top of page

MondayMotivation #10: Hoe Één Keuze Je Leven Kan Veranderen

Ik herinner het me als de dag van gisteren.


Daar stond ik dan voor de spiegel kijkende naar mezelf. Tranen rollen over m’n wangen heen. Ze zijn niet te stoppen. Hoe heeft het zover kunnen komen? De pijn die ik in mijn hart voel is met geen enkele woorden te beschrijven. Ik dacht dat hij me gelukkig zou maken.


Waarom Ik?

Waarom? Waarom ik? Ik ben een lieve, goede vrouw die nog nooit een vlieg kwaad heeft gedaan. Ik heb m’n hart en ziel gegeven. Meer dan m’n best gedaan. En toch was het niet genoeg. Dit verdien ik niet. Allah heeft me niet op deze wereld gezet alleen maar om te lijden.

Terwijl al deze gedachten door me heen gaan, kijk ik mezelf diep in de ogen aan.


M’n ziel is gebroken. Verdriet, pijn, woede, machteloosheid, alle emoties gieren door m’n lijf heen. En in dat moment, terwijl ik mezelf doordringend aankijk, zeg ik tegen mezelf...

‘Naouel, ik ga je gelukkig maken. Ik beloof je dat ik er alles aan ga doe om jou gelukkig te maken. Je verdient meer dan dit’.Deze belofte aan mezelf was het begin van een nieuw leven. Ook al wist ik toen nog niet hoe, ik had echt geen idee. Maar een ding was zeker: dit verdien ik niet. Ik ben meer waard. Ik zal hoe dan ook gelukkig worden en erachter komen wat echte liefde is…..And so I did.


Verantwoordelijkheid Nemen

Dat moment heeft de koers van mijn leven veranderd. Wat ik toen namelijk nog niet wist, was dat ik voor het eerst de verantwoordelijkheid nam voor m’n eigen leven en m’n eigen geluk. Ik nam het heft in eigen handen en maakte de keuze om dit niet meer voor mezelf te willen en mezelf iets beters te gunnen.


‘It is in your moments of decision that your destiny is shaped’


De Koers Van Je Leven Veranderen

Er is slechts een keuze nodig om de koers van je leven voorgoed te veranderen. Als jij op dit moment niet gelukkig bent met je huidige situatie, weet dan dat je nog helemaal niet hoef te weten waar je moet beginnen en hoe je het voor elkaar gaat krijgen. Het belangrijkste is dat jij NU de keuze maakt om het anders te willen voor jezelf. Dat NU de tijd is om verandering te creëren voor jezelf. De weg zal zich vanzelf openbaren en de juiste mensen zullen op jouw pad komen.


Niemand Komt Je Redden. Now Is The Time

Jouw geluk ligt in eigen handen. Niemand komt je redden of bevrijden.


Er komt een moment in je leven dat je moet kiezen: zo doorgaan of veranderen. Laat dit het moment zijn.


Welke nieuwe keuze mag jij maken voor jezelf? Waar lever je nog teveel van jezelf in? Op welk gebied doe je nog niet wat je écht wil?


Maak een nieuwe keuze. Of maak een belofte aan jezelf om het anders voor jezelf te willen, ook al weet je nu nog niet hoe.


Een hele mooie week weer!


Liefs,


She Inspires

P.S. Ben je je leven zat en ben je nu écht klaar voor de NEXT LEVEL in je leven, plan je gratis Groei Sessie met mij via sheinspires.as.me/groeisessie.


P.P.S. Wil je de #MondayMotivation iedere maandag rechtstreeks in je mailbox? Laat dan

hiernaast je e-mailadres achter!


Commenti


bottom of page