top of page

Bang om alleen achter te blijven? Lees dit❤️

Wanneer het maar niet wil lukken in de liefde, dan is het heel logisch dat je bang bent om alleen achter te blijven. Vooral als de tijd doortikt en je ieder jaar weer een jaartje ouder bent. Terwijl je toekijkt hoe je vriendinnen en andere vrouwen in je omgeving settelen en kinderen krijgen, ben jij nog steeds single en vraag je jezelf af wanneer het eindelijk eens keer voor jou gaat gebeuren...


Allereerst wil ik je laten weten dat je écht niet de enige bent die zich zo voelt❤️! Ik heb genoeg vrouwen in m'n praktijk met exact dezelfde angst. En dan niet te vergeten dat ik vroeger zelf ook écht doodsbang was om alleen te eindigen. Ik geloofde oprecht dat er iets mis met me was en dat ik nooit zou trouwen...


Ik ga je niet vertellen dat je niet bang hoeft te zijn. Dat heeft namelijk geen nut. Je angst is er nou eenmaal en die mag er ook helemaal zijn❤️. Inclusief al je gedachtes zoals 'waarom wil het maar niet lukken?' of 'wat als ik alleen blijf?'


Ik ben geen fan van angsten wegduwen, onderdrukken of rationaliseren. Daarom deel ik graag 4 tips met je om liefdevol met je angst om te gaan. Zodat je je minder zorgen hoeft te maken en je meer vertrouwen en zekerheid kan voelen.


1. OMARM JE ANGST.

Waar ben je werkelijk bang voor? Stel dat je inderdaad alleen achterblijft...wat dan? Ga je angst moedig aan. Merk op wat er in je lichaam gebeurt en onderzoek wat er onder jouw angst ligt. Misschien wil je wel heel graag moeder worden en ben je bang dat je kinderwens nooit uitkomt? Misschien voelt het dan alsof je hebt gefaald? Of misschien denk je dan dat je je ouders hebt teleurgesteld?

  • Door je worst-case-scenario te onderzoeken en te omarmen, verliest je grootste angst de macht over je. In het begin kan dit natuurlijk heel moeilijk en confronterend zijn om te voelen, maar daarna wordt je angst minder en verdwijnt het zelfs helemaal. Je hebt namelijk dan al het ergste gevoeld en geaccepteerd van binnen. Hierdoor kun je wat meer relaxen. Wat jou in de ontvangst modus breng en de kans groter wordt dat al het moois op je pad komt!

  • Realiseer je dat je gedachtes niet per se waar zijn! Je angst is er omdat je iedere keer hetzelfde denkt. Maar wie zegt dat wat jij denkt of gelooft waar is? Hoeveel andere vrouwen hebben deze angst ook gehad en zijn uiteindelijk getrouwd? Besef je dus dat je angst en je gedachtes niet per se de waarheid zijn. En dit brengt me bij het volgende punt...


2. CREËER VAKER JE GEWENSTE REALITEIT.

Hoe vaak denk je aan je droomplaatje? Het is niet zo moeilijk om de hele tijd in je angst te zitten waarbij je doem gedachtes met je aan de haal gaan. Maar hoe vaak sta je stil bij de andere (mooie) kant? Hoe vaak denk je bijvoorbeeld: 'waauww, wat als het wel gebeurt?', 'Hoe zou ik me dan voelen?', 'Hoe zou het zijn om met een geweldige man samen te zijn?', etc. etc.


Valt het je op dat dit een hele andere energie is waarin de angst om alleen achter te blijven er totaal niet is?


Het is dus mega belangrijk om vaker stil te staan en bewust te denken aan dit soort mooie dingen die OOK BIJ JOU kunnen gebeuren! Zo creëer je je gewenste realiteit😍


3. LAAT DE UITKOMST LOS.

Focus je niet op of het wel of niet gaat gebeuren. Zo ga je namelijk volledig in je hoofd zitten en creëer je voortdurende zorgen! Laat de uitkomst los en focus je op het moment. In het NU vind je altijd rust, liefde en vertrouwen. Vanuit deze energie kun je veel beter creëren en aantrekken dan vanuit angst, zorgen en gebrek.


En ik snap dat je zekerheid wilt. En dat je 100% garantie wilt dat het goed komt. Zodat je je angst kunt loslaten en je dus ook geen zorgen meer hoeft te maken. Maar…let’s face it: zekerheid bestaat niet! Uiteindelijk weet je gewoon niet of het wel of niet gaat gebeuren. En dat hoeft ook niet :) Vertrouwen is voldoende….

Daarnaast is er één ding waar je wel zekerheid of controle over hebt en dat is je inspanning. Oftewel: dat wat je ZELF kunt doen om je gewenste uitkomst te realiseren. Of het uiteindelijk daadwerkelijk gebeurt, dat weet je niet. Maar je weet wel dat je ondertussen aan je blokkades kan werken. Dat je aan je energie kan werken. Dat je kan leren aantrekken en ontvangen. Dat je je muur kan leren afbreken. Meer vertrouwen kunt hebben. Etc. En als je van jezelf weet dat je er alles aan hebt gedaan, dan kun je ook vrede en rust hebben. Dus focus je vanuit het hier & nu vol liefde en vertrouwen op wat je kunt doen en laat de uitkomst los.


4. ZOEK GELIJKGESTEMDE VROUWEN OP.

Je bent echt niet alleen. Hoe mooi zou het zijn om je begrepen en geaccepteerd te voelen door vrouwen net zoals jou? In plaats van de hele tijd druk te voelen van anderen en constant vragen te krijgen van wanneer het nou eens een keer gaat gebeuren? Door je te omringen met gelijkgestemde vrouwen, kun je makkelijker je angsten doorbreken en creëer je tegelijkertijd meer plezier😍 Wat voor een fijne energie zorgt waarmee je veel beter je verlangens kunt aantrekken!

Lieve lady, ik begrijp je angst heel goed. Ik hoop oprecht dat deze tips je een stukje verder helpen in jouw mooie reis naar DE LIEFDE🥰 En onthoud dat de liefde waar jij naar verlangt altijd aanwezig en beschikbaar voor je is. Deze liefde zit niet buiten je, maar in je.

Door je te verbinden met deze liefde in je, hoef je niet langer te zoeken naar een man die jou vervult of compleet maakt. Als gevolg hiervan vind je letterlijk alles in jezelf en komt de rest vanzelf op je pad.


Voel jij je vaak alleen en verlang je naar een man die jou liefde geeft en compleet maakt? Of voel je druk om te trouwen, omdat je zo bang bent om alleen achter te blijven? Ik wil je graag uitnodigen voor m'n nieuwe live event Ontmoet Je Ware op zaterdagmiddag 26 november van 13:00-18:00 uur bij Van der Valk Amsterdam-Oostzaan. Los van dat we het innerlijk werk gaan doen op het gebied van de liefde, kun je andere leuke vrouwen ontmoeten die in hetzelfde schuitje zitten❤️ Klik op de afbeelding hieronder voor iets meer info en om je aan te melden :)


Much much love❤️!

Naoual

She Inspires


P.S. Heb je nog vragen, dan kun je me altijd mailen naar info@sheinspires.nl of een chatbericht sturen op Instagram.

Коментари


bottom of page