIJK BENT.

Stap in je grootsheid

HOU JEZELF NIET LANGER KLEIN. 

Je voelt aan alles dat je véél meer uit je leven kan halen en dat er zovéél meer in jou zit dan je laat zien. Maar…je zit gevangen in je eigen angsten en houdt jezelf iedere dag klein. Je probeert alles perfect te doen en je kan de controle niet loslaten.

En ondanks dat je zoveel te bieden hebt, geloof je niet in jezelf. Je luistert nog teveel naar je innerlijke criticus, cijfert jezelf weg en probeert te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Daar ben je he-le-maal klaar mee! Je wilt niet langer afhankelijk zijn van anderen. Oh, en die verantwoordelijkheidsgevoel daar wil je ook vanaf! Je wilt gewoon zeggen wat je denkt en voelt. Doen wat je zelf wilt. Zonder bang te zijn en jezelf steeds in te houden. Je wilt luisteren naar je intuïtie, vertrouwen op jezelf en dicht bij jezelf blijven, ongeacht wat anderen daarvan vinden.. Het is tijd om te gaan staan voor wie je écht bent en vanuit je GROOTSHEID je leven te leiden! 

Herken jij jezelf hierin? Tijd voor iemand die dit pad van A tot Z heeft bewandeld en jou de weg naar jouw volledig potentieel laat zien! Lees verder...

Maak verbinding met je TRUE SELF en ga staan voor wie je écht bent!

Jouw ÉCHTE ZELF is tot veel meer in staat dan je ooit kunt bedenken. Zij is niet bang om het niet goed te doen, afgewezen te worden, of te falen. Zij is GROOTS. Stel je eens voor dat je vanuit haar je leven zou leiden?! Je leven zou er heel anders uit zien. Je zou...

​​

 • Vertrouwen op jezelf en dicht bij jezelf staan.

 • Je krachtig, zelfverzekerd en weerbaar voelen.

 • Precies weten wat je wilt en hoe je daar komt.

 • Luisteren naar je intuïtie en niet naar je innerlijke criticus of de mening van anderen.

 • Krachtige, authentieke keuzes vanuit je kern maken zonder te twijfelen.

 • Niet meer bang zijn om je échte zelf te laten zien in relaties met anderen.

 • Dingen doen waarvan je nooit had gedacht dat je ze zou kunnen. Je zou al je dromen waarmaken! 

 • Het werk doen waar je blij van wordt en je vervuld voelen.

 • Overal je leiderschap pakken.

 • Je volle potentie leven en een leven hebben waar je écht van houdt én van geniet! 

 

BEN JIJ KLAAR OM JE TE VERBINDEN MET JE TRUE SELF, JE UNLIMITED POTENTIE TE ONTDEKKEN EN JE DROOMLEVEN TE LEVEN? DAN IS HET 1-OP-1 COACHINGSTRAJECT TRUE SELF VOOR JOU! 

Wat kun je verwachten?

01

PERSOONLIJKE 

BEGELEIDING

Je staat er niet alleen voor! Samen met mij ga je stap voor stap aan de slag zodat je écht je leven vanuit je kern vorm geeft. Ik spiegel je met liefde, ben jouw stok achter de deur en zorg dat jou blinde vlekken zichtbaar worden zodat je razendsnel groeit.

02

EEN DUIDELIJK STAPPENPLAN

De 'hoe dan' wordt helder. Door de juiste stappen te zetten, ga je steeds meer staan voor wie je écht bent en je leven van daaruit creëren. We gaan voelen, je kern identificeren, je innerlijke criticus transformeren, ontdekken wat je écht wilt vanuit je kern, leiderschap ontwikkelen, keuzes maken, een heldere plan opstellen, in actie komen en je successen vieren. 

03

OBSTAKELS OVERWINNEN

We gaan op dieper niveau helen en groeien. Samen zorgen we er voor dat je afkomt van je mentale en emotionele blokkades. Weg met angsten en belemmeringen!

Met dit traject ga jij écht vanuit je kern nieuwe stappen ondernemen.

04

MAXIMALE

GROEI

We identificeren continu de plaatsen voor groei en verbetering en je wordt steeds verder uitgedaagd.  

Gegarandeerd dat je steeds meer je eigen GROOTSHEID ervaart en van daaruit handelt!

Dit traject is perfect én alleen voor jou, als jij...

Volledig de verantwoordelijkheid neemt voor het creëren van jouw leven.

Klaar bent met je eigen angsten en bereid bent om uit je comfort zone te treden en je obstakels te overwinnen.

Klaar bent met je eigen bullshit verhalen en 'redenen' waarom dingen niet mogelijk zijn voor jou.

Open staat voor mediteren en voelen vanuit je hart. Zodat je op een dieper niveau kunt helen en groeien.

Wilt ontdekken, voelen en ervaren wie je écht bent en wat écht belangrijk voor jou is. 

Verlangt naar rust, vervulling en een diepe connectie met jezelf.

Ambitieus bent en alles uit je leven wil halen! Maar vooral, (weer) wil GENIETEN van jouw leven. 

Enthousiast bent én niet kan wachten om vanuit het diepste in jou te herrijzen, je vleugels uit te spreiden, jezelf te laten zien en je grootste dromen waar te maken!

De resultaten die je mag verwachten

Je staat écht voor jezelf!

Je maakt krachtige, authentieke keuzes die goed voelen voor jou, ongeacht wat anderen daarvan vinden.

Je jaagt je dromen na en doet dingen waarvan je dacht dat ze onmogelijk waren! Die ene carrière switch, je passie volgen, voor jezelf beginnen, voor een grote groep staan, een relatie aangaan, reizen. You name it! It's done. 

Je voelt je sterk verbonden met jezelf en je hart.

Je vertrouwt op je intuïtie en luistert niet naar je innerlijke criticus of andere mensen.

Je wordt niet meer geleefd, maar creëert bewust én stap voor stap aan jouw ultieme leven!

Je zelfvertrouwen groeit. 

Je voelt je gelukkig, vervuld en hebt eindelijk het gevoel dat je je potentie leeft!

Ervaringen van dappere vrouwen

"Heel mijn leven heb ik het innerlijk moeilijk gehad met mezelf en had ik nooit rust van in m'n hoofd. Ik bekritiseerde mezelf dagelijks en sloot mezelf vaak af van de mensen om me heen. Ik wist niet meer wie ik was en was mezelf door de jaren heen helemaal kwijt geraakt. Het enige wat ik wilde was mezelf zijn, écht gelukkig zijn, oprecht lachen en genieten. Maar ik wist niet waar ik moest beginnen.

 

Samen met Naoual gingen we aan de slag met mijn emotionele blokkades en alle patronen die zich constant herhaalden waar ik maar niet uit kwam. Ik ben door vele angsten heengegaan en heb vele transformaties ondergaan. Ik voelde dat Naoual mij begreep, en mij echt leerde voelen en connectie maakte met mijn hart. Nu volg ik mijn eigen hart. Ik durf weer op mezelf te vertrouwen en m'n eigen keuzes te maken. Mijn zelfvertrouwen en zelfliefde is daardoor gegroeid. Ik ben gaan luisteren naar wat ik wil in plaats van wat iemand anders van mij verwacht. Ik sta eindelijk voor mijn keuzes te staan zonder schuldgevoel. Niets kan mij stoppen om mijn droomleven te leven. Van altijd uitstellen omdat ik mezelf niet goed genoeg vond, wachten op het juiste moment, naar nu ook echt doen. Binnen een korte tijd heb ik mijn doelen bereikt. Een eigen appartement, ver reizen, een nieuwe opleiding en nu ook zelf mijn eigen coaching business starten.

 

Ik had al alles geprobeerd en niks werkte, bij Naouel heb ik écht leren voelen. Ik heb er zoveel voor teruggekregen. Ik heb m'n echte ik teruggekregen."

HAKIMA TIGHADOUINI

"Voordat ik startte met het coachingstraject, werd ik geleefd. Ik heb mijn hele leven mensen gepleased en mij daarop aangepast, dat ik niet meer wist wie ik écht was. Ik zat vol met meningen, projecties, gevoelens van anderen. Ik deed wat mensen mij opdroegen. Alles was wel oké, maar weinig was echt goed. Ik bestond, maar leefde niet. 

Ik was al lang bezig met persoonlijke ontwikkeling en op zoek naar de geschikte coach. Het was ook een geldkwestie voor mij. Maar man, wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb om mij door jou te laten coachen. Mijn focus lag al die tijd op het verkeerde probleem. Ik liep al een aantal jaren bij de psycholoog en die heeft nooit kunnen bereiken wat jij hebt gedaan in een heel korte periode!

Het was een hele bijzondere ervaring voor mij. Je wist de juiste vragen te stellen om verder te komen. Het voelde goed en veilig om alles te zeggen en doen in jouw bijzijn. Door ons traject heen, ben ik steeds meer oude verloren stukjes van mij terug gaan vinden. We zijn samen naar de kern gegaan en door alle emoties en gevoelens heen gegaan. Ik heb veel tranen gelaten van verdriet, vreugde, vrijheid, trots en geluk. Oude interesses werden aangewakkerd wat ik altijd leuk had gevonden. Ik kom nu makkelijk tot mezelf en zie en voel beter wat goed voelt voor mij en wat bij mij past. Ik weet nu dat er heel veel in mij zit wat ik wil delen met de rest van de wereld.

Door het coachingstraject heb ik mijn échte ik gevonden. Naoual is een gevoelsmens en neemt als geen ander de energieën van en ander waar. Ze luistert niet alleen, maar kijkt diep in jou en zal graven totdat zij die éne laag van jou vindt. Als je het gevoel hebt dat je vast staat in je leven en niet verder kunt, graag wil veranderen en hulp nodig hebt, dan beveel ik jou Naoual aan."

ILHAM

"Elke keer ga ik weg met nieuwe ingevingen, andere emoties. Dit is zo nieuw, zo anders maar damn dit voelt zo goed en raar tegelijk. Het was rumoerig, alle emoties in een keer en daarna stil. Gewoon echt stil en bewust. Ik heb echt het gevoel dat ik al mijn dossiers/herinneringen in mijn mind in de versnipperaar heb gegooid. En er is nu 1 blanco wit A4-tje met dit wordt je leven. Een frisse start met een andere blik, kijk en gevoel. Qua gevoel, is het stil, bewust en moeilijk te omschrijven. Dit is pas echt innerlijke rust, kan het nog steeds niet beseffen. Niet te bevatten dit."

SANA

Over Naoual

 

"IK WIL HET VOORBEELD ZIJN VOOR MIJN TOEKOMSTIGE KINDEREN."

Ik ben het levende bewijs dat alles mogelijk is. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, wat je is overkomen of hoe je bent opgevoed. Ik was 7 jaar toen mijn vader vertrok. Op een jonge leeftijd al droeg ik de verantwoordelijkheid om voor mijn moeder en broertje te zorgen. Als kind voelde ik mij nooit gezien.

 

Naarmate ik opgroeide, hunkerde ik steeds meer naar liefde en aandacht. Ik dacht oprecht dat een man mij zou komen redden en gelukkig zou maken. In een 3,5 jaar durende huwelijk werden mijn wonden en trauma's pijnlijk blootgelegd...

Jarenlang nam ik genoegen met véél minder dan ik waard was. Ik cijferde mezelf weg, probeerde te voldoen aan verwachtingen van anderen, negeerde mijn intuïtie en zat compleet gevangen in mijn eigen angsten en onzekerheid. Ik hield mezelf op alle vlakken klein - werk, relaties, liefde, geld - met flinke frustratie, onrust, futloosheid en ontevredenheid als resultaat. Ergens voelde ik altijd dat er zoveel meer mogelijk was en dat er meer in mij zat dan ik liet zien! Maar ik wist écht niet hoe en wat...

Na een heftige scheiding nam ik het heft in eigen handen en gooide ik het roer om. Ik investeerde onwijs veel in mijn persoonlijke ontwikkeling en voor ik het wist...

 • Voelde ik me UNSTOPPABLE.

 • Had ik een veilige, stabiele relatie.

 • Stopte ik met mijn energie zuigende 9-5 baan en volgde mijn passie.

 • En bouwde ik een succesvolle coaching business.

Ik kan eindelijk zeggen dat ik écht een leven heb waar ik van houd. Maar nog belangrijker: ik ben de vrouw die ik wil zijn, écht mezelf. Nu begeleid ik andere vrouwen net zoals mij naar het leven van hun dromen door écht voor zichzelf te gaan staan. 

Zo ziet het TRUE SELF traject eruit
HEAL. GROW. CELEBRATE.
 • 01

  6 MAANDEN BEGELEIDING

  Je hebt mij 6 maanden lang aan je zijde.

 • 02

  6 COACHING SESSIES VAN GEMIDDELD

  1,5 UUR

  We starten met een kick-off waarin we concrete doelen vaststellen en accountability afspraken maken. Het traject is volledig op maat, gebaseerd op JOUW commitment. 

 • 03

  ALIGNMENT CALLS VAN 20 MINUTEN ELKE 2 WEKEN

  Deze calls plannen we vast in en zijn er voor accountability. We zorgen dat je in verbinding blijft met je TRUE SELF en dat je van daaruit stappen blijft zetten richting jouw gestelde doelen.  

 • 04

  SPECIFIEKE, CONCRETE OPDRACHTEN & OEFENINGEN

  Je krijgt specifieke opdrachten zodat je altijd precies weet wat je moet doen.

 • 05

  SUCCESSEN VIEREN!

  We vieren je kleine én grote successen, want: waar je op focust, groeit!

De investering