top of page
DSC07420.jpg

Leading Ladies Club
Groeien Met De Juiste Vrouwen Om Je Heen.
Samen krachtige & grote resultaten behalen!

 

Let's GROW Together

Mis je ambitieuze vrouwen om je heen waar je samen mee kan groeien? Vrouwen die jou stimuleren, upliften en helpen om jouw grote dromen en ambities waar te maken?
JOIN LEADING LADIES CLUB EN OMRING JE MET GELIJKGESTEMDE VROUWEN DIE JOU NAAR EEN HOGER NIVEAU TILLEN.

De tijd dat je altijd alles alleen doet is voorbij!

Ik heb nooit ouders of mensen in mijn omgeving gehad die mij stimuleerden om het beste uit mezelf te halen. Daardoor heb ik al snel geleerd om alles in m'n eentje te doen. De afgelopen jaren heb ik geleerd hoe waardevol het is om een circle van vrouwen om je heen te hebben die net zo ambitieus zijn als jou! Vrouwen met wie je schaamteloos je grote dromen en ambities kan delen. Vrouwen die jou begrijpen en jou niet voor raar of gek aanzien. En vrouwen met wie je gezellig kunt kletsen en plezier kunt hebben. Dezelfde behoefte heb ik bij al mijn klanten gezien: het (dieper) willen connecten met gelijkgestemde vrouwen.

 

Daarom start ik een pilot: de Leading Ladies Club. Een plek waar highly ambitious vrouwen samenkomen, met elkaar connecten, sparren en elkaar helpen + stimuleren om grote dromen te realiseren!

DSC07565.jpg
DOOR DEEL TE NEMEN AAN DE LEADING LADIES CLUB KRIJG JE:
  • Toegang tot een netwerk van ambitieuze powervrouwen die jou steunen en stimuleren in je persoonlijke en professionele groei.

  • 3 groepssessies (online) van mij waarin we belangrijke topics bespreken, o.a. over je dromen + doelen, zelfvertrouwen en het overwinnen van de angst om jezelf te laten zien. De groepssessies vinden plaats op maandag om 20:00 uur. Na afloop is een replay beschikbaar.

  • Tweewekelijkse sessies met andere vrouwen in een klein groepje. Je wordt gekoppeld met maximaal 5 andere vrouwen waarmee je samen (live) kunt afspreken en aan je doelen kunt werken en/of iets leuks kunt gaan doen.

Omdat dit een pilot is, kun je je nu aanmelden voor €97 (excl. btw). We starten op maandag 5-7-2021 en het programma duurt 2 maanden. 

Marble Surface

 Leading Ladies Club 

MAXIMALE FOCUS

Leer nieuwe vrouwen kennen met wie je kunt sparren, je ervaringen kunt delen en bij wie je schaamteloos kan praten over jouw grote dromen en ambities.

ACCOUNTABILITY

Behaal je ambitieuze doelen met de support en steun van de juiste vrouwen om je heen! Zo heb je een stok achter de deur en wordt je accountable gehouden in je acties richting je doelen.

NEXT LEVEL RESULTATEN

Spreek met elkaar af om gezellig te kletsen en leuke activiteiten te doen.

NA JE AANMELDING ONTVANG JE EEN E-MAIL MET VERDERE DETAILS. WE STARTEN OP MAANDAG 5 JULI 2021.  HEB JE NOG VRAGEN? STUUR DAN EEN BERICHT OP INSTAGRAM OF MAIL NAAR INFO@SHEINSPIRES.NL
bottom of page