top of page

Haal Meer Uit Je Leven - Begin Met Deze 2 Vragen.

Monday Motivation is here! Iedere maandag inspireer ik jou om meer uit je leven te halen. Deze week wil ik jou inspireren om je volle potentie te leven. Er zijn zoveel mogelijkheden en kansen daarbuiten. Blijf niet hangen in je huidige manier van denken en doen. Het is heel belangrijk om je innerlijke kracht te erkennen. Je hebt de kracht in je om je leven te veranderen. Iedereen, dus ook jij, hebt de potentie om een leven te creëeren zoals jij dat wil.Er Zit Veel Meer In Jou

Weet je, ik heb altijd het gevoel gehad dat er veel meer in mij zat en dat ik veel meer uit het leven kon halen dan dat ik deed. Ik wist alleen echt niet hoe. Ook al studeerde ik af aan de VU en had ik mijn diploma Psychologie behaald, toch voelde ik me op een of andere manier dom en onvervuld. Ik zat compleet vast in m'n eigen denkpatronen. Destijds wist ik niet dat het te maken had met een lage eigenwaarde.


Je Eigenwaarde: Je Bent Het Waard

Het is echt heel belangrijk om te realiseren dat je het waard bent. Alleen al omdat je bestaat en ademt. We leren dat we onze eigenwaarde moet bewijzen. Je hoort er pas bij en telt pas mee als je die ene functie hebt, of zoveel geld op de bank, of als je gesetteld bent. Met andere woorden, je bent pas iemand als je dit of dat hebt bereikt. Ik wil je heel veel leed besparen en je eraan herinneren dat je niks te bewijzen hebt. Je eigenwaarde is niet afhankelijk van je uiterlijke omstandigheden. Maar het zit van binnen en hoe cliché ook: je bent helemaal goed zoals je bent. En wanneer je dit realiseert, dan kan het feestje pas echt beginnen!


Groeien Vanuit Verlangen


Weet je waarom? Omdat je dan kunt groeien vanuit je verlangen. Omdat je een beter leven wil en nieuwsgierig bent naar je potentie. Hier zit een hele andere energie achter. Het gaat om flow en genieten van het proces. En dat dus heel anders dan dat je dingen probeert te forceren en vanuit controle en tekort jezelf probeert te bewijzen wat alleen maar tot frustratie leidt en dus de natuurlijke flow van het leven blokkeert.

You are already enough. En er is ook plek voor jou op deze wereld. Je hebt talenten die je mag ontplooien waarmee je een mooiere wereld kan creëren. You matter.


Vraag Jezelf Af...

Dus deze week wil ik dat je vanuit nieuwsgierigheid jezelf en je verlangens gaat onderzoeken. En dit ik zowel tegen jou als tegen mezelf :) Vraag jezelf af:


1. Welke denkpatronen houden mij klein? Met andere woorden: welke gedachten gaan er heel vaak door mijn hoofd heen die mij belemmeren?


2. Als ik niks hoef te bewijzen en alles helemaal oké is zoals het is, wat zou ik dan willen ontdekken of ervaren, gewoon vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme.


Van Angst Naar Flow

Kijk of je daarbij een verschil in energie voelt van binnen. De ene is vanuit angst en krampachtigheid en de andere is vanuit een gevoel van hmmm, dat zou ik interessant en geweldig vinden.


Ik zou het heel leuk vinden als je je inzichten met me deelt hieronder in de reacties, en als je deze #MondayMotivation deelt met je vriendinnen!


Een hele mooie week weer en remember: we are here to play, not to prove!


Liefs,


She Inspires

P.S. Wil je de #MondayMotivation iedere maandag rechtstreeks in je mailbox? Laat dan hiernaast je e-mailadres achter!Comments


bottom of page