top of page
0I1A6637 (2).jpg

3 MAANDEN LIEFDESPROGRAMMA

Vind De Liefde.

WORD EEN MAGNEET VOOR JOUW SOULMATE.

3 MAANDEN LANG WERKEN AAN JE LIEFDESLEVEN.

Je bent toe aan de volgende stap, maar in de liefde wil het maar niet lukken...

Wat jij het allerliefste wilt...
Jij droomt van een leuke man die jou de liefde kan geven waar je naar verlangt. Je verlangt ernaar om samen te zijn met iemand die jou gelukkig maakt. Iemand met wie je een mooie toekomst kunt bouwen en bij wie je je veilig voelt. Je kan niet wachten om je leven met iemand te delen!

(ook al geloof je nu misschien nog niet helemaal dat dit weggelegd is voor jou).

Jij bent toe aan de volgende stap in je leven, maar je komt niemand tegen...

Ben jij een leuke, ambitieuze vrouw die vastloopt in de liefde? Heb je van alles en nog wat geprobeerd, maar kom je de juiste man maar niet tegen? Of leidt het nooit tot de volgende stap? Hear me out...

Zonder dat je het doorhebt, saboteer jij jezelf in de liefde!

Het goede nieuws?

Jij hebt de sleutel in handen om verder te komen in je liefdesleven!


Zonder dat je het doorhebt, sta jij je
geluk in de liefde in de weg! Jij bent een leuke, single vrouw die alles op een rij heeft. Je wilt niets liever dan verder naar de volgende fase in je leven, maar je komt de juiste man maar niet tegen. Je ervaart steeds meer frustratie dat het niet lukt. En de druk vanuit je omgeving maakt het alleen erger. Ga je ooit de juiste tegenkomen? Wat als het niet lukt en je voor altijd alleen blijft? Je voelt angst, je kan niet écht genieten en je maakt je zorgen over de toekomst :(

* Je bent aan het daten, maar het komt nooit tot een echte relatie. Iedere keer voel je je teleurgesteld waardoor je steeds meer tegen het proces opkijkt.
* Je bent bang om je volledig open te stellen. Wat als je gekwetst wordt? Je hebt écht geen zin om nog een keer door pijn heen te gaan. Daarom mag niemand te dichtbij komen.

* Je mist liefde en genegenheid. Je zou zo graag een partner willen met wie je een mooie toekomst kunt opbouwen.


* Je bent bang om de verkeerde keuze te maken. Wat als hij het niet is of als je weer een fout maakt en je verleden herhaalt?

Kon je maar gewoon iemand tegenkomen die je leuk vindt en met wie het goed klikt. Iemand met wie je de volgende stap kunt zetten, zodat je eindelijk rust hebt en gelukkig bent. Maar helaas kom je iedere keer weer dezelfde patroon tegen. En nu heb je besloten om ernaar te kijken en er iets mee te doen.

DIT PROGRAMMA HELPT JE OM:
* Je staat volledig open voor een geweldige partner die goed bij je past.
* Vanuit je vrouwelijke energie te daten in plaats continu controle willen.

* Geluk te vinden in de liefde.
* De juiste partner voor jezelf te kiezen. Niet langer mannen zomaar afwijzen en geen FOMO meer. Maar écht durven gaan voor de juiste man.
* Een sterke eigenwaarde ontwikkelen en de liefde in jezelf te voelen.
* Compleet te voelen en te genieten van het leven. Met of zonder man.
* Niet langer bang zijn of zorgen maken, maar vertrouwen op een mooie toekomst voor jezelf.

Vind De Liefde is een programma dat jou helpt om je patronen & angsten te doorbreken, je hart volledig open te stellen en 

Zodat jij die energetische match wordt met jouw soulmate.

 

Het probleem is niet dat je de juiste niet tegenkomt. Het probleem is dat jij geen verbinding hebt met jezelf, te weinig liefde in jezelf ervaart, je niet volledig durft open te stellen, nog oud zeer/trauma's hebt, teveel vanuit tekort op zoekt bent, niet gelukkig bent met jezelf en je leven.

DAAROM VIND DE LIEFDE.

Vind de liefde helpt jou om de liefde in jezelf te voelen, je hart volledig open te stellen, te ontdekken wat je écht wilt in een man

om een magneet te worden voor je soulmate door je hart volledig open te stellen en de liefde toe te laten die jij graag wilt. 

Ik geloof dat jij de liefde bent. En dat als jij liefde en geluk in jezelf ervaart dat de liefde ook op je pad kan komen.

Vind de Liefde is een reis naar je binnenste. Van hoofd naar hart. Van tekort naar overvloed. Van willen naar zijn,.

Vind De Liefde helpt jou om je hart volledig open te stellen, om je oud zeer in de liefde te verwerken, de liefde in jezelf te voelen en de liefde van een ander toe te laten.

een energetische match te worden met jouw soulmate door je (kind)trauma's te verwerken, je volledig open te stellen voor de liefde en voor de juiste man te gaan.

START:

JUNI 2023!

MODULE 1

Jezelf volledig openstellen.

Van hoofd naar hart. In de eerste module maak je verbinding/contact met je hart, leer je écht voelen en stel je je hart (opnieuw) open voor de liefde. 

 • Je hebt verbinding met jezelf.

 • Je hart staat open voor liefde.

 • Je bent niet meer bang om je open te stellen.

 • Je hebt weer vertrouwen in jezelf en in andere mensen/mannen.

MODULE 2

Oud zeer & wonden uit je verleden helen.

In module 2 los je je blokkades op, verwerk je oud zeer en herstel je je vertrouwen in mannen en in de liefde. 

 • Ontdek waar je werkelijk bang voor bent.

 • Heel je verleden.

 • Transformeer je belemmerende overtuigingen.

MODULE 3

Onvoorwaardelijke zelfliefde & een sterke eigenwaarde.

Module 3 helpt je om onvoorwaardelijke liefde voor jezelf te voelen en om je eigenwaarde terug te vinden of te versterken.

 • Je trekt de juiste partners aan.

 • Je hebt geen man meer nodig om gelukkig te zijn (uiteraard sta je er wel voor open :)).

 • Je leegte/gat wordt opgevuld door je eigen liefde.

 • Je zet jezelf op nummer één en kiest de beste partner voor je.

 • Je voelt je onafhankelijk en hebt geen bevestiging meer nodig van buitenaf.

MODULE 4

Ontdekken wat je écht wilt.

In module 4 ontdek je wat je écht wilt en wat jou gelukkig maakt.

MODULE 5

Plezier, liefde & geluk.

Module 3 helpt je om onvoorwaardelijke liefde voor jezelf te voelen en om je eigenwaarde terug te vinden of te versterken.

IN DIT PROGRAMMA...

 • Een complete programma om jou te helpen jou om alles wat in de weg staat van de liefde op te ruimen. Het helpt je om je hart volledig oen te stellen en om de juiste partner aan te trekken.  

 • Ontdek je wat je écht wilt en ga je er 100% voor zonder jezelf tegen te houden.

 • Doorbreek je je innerlijke blokkades, zoals je onzekerheid, je angst voor het onbekende, het twijfelen aan je keuzes, het overdenken en je uitstelgedrag.

 • Stel je concrete, haalbare doelen zodat je precies weet wat je moet doen.

 • Krijg je helderheid, zelfvertrouwen, focus, energie en de motivatie om volledig voor jezelf en je dromen te gaan!

Zodat je niet langer het leven aan je voorbij laat gaan en toekijkt hoe anderen hun dromen realiseren...maar jij ook je potentie vervult!

DSC07565.jpg
IMG_3180.JPG

"De reden dat ik mij had aangemeld voor het programma The Unstoppable You was omdat ik het tijd vond om aan de slag te gaan met mijn hartsdoel met een groep gemotiveerde en inspirerende dames. Ow wat was het een reis, Al Hamdoulilah!

 

Om te beginnen heb ik een helder hartsdoel geformuleerd met een helder plan. Dit doel raakt mijn zielsmissie. Vanuit liefde en compassie harten van anderen willen raken met mijn passie voor interieur en natuur. Onderweg kwam ik er al snel en vrij genoeg achter (met een goed en oplettend inlevingsvermogen van Naouel) dat bepaalde angsten en gedragspatronen een belemmering vormden in mijn groei. Met veel moed en support van de lieftallige dames en Naouel heb ik geleerd om mij kwetsbaar op te stellen en eerlijk uit te durven spreken over mijn gevoelens.

 

Ik ben mij bewuster van mijn angsten en begrijp nu veel beter wat ze mij vertellen. Ik neem ze waar en weet dat ze niet mijn identificatie vormen. Wat ik nu voel, is mijn innerlijke kracht en de liefde voor mijzelf. Ik heb geleerd om in mijn stiltemomenten te luisteren naar mijn gevoelens en ik hierdoor nieuwe gedachten kan vrijlaten.

 

Met deze groep powervrouwen gaan we ook na afloop door met onze hartsdoelen. We hebben afgesproken om de wekelijkse reflecties door te zetten en elkaar te blijven stimuleren in onze missie. Onze eerstvolgende meetings staan al gepland. We gaan namelijk sparren over onze ondernemingsplannen en een andere keer bij elkaar komen in het kader van een boekenclub.

 

De kennis, methodieken en gerichte vragen van Naouel waren zeer verrijkend. Een coach die vanuit het hart begeleidt. Ze heeft mij geleerd om bewuster te worden en te leren luisteren naar mijn innerlijke stem en intuitie. Ik wil Naouel bedanken voor het vertrouwen in ons en onze groei en de begeleiding die zij ons heeft gegeven om groots te dromen, groter dan welke belemmering ook!!"

 

Much love,

Ibtissam

HET SUCCESFORMULE VAN UNSTOPPABLE YOU!

WAT KUN JE VERWACHTEN...

INNER WORK

Diepgaande healing van je innerlijke wonden, bagage, destructieve patronen en overlevingsmechanismen.

Zodat de weg naar jouw dromen en ambities energetisch vrij is.

GOAL

SETTING

Heldere doelen met een realistisch plan en kleine, concrete acties. Voor helderheid, focus en richting, zonder overweldiging.

Zodat je dromen daadwerkelijk realiteit worden.

RIGHT

CIRCLE

Toegang tot een circle van gelijkgestemde vrouwen die jou upliften en stimuleren in het realiseren van jouw dromen.

Zodat je ook geniet en plezier hebt terwijl je voor je doelen gaat.

DSC07415.jpg
Omring jezelf met ambitieuze vrouwen die net zoals jou GROOTS dromen. Vrouwen die jou upliften en stimuleren in plaats van je neer te halen.

ZO ZIET UNSTOPPABLE YOU! ERUIT

WAT JE KRIJGT...

diamond.png

3 MAANDEN BEGELEIDING +

4 LIVE GROEPSSESSIES

3 maanden begeleiding en support met om de 3 weken een LIVE sessie in Amsterdam van 12:00-17:00 uur. Op maandag 6 september 2021 starten we met de online kick-off.

target.png

MONDAY: KICKSTART YOUR WEEK!

Iedere maandag om 20:00 uur een online groepscall via Zoom voor focus en accountability richting je dromen en ambities.

doe mee met onze mantra maandag! (17).pn

FRIDAY: CELEBRATE YOUR WINS!

Iedere vrijdag via Whatsapp je successen en wins vieren om bewust stil te staan bij je vooruitgang en te leren genieten van het proces.

+ toegang tot een circle van ambitieuze vrouwen net zoals jou!

DIT GAAN WE DOEN

SAMEN HELEN, GROEIEN, VOORUITGANG BOEKEN EN GENIETEN...

LIVE SESSIE 1 (12 SEP 2021)

 • Ontdekken wat je nou écht werkelijk wilt vanuit je kern. Jouw dromen, verlangens en passie helder maken.

 • Zichtbaar maken van de dieperliggende redenen waardoor je telkens niet vooruit kan. Je weet precies wat er in de weg staat van jouw dromen en ambities.

LIVE SESSIE 3 (24 OKT 2021)

 • Je innerlijke wonden helen.

 • We ruimen alles op wat in de weg staat van jouw geluk, vrijheid en succes.

LIVE SESSIE 2 (3 OKT 2021)

 • Concrete doelen stellen zodat je exact weet waar je naar toe werkt.

 • Een helder plan maken met kleine acties zodat je precies weet wat je moet doen, stappen vooruit zet en niet meer vastloopt.

LIVE SESSIE 4 (14 NOV 2021)

 • Je succes groots vieren.

LEES DE SUCCESVERHALEN VAN VROUWEN DIE JE VOOR GINGEN

WORD JIJ DE VOLGENDE?

IMG_3211.jpg

Mijn hartelijke dank voor alles! 

 

Dit jaar is een heel bijzonder jaar voor mij, omdat ik eindelijk de moed had om voor mezelf te kiezen en te gaan. Jij hebt mij afgelopen maanden bijgestaan en gesteund.

 

Ik liep paar maanden tegen dingen aan te lopen en dat was dat ik o.a. geen helder doel had waarvoor ik aan het werken was. Ik deed maar wat. Ik was wel lekker op dreef, maar niet met een helder doel. Ik kon mijn plek niet innemen, als ik niet wist wat ik aan het doen was en waarom ik het zo belangrijk vond.

 

Ik heb een kijkje mogen nemen bij de andere dames waar zij ook mee worstelden. Ik durfde niet te geloven dat mijn dromen uit konden komen. Ik durfde niet eens hardop te zeggen wat ik wilde, want een droom lijkt dan ver weg. Dromen niet uitvoeren is makkelijker namelijk, dan er daadwerkelijk in geloven en er hard voor moeten werken, want anders had iedereen het al gedaan. 

 

Ik heb mogen proeven hoe het is om mijn droom uit te oefenen. Doordat ik een concreet plan moest maken, ging het balletje vanzelf rollen. Ik was niet opzoek naar mensen, maar mensen kwamen op mijn pad en benaderden mij! Can you believe it??? Ik dacht dat ik letterlijk aan het dromen was. Ik had dat vuurtje in mij wat steeds naar meer snakte. Ik kreeg zoveel energie en voldoening. Ik genoot en dit was voor mij de bevestiging dat het echt mogelijk is om je dromen te verwezenlijken, als je er maar niet bij de pakken neerlegt en altijd blijft geloven. 

 

Het was een zeer bijzondere ervaring om dit niet alleen te doen, maar met andere gelijkgestemde vrouwen. Wij zijn beste maatjes geworden. Ik vind het jammer dat het is afgelopen, want het was wel een vaste routine geworden van ons om elkaar op vaste dagen te zien/spreken. De dames en ik hebben in ieder geval zeker genoten. Het was niet makkelijk, maar wel heel waardevol! Soms huilen, soms gieren van het lachen. 

 

Naoual doorziet dingen snel, hahaha. Je kan er niet omheen draaien. Zij prikt er zo doorheen en weet ook de juiste dingen zeggen, die jij nodig hebt. Zij kan als geen ander aanvoelen wat jij nodig hebt. Als jij een schop onder je kont moet krijgen, dan krijg je die en als jij wat rustiger aan moet doen, zal zij dat ook tegen je zeggen. Naoual laat je weer een verbinding met jezelf maken. Alles is toegestaan, als je maar jezelf bent. Alles is oké. 

 

Dank voor deze mooie reis!

 

Liefs,

 

Ilham 

Marketing OKT (21).png

Voordat ik met het programma begon, liep er tegen aan dat ik niet goed bij mijn gevoel kon komen. Dat is overigens niet hetgeen waar ik me voor had aangemeld voor unstoppable you. Ik had me aangemeld omdat ik een carriere switch wilde maken; na een lange ziekteperiode wilde ik herontdekken waar mijn passie ligt en deze volgen. Ik wist min of meer wat mijn passie was maar wilde nu een stok achter de deur en een goed plan van aanpak uitwerken. Ik kwam er snel achter dat er nog wat onderliggende emoties aandacht en heling nodig hadden. Als het ware blokkades die aandacht nodig hebben zodat ik verder kon gaan.

Tijdens het traject hebben we verschillende opdrachten, oefeningen gedaan en was er veel interactie met de andere dames in de groep. Ik vond het super leuk om met mijn ontwikkeling bezig te zijn en heb er bewust van genoten. Zulke trajecten zijn echt cadeaus in het leven. Wat ik fijn vond is dat er een ontspannen sfeer was, een veilige omgeving, het was gezellig en ook nog eens erg leerzaam op een speelse manier.

Naast het groepstraject unstoppable you heb ik ook 1 op 1 sessies gehad met Naoual. Deze 1 op 1 sessies hebben er voor gezorgd dat ik wat lagen dieper kwam bij mijn gevoel en dat is precies wat ik wilde. Meer verbinding met mijn hart.

Wat fijn is aan Naoual als coach is dat ik het gevoel heb dat ze 100% zichzelf is, authentiek, ze is open en direct met liefde en humor.

Liefs!

Samira

Marble Surface

KIES WAT HET BESTE BIJ JOU PAST.
MELD JE DIRECT AAN

EENMALIGE

INVESTERING

€1497,-

incl.btw

IN 3 MAANDELIJKSE TERMIJNEN

€525,-

incl.btw

*JE KAN ALTIJD BIJ JE WERKGEVER CHECKEN OF ZIJ DIT PROGRAMMA VOOR JE KUNNEN BEKOSTIGEN.

DSC07466.jpg

TWIJFELEN IS HELEMAAL OKÉ.

MISSCHIEN VOEL JE DAT DIT PROGRAMMA VOOR JOU IS, MAAR

VIND JE HET MEGA SPANNEND EN DURF JE DE SPRONG NIET TE WAGEN. LAAT MIJ JE HELPEN OM DE JUISTE KEUZE TE MAKEN. PLAN HIERONDER EEN MATCH CALL MET MIJ.

Marble Surface

KIES WAT HET BESTE BIJ JOU PAST

MELD JE DIRECT AAN

EENMALIGE

INVESTERING

€1997,-

incl.btw

IN 3 MAANDELIJKSE TERMIJNEN

€667,-

incl.btw

*JE KAN ALTIJD BIJ JE WERKGEVER CHECKEN OF ZIJ DIT PROGRAMMA VOOR JE KUNNEN BEKOSTIGEN.

 • MODULE 2: HELEN
  * Ruim de emotionele blokkades en gebeurtenissen op die jou onbewust nog tegenhouden. * Ontdek de Kracht van Vergeving: bevrijd jezelf van oude pijn, verdriet en teleurstellingen en leef vrij! * Maak contact met je gevoelens en emoties
 • MODULE 1: ANGSTEN EN BLOKKADES
  * Overwin je faalangst, perfectionisme, bewijsdrang en al je andere angsten die jou tegenhouden om je dromen waar te maken. * Leer hoe je stopt met twijfelen aan alles en maak altijd de juiste keuzes voor jezelf.
 • MODULE 3: ZELF-LIEFDE
  * Wie ben je nou echt diep van binnen en wat zijn je verlangen? Maak voor het eerst diep en wezenlijk contact met jezelf. * Leer jezelf te accepteren zoals je echt bent. * Krijg de oefeningen die ik heb gebruikt om van mezelf te houden en voor mezelf te kiezen.
 • MODULE 4: #POWERWOMAN MINDSET
  * Verander je gedachtepatronen en word die zelfverzekerde, krachtige, liefdevolle POWERVROUW! * Leer hoe je jouw belemmerende overtuigingen verandert in zelfvertrouwen! * BYE BYE negatieve gedachtes, hello POWER gedachtes! * Krijg de oefeningen die ik heb gebruikt om mijn mind te herprogrammeren voor geluk & succes.
 • MODULE 5: KWETSBAARHEID
  * Leer de Kracht van Kwetsbaarheid * Leer hoe je communiceert naar anderen waardoor je je altijd gehoord en begrepen voelt. * Weg met de maskers en angst om je echte zelf te laten zien! Durf helemaal jezelf te zijn. * Leer hoe je grenzen voor jezelf stelt en nee tegen anderen zegt - zonder schuldgevoel.
 • MODULE 6: ONTVANGEN
  * Leer hoe je echt ontvangt wat het leven en anderen jou willen geven en daarvan kan genieten! * Leer hoe je niet altijd iets terug hoeft te doen voor een ander. Van complimenten ontvangen tot anderen voor jou laten betalen - zonder schuldgevoel! * Je krijgt de oefeningen die ik zelf heb gebruikt om weer te leren vertrouwen en leunen op anderen (helemaal wat betreft mannen!), zodat je niet alles alleen hoeft te doen.
 • MODULE 8: AUTHENTIEKE ACTIE
  * Geen actie meer ondernemen, omdat je jezelf wil bewijzen, aan verwachtingen wil voldoen of ergens bij wil horen. Maar authentieke en geïnspireerde actie! * Bepaal wat je droom met de hoogste prioriteit en creëer je plan.
 • MODULE 7: MANIFESTEER JE DROOMLEVEN
  * Ontdek je werkelijke verlangens * Hoe ziet jouw ideale leven eruit - bepaal de details en let's create!

"Broken Girls Evolve Into

UNSTOPPABLE WOMEN!"

bottom of page