top of page

Waarom gaat alles zo moeizaam?

Hi Lieve Lady,

De eerste maand van 2023 is alweer bijna voorbij. De tijd gaat echt te snel, vind je niet? Rond deze tijd schijnen alle goede voornemens weer de kast in te verdwijnen. Dus ik dacht: een perfect moment voor een mail :) Want hoe gaat het met je doelen?


Vraag jij je net zoals mijn klanten af waarom alles zo moeizaam bij je gaat? Je wilt bepaalde dingen, maar niks lukt. Je hebt al zoveel geprobeerd, en toch wil het niet lukken. En als je dan naar anderen kijkt, lijkt alles zo makkelijk bij ze te gaan. Je zou zo graag willen dat het ook een keer makkelijk gaat bij jou.

Dit zijn een aantal redenen waarom iets soms moeizaam lijkt te gaan:

 1. Je geeft jezelf niet genoeg tijd. Binnen een bepaalde tijd verwacht je misschien grote veranderingen. Alleen de tijd die hiervoor nodig is, duurt veel langer.

 2. Je houdt je krampachtig vast aan je verlangen en je bent teveel bezig met de uitkomst. (dit is voor de control freaks onder ons hihi).

 3. Je geniet te weinig. Je mag meer ontspannen en ontvangen :)

 4. Je doet alles op eigen houtje en verwacht het alleen te kunnen.

 5. Je geeft jezelf te weinig credits.

 6. Je spendeert te weinig tijd met je hart.

 7. Je komt in een neerwaartse spiraal op het moment dat iets niet (meteen) lukt. Waardoor je geen zin meer hebt om door te zetten.

 8. Je denkt continu dat je iets verkeerds doet en dat het aan jou ligt.

En zo zijn er nog meer. Herken je een of meerdere punten? :) Als je wil dat het makkelijker gaat, dan zijn dit de dingen die je kunt doen:

 • Controle loslaten, écht ontspannen en vertrouwen hebben.

 • Meer genieten en plezier hebben. Dit verhoogt je energie waardoor je meer zin hebt om dingen te doen en waardoor je verlangens makkelijker naar je toe kunnen stromen.

 • Stilstaan bij je (kleine) successen, jezelf credits geven en MEGA TROTS zijn op jezelf😍 Want de kans is groot dat je veel verder bent dan je denkt {first_name}.

 • Jezelf hulp en support gunnen op het moment dat je vastzit in een cirkel en je merkt dat je er écht niet uitkomt in je eentje (kan ik iets voor je betekenen? I'm here for you. Je bent welkom om hier een vrijblijvende call in te plannen).

 • Gelijkgestemde vrouwen opzoeken die jou verder kunnen brengen.

 • Leven alsof je doel echt realiteit is. Want stel je eens voor dat je zekerheid hebt dat jouw verlangen/doel lukt? Hoe zou je je dan voelen en gedragen?

En ook hier kan ik nog wel even doorgaan haha. Lieve jij, vergis je niet. Jij doet het ook hartstikke goed, ook al zie of voel je dat misschien niet zo. Het lijkt misschien makkelijker te gaan bij anderen, maar 9 van de 10 keer is dat niet waar. Vaak wil je zekerheid hebben dat iets ook bij jou lukt. Maar op het moment dat het niet snel genoeg gaat, dan ga je twijfelen en haak je af. Helemaal als je voor jouw gevoel al veel hebt geprobeerd. Maar ook jij bent in staat om jouw verlangens en doelen te realiseren. Laat de tijdsdruk los en vertrouw erop❤️.


Al met al, je staat er niet alleen voor! Er zijn talloze vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten als jou. Hoe fijn zou het zijn om deze vrouwen te ontmoeten en te zien dat je niet de enige bent. Nu weet ik dat het niet vanzelfsprekend is om gelijkgestemde vrouwen om je heen te hebben. Ik heb zelf ervaren hoe lastig het is om toffe vrouwen te vinden die jou écht begrijpen. Daarom heb ik op zondag 12 maart de Leading Ladies Lunch gepland! Hier kun jij ambitieuze vrouwen ontmoeten die jou naar een hoger niveau tillen! Dus mocht je toe zijn aan een nieuwe omgeving met positieve vrouwen die jou verder brengen? En heb je behoefte aan verbinding, gezelligheid en plezier💃👯‍♀️? Klik dan hier voor alle informatie en join us😍


Ik vind het sowieso leuk om met je te connecten. Wat speelt er op dit moment in je leven? En wat is je grootste doel voor 2023? Stuur me een mail of chatbericht via Instagram en laat het me weten. (mocht je doel trouwens alweer naar de achtergrond zijn verdwenen, dan is dit je reminder om te focussen en door te zetten :))


Een hele mooie week toegewenst!


Veel liefs,

Naoual

P.S. Loopt het op dit moment heel moeizaam in de liefde en wil je daar verandering in brengen? Aanstaande donderdag geef ik de webinar Geluk In De Liefde hierover. Via deze link kan je je gratis aanmelden.

Commentaires


bottom of page