top of page

SHE INSPIRES WORKSHOP

OPEN JE HART

Voor de liefde waar jij naar verlangt!

zaterdag 3 september van 12:00-17:00 uur.

Jij bent een leuke, liefdevolle vrouw met haar hart op de juiste plek. Maar op het gebied van de liefde ben je niet helemaal gelukkig....

 • Je bent keer op keer teleurgesteld in de liefde en nu durf je niemand meer te vertrouwen en toe te laten.

 • Je treft telkens de verkeerde mannen die jou niet zien staan of je relaties mislukken iedere keer. Je vraagt jezelf af wat je verkeerd doet?

 • Je bent niet gelukkig in je relatie/huwelijk. Je voelt je niet gezien, gewaardeerd en gesteund. Jij bent degene die alles doet.

 • Je geeft iedere keer meer dan dat je ontvangt. Je cijfert jezelf weg en doet keihard je best. Wanneer gaat een ander eens 'n keer dezelfde moeite voor jou doen?

Of je nu op zoek bent naar de juiste man, in een ongelukkige huwelijk zit of dat je hebt gezworen om überhaupt niemand meer te vertrouwen....het is tijd voor verandering.

Je bent klaar voor de liefde waar jij naar verlangt!

I HEAR YOU...

OPEN JE HART IS EEN ÉÉNDAAGSE WORKSHOP VOOR LIEFDEVOLLE, ZACHTAARDIGE VROUWEN DIE TOE ZIJN AAN VERANDERING IN HUN LIEFDESLEVEN.

JIJ HEBT ZOVEEL MEER INVLOED DAN JE DENKT.

WAT ER IN JOUW BUITENWERELD GEBEURT IS SLECHTS EEN REFLECTIE VAN WAT ER BINNEN IN JOU GEBEURT.

 

Stel je voor dat je...

 • Geen teleurstellingen meer hebt of angst om gekwetst te worden.

 • Niet meer de verkeerde mannen aantrekt die jou niet serieus nemen of die misbruik van je goedheid, liefde en zachtaardigheid.

 • Niet meer hoeft te smeken om liefde en aandacht in je relatie of huwelijk.

Maar dat je de liefde, waardering, genegenheid, warmte, verbinding en steun krijgt waar je naar verlangt!

TIJDENS DE WORKSHOP LAAT IK JE EXACT ZIEN HOE!

DSC01531.jpg
WHEN THINGS CHANGE INSIDE YOU, THINGS CHANGE AROUND YOU...

SOO..WIE BEN IK? EN WAAROM DEZE WORKSHOP...

Als het aankomt op mannen en relaties, heb ik m'n nodige lessen wel gehad. Op mijn 21ste trouwde ik met de man die mij gelukkig zou maken, dacht ik. In plaats daarvan belandde ik in een nachtmerrie die m'n hart & ziel kapot maakte. Toen er bijna niks meer van me over was, kon ik niet anders dan een punt achter ons huwelijk zetten. Mijn leven stortte in elkaar en ik bleef met onbeschrijflijke hartpijn achter. Tegelijkertijd was dit het startpunt van mijn zoektocht naar ware geluk en échte liefde.

Ik ontdekte dat ik niet zomaar zo een man had aangetrokken en gekozen. Ook leerde ik waarom ik in een ongezonde huwelijk bleef terwijl ik altijd dacht dat ik nooit zo een vrouw was.

In de jaren die volgden datete ik verschillende mannen. Af en toe zat er een leuke, serieuze man tussen. Maar ik was zo geraakt door mijn ervaring in het verleden, dat ik niet mijn hart onmogelijk opnieuw kon openstellen voor liefde. Laat staan dat ik me nog durfde te committen aan iemand. Wat als ik weer de verkeerde keuze maak? Wat als ik weer word gekwetst? En los daarvan...ik wilde gewoon geen pijn voelen.

Fast forward naar nu...Ik ben 6 jaar samen met mijn geliefde B. (zoals ik 'm noem :)) Nog niet zo lang geleden zijn we officieel getrouwd. I know, het heeft lang geduurd. Ik heb heel veel tijd nodig gehad om mezelf weer te kunnen vertrouwen en om mezelf in de spiegel aan te kunnen kijken. Maar ook om überhaupt mannen en liefde weer toe te laten.

Ik voel me veilig, gelukkig en gezien in ons huwelijk. Maar nog belangrijker dan dat: ik heb de liefde en het geluk gevonden waar ik al die tijd naar zocht.

Ik gun jou hetzelfde. Je hebt zoveel meer invloed op je liefdesleven en relaties dan je nu denkt. Tijdens deze workshop laat ik je zien waar jij kansen laat liggen en hoe je je openstelt voor de liefde en relatie die jij graag wilt!

DSC07583.jpg
WAT KUN JE VERWACHTEN...

EEN DAG VOL HERKENNING, VERBINDING, GROTE EYE-OPENERS, HELDERE INZICHTEN EN INNERLIJKE SHIFTS. SAMEN MET ANDERE VROUWEN NET ZOALS JOU😍.

Door middel van diepgaande oefeningen, geleide meditaties en coaching on the spot door mij, ontdek je...

 • Waarom het tot nu toe nog niet gelukt is in de liefde.

 • Wat de échte reden is dat je steeds de verkeerde mannen treft en waarom het nooit tot de volgende stap komt (en nee, het is niet omdat je pech hebt in de liefde).

 • Wat je WERKELIJK tegenhoudt om je hart open te stellen voor de juiste man.

 • Hoe jouw droomrelatie eruit ziet en wat je praktisch kunt doen om dit in de hand te helpen.

 • Hoe je je relatie/huwelijk kunt veranderen zonder eruit te hoeven stappen.

 • Wat jouw invloed is op je liefdesleven en hoe je ervoor zorgt dat een man jou ziet, steunt en op handen draagt.

WAT GAAN WE DOEN...

NA DE WORKSHOP GA JE VOL KRACHT, VERBINDING, LIEFDE EN VERTROUWEN NAAR HUIS. JE HART STAAT OPEN, JE VOELT JE HAPPY EN DE LIEFDE STROOMT. MET ALS GEVOLG DAT DE JUISTE MAN OP JOUW PAD KAN KOMEN. OF DAT JE VERANDERING ZIET IN JOUW HUWELIJK.

STOP MET TWIJFELEN. NEEM DE REGIE EN CREËER DE LIEFDE WAAR JIJ NAAR VERLANGT.
PHOTO-2022-08-04-17-43-44.jpg

Misschien vind je het heel spannend om te komen, maar je hebt niks te verliezen. Je krijgt ALTIJD wat je nodig hebt en je leert altijd! Voor hetzelfde geldt krijg je net dat ene inzicht of laat je net die ene emotie of blokkade vrij waardoor je hele liefdesleven in één klap shift! Dus als je je geroepen voelt, als je hart JA zegt of als je ergens weet/voelt dat je hier bij moet zijn, volg dan gewoon je intuïtie. Juist als je angst of spanning voelt, dan weet je dat je goed zit. En laat de bezwaren van je hoofd voor wat ze zijn. (Is dit wel voor mij? Wat als ik er niks uit haal? Het is te ver. etc. etc.)

bottom of page