top of page
fd75f452-0619-4490-b834-682fce50d781 2.j

SUCCES STORIES

ECHTE VERHALEN VAN AMBITIEUZE VROUWEN DIE STAP VOOR STAP BOUWDEN AAN HET LEVEN DAT ZIJ VERDIENEN!

ZIJ GINGEN JE VOOR...

PHOTO-2021-04-08-16-11-20.jpg

"Hoe ik bij Naoual binnenwandelde kan ik mij bijna niet meer voorstellen. Mijn leven voelde aan als een zwart gat. Ik was moe van mijzelf en het leven. Ik leefde CON-TINUE in strijd met mijzelf en was mijn eigen grootste vijand. Ik deed ontzettend mijn best om anderen tevreden te houden, om maar de liefde en waardering te krijgen waar ik naar verlangde. Nee zeggen kon ik niet. Mijn eigen wensen en verlangen stopte ik letterlijk weg. Ik gaf alles wat ik in mij had. En ik wees tegelijkertijd continue met een vinger naar mijzelf. Het was nooit goed genoeg. Ik voelde mij leeg, waardeloos, verstoten en ik kwam in een burn-out terecht. Ik liep al jarenlang bij een psycholoog, maar niets werkte.

Naoual is letterlijk mijn redding geweest. Zij begreep precies wat ik meemaakte en hoe ik mij diep van binnen voelde. Naoual zag mij staan. Ik droeg mega veel pijn met mij mee en Naoual heeft mij enorm bijgestaan om naar elk pijnstuk van mijzelf te kijken en dit te helen. Dit was een enorm moeilijke periode voor mij. Naoual gaf mij telkens het vertrouwen dat ik nodig had om door te gaan en dat er meer voor mij bestemd was. Naoual herinnerde mij aan wie ik diep werkelijk ben.

In 1,5 jaar tijd ben ik gegroeid van een doodongelukkige vrouw die zichzelf niet mocht naar de vrouw die ik altijd al hoorde te zijn: de vrouw die ik BEN met een eigen coachingsbusiness. Ik durf eindelijk keuzes te maken die écht bij mij passen, vanuit trots en waardering voor mijzelf. Ik vertrouw op mijzelf en ik leef vanuit mijn hart. Ook heb ik waardevolle relaties weten te creëren en mij opengesteld voor échte liefde. Ik leef mijn eigen mooiste leven en wordt niet meer geleefd. Ik houd van mijn leven. Daar ben ik Naoual levenslang dankbaar voor. Zij gaf mij mijzelf terug."

SARAH

Schermafbeelding 2019-03-28 om 19.23.31.

"Naouel verstaat de kunst van het luisteren naar wat je écht zegt. En weet intuïtief wat er nodig is om je weliswaar onzichtbare maar zeer voelbare blokkades op te ruimen. Elke sessie geeft nieuwe inzichten. Elke sessie is een of meerdere stappen vooruit. Naouel is helder, direct en concreet in haar feedback. Een intelligente professional met een liefdevolle no nonsens aanpak. Naar de kern, weten, voelen, helen én vooruit. Ik ben erg blij dat ik haar op mijn pad heb gevonden."

JACQUELINE SCHOONHOVEN

unnamed_edited.jpg

Naoual is iemand die je niet voor de gek kan houden. Waar ik het nog bij mezelf probeerde, prikte zij er dwars doorheen. Naoual voelt je heel goed aan, waardoor zij snel tot de kern komt van het “probleem”. Ze staat klaar om je te begeleiden tijdens één van je mooiste reizen, de reis naar jezelf. 

 

Ik ben door Naoual haar coaching enorm gegroeid als persoon. Ik durf weer te vertrouwen op de mensen om mij heen. Door de innerlijke reis heb ik ook geleerd en ingezien wat mijn eigen grenzen zijn, en wanneer ik daar ten koste van mezelf overheen gaan. 

 

Naoual staat als coach echt klaar voor je en ze begeleidt je door het hele proces. Ze is straight to the point en liefdevol tegelijkertijd.

 

Lieve Naoual, dank voor je fijne begeleiding. Het is een mooie reis geweest en ik heb veel van je geleerd. Dank voor je steun, begeleiding en vertrouwen in mij! 

 

Liefs, 

Loubna

LOUBNA

Ik heb bij Naoual traject True Self genomen. Het was het dubbel en dwars waard! Ik kwam binnen met een zwaar beladen gevoel, een vol hoofd en zat met afgezakte schouders. Ik ben klaar en moe van alles! Ik heb mijzelf verloren in alle rollen die ik heb als vrouw. Naoual gaf mij een warm en liefdevolle gevoel van je mag er zijn! Je bent goed genoeg! Je bent het waard! Ik besefte dat ik mijzelf niet had verloren maar mijzelf had weggegeven. 

Gaande weg tijdens het traject leerde ik mijzelf steeds meer kennen en ik leerde echt voelen! Wauw dat zorgde voor enorme veranderingen en groei. Het is vallen en opstaan maar je leert echt LEVEN ipv alles weg te geven aan een ander. Ik heb mijzelf de laatste jaren weggecijferd en ik stond altijd op de laatste plek. Nu kan ik eindelijke zeggen dat de rollen zijn omgedraaid. Mijn innerlijke rust en kern straalt naar buiten. Ik wil nu naar voren treden en zeggen: ik ben gelukkig met mijzelf zoals ik ben! ❤

SALOUA

Ik kwam in aanraking met Naoual in een periode dat ik me diepongelukkig voelde. Ik was enkele jaren getrouwd, had een jong gezin, en was al wat jaren bezig met zelfontwikkeling. Terugkijkend was dat eigenlijk meer zelfafkeuring, waarbij ik vanuit een strenge visie op mezelf steeds lijstjes maakte met wat ik aan mezelf moest verbeteren zowel innerlijk als uiterlijk. Geïnspireerd door de posts en nieuwsbrieven van Naoual, en gedreven door een ontzettend rotte en pijnlijke scheiding ben ik vervolgens het coachingprogramma ‘the new you’ aangegaan. Wat kijk ik hier positief op terug! Naoual bood mij de ruimte en veiligheid om eerlijk naar mijzelf te kijken. Niet vanuit afwijzing, controle of vergelijking, maar vanuit liefde en zachtheid. Er zijn heel wat tranen gevloeid, en dankzij de zachte begeleiding gedurende het traject kon ik zelf heel mooi het tempo bepalen. Inmiddels heb ik het programma ruim een jaar geleden afgerond, en kijk ik er heel fijn op terug. Ik zit in een supermooie fase van mijn leven, waarin alle ‘voorwaardelijke’ liefde en vriendschappen uit mijn leven zijn verdwenen, ik liefdevol omga met mezelf en anderen en plezier en voldoening haal uit mijn relaties, in plaats van verdriet, twijfels en een slecht beeld over mezelf. Thanks so much Naoual 💕 ik blijf me verwonderen over het leven en mijn plekje in het groter geheel, en mijn traject bij jou heeft daar enorm aan bijgedragen.  Een mooiere investering voor mijzelf en mijn kinderen kan ik me niet bedenken.

PHYLICIA

Ik wil jou ontzettend bedanken voor het hele traject. Ik heb zoveel geleerd. Ik blijf je voor altijd daar dankbaar voor! Dankzij jou zag ik in dat ik aan het overleven was ipv leven. Ik zal nooit meer vergeten dat je zei: we gaan werken aan het openen van je hart. Ik ben een heel rationeel persoon. En na het oriënterend gesprek met Naoual dacht ik, wat gaat dit traject mij opleveren? Waar sta ik dan na 3 maanden? Ik wilde zekerheid hebben dat, na afronding van het traject, ik van mijn “problemen” verlost zou zijn. Naoual voelde dat aan en raakte ook een van mijn “problemen” aan. De grote behoefte aan zekerheid en controle. Als ik terugkijk op het traject dan heeft het mij zoveel meer gebracht dan ik had kunnen bedenken. Door het traject weet ik dat een quick fix niet bestaat en het echt gaat om helen van pijn uit het verleden. Ik heb ook geleerd hoe ik om kan gaan met mijn emoties. Ik durf nu mijn pijn en verdriet aan te kijken en te voelen. Ik had niet door dat ik aan het vluchten was voor mijn emoties omdat ik niet wist hoe ik er mee om kon gaan. Daarom was ik altijd bang om gekwetst te raken. Het voelt nog steeds niet prettig maar ik kan er nu veel beter mee omgaan. De grootste winst van het traject is dat het mij duidelijk werd waarom ik bepaalde patronen in mijn leven had en welke jeugdervaringen daaraan ten grondslag liggen. Zoveel puzzelstukjes zijn op hen plek gevallen. Naoual is als coach, warm, heel intuïtief en zonder oordeel. Ze is scherp en weet heel snel de vinger op de zere plek te leggen. Ik ben blij dat ik Naoual als coach heb mogen ervaren. Door haar eigen ervaringen en innerlijke reis, begreep zij precies wat ik bedoelde en voelde.

SAIDA

Voordat ik met de coaching begon liep ik tegen emotionele blokkades aan, niet wetend wat ik nou echt wil, iedereen willen pleasen en vooral mezelf niet. Doorgaan, gewoon doorgaan. Ik kwam er niet uit, ik wist dat iets mij blokkeerde alleen op het gevoel kon ik geen vinger leggen. Ik wilde verder en door, omdat ik wist dat ik meer in mij had, maar ik kwam er zelf niet uit. 

 

Het eerste moment was een telefoongesprek, eerst even aanvoelen, want ik was om eerlijk te zijn erg sceptisch. Maar ook bang dat ik moest praten, praten over dingen waar ik geen antwoord op wist. Het telefoongesprek voelde veilig aan, ik stopte bij het tankstation voor volledige concentratie en nadat we ons telefoongesprek hadden afgerond heb ik nog een halfuur in de auto gezeten, ik was er stil van. 

 

JA, dit ga ik doen! JA, de reis naar mezelf was begonnen! JA, dit is mijn tijd! JA, JA, JA. Het was eng, niet wetend wat me te wachten zou staan. 

 

Als ik terugkijk naar de persoon voordat ik coaching traject startte...wil ik haar bedanken voor de stap, ik ben ontzettend trots op haar dat ze JA heeft gezegd. Ik kan mezelf daar niet voldoende dankbaar voor zijn. 

 

Elk moment dat ik de trap naar boven loop; met zware benen tot het moment dat ik thuis op de bank plof. Ik kon er niet bij met mijn hoofd. Elke sessie weer, gevoel is onbeschrijfelijk en mijn hoofd wist niet wat er gebeurde. 

 

Ik ben dankbaar dat ik ben begonnen aan de reis met jou! De reis naar mijn innerlijk rust, zo mooi en niet te omschrijven in woorden. Elke sessie geeft nieuwe inzichten. Elke sessie zijn weer stappen vooruit. 

Alles op gevoel en niet forceren! Mijn ''awakening'' moment, het moment wat ik nooit meer zal vergeten: Gewoon ZIJN! Mijn blanco lege A4-tje waar ik mijn leven op mag schrijven.

Naoual brengt je naar de kern, op gevoel. Ze stelt je de juiste vragen en ze heeft een liefdevolle aanpak. Niks geforceerd, alles op jouw moment. Ik kan het niet anders omschrijven! Ik ben je ontzettend dankbaar voor de momenten die we gedeeld hebben. Ik ben je dankbaar voor mijn innerlijke rust! 

 

Dankjewel lieve Naoual️ 

SANA

Voor de coaching had ik echt nul zelfliefde en was ik vooral bezig met andere pleasen en dienen. Het ergste was dat ik dacht dat ik geen ander keus had dan om dit te doen. Alsof dit mijn (levens)taak was. Maar tegelijkertijd kreeg ik steeds de bevestiging dat mijn gevoelens en intuïtie klopte. Dus er was meer voor mij dan wat ik op dat moment dacht.

Ik twijfelde heel erg om me aan te melden, omdat ik mijzelf niet kwetsbaar durfde op te stellen. Eigenlijk had ik altijd een masker op voor mijn echte gevoelens, ik liet nooit iemand dicht bij mijn hart komen. En als ik coaching zou starten dan moest ik dat wel doen. Diep van binnen voelde ik dat het mij dichterbij mijzelf zou brengen en tot succes zal leiden, en daar was ik misschien nog wel het meeste bang voor: succes. 

Uiteindelijk heb ik toch JA gezegd, omdat mijn oma terminaal was en voor mij was er niks enger in mijn leven dan mijn oma verliezen. Dat maakte dat ik deze stap durfde te zetten. Maar het was wel echt doodseng om te doen!

Ik heb zoveel behaald in het traject met Naoual. Het grootste wat ik heb bereikt is dat ik me kwetsbaar durf op te stellen, zowel naar mezelf toe als naar anderen. Dat maakt dat ik betere connecties/ verbinding kan maken met anderen, maar ook met mezelf. Ik voel nu veel beter in het moment wat ik nodig heb, wat mijn grenzen zijn en wat ik wil. Verder heb ik geleerd om van slachtoffer positie naar leiderschap te shiften en precies dit creëert Magic in life. 

 

Naoual als coach en als mens is echt TOP! Ze is super eerlijk, oprecht en to the point. Ik heb haar ervaren als iemand die er voor mij is geweest al die tijd, ze maakt keuzes, gesprekken of hanteert een stijl die nodig is geweest voor mijn groei. En dat is niet altijd even fijn maar wel super nodig! Ze heeft altijd voor mij klaar gestaan, en stopt niet totdat ze mij heeft duidelijk gemaakt wat ik moet weten. Het is echt een fijn mens en fijne energie om om je heen te hebben. I love her vibe!

HAJAR

DSC01747.jpg

Klaar Om Voor Jezelf Te Kiezen En Je Eigen Succes Verhaal Te Creëren?

bottom of page