top of page

Controle Loslaten - Wanneer Je Alleen Maar Bezig Met Hoe Je Overkomt.

Vind jij het ook moeilijk om de controle los te laten? Bijvoorbeeld als je in een gesprek zit met iemand en je bent alleen maar bezig met hoe je overkomt op de ander?


In de video van vandaag horen we van Soraya die met zichzelf worstelt omdat ze in gesprekken alleen maar bezig is met hele verhalen voorbereiden in haar hoofd en nadenken over hoe ze iets moet vertellen voordat ze dat ook echt doet.


Ze vraagt zich af...


Hoe kan je de controle loslaten zodat je gewoon jezelf kan zijn in het moment en niet hoef na te denken over wat je wil vertellen en zeggen?


Wat als je gewoon graag je mening wil geven en niet de hele tijd bezig wil zijn met hoe je overkomt op ander?


Bekijk de video om te ontdekken welke 3 tips jij kan toepassen om steeds losser te worden en te genieten in het moment.Nu wil ik van jou horen. Heb jij ook zo een moeite met controle loslaten? En zo ja, in welke situaties is dat vooral?

Laat het me weten door hieronder een reactie achter te laten. Ook als je nog andere tips hebt voor Soraya. Let us hear from you!


Dank je wel voor het lezen, kijken en delen!


Mocht je zelf ook een brandende vraag hebben waar je graag antwoord op wilt, stuur dan hier je vraag in of mail naar info@sheinspires.nl en ik zorg dat je antwoord krijgt op je vraag in een video.


Veel liefs,She Inspires


P.S. Laat je coachen voor €27! De laatste 3 kaarten voor de Sister Circle zijn nu nog beschikbaar.


P.P.S. Heb jij je al opgegeven voor de GRATIS 4-daagse Challenge Design The Life You Love?

Comentarios


bottom of page