top of page

Jezelf Opsluiten Als Je Je Niet Goed Voelt.

Als ik me niet goed voel, wil ik niets liever dan in m'n holletje kruipen. Geen mensen om me heen, helemaal alleen, zodat ik de ruimte kan geven aan alles wat er is. En joh, wat was dat nodig de afgelopen weken.

Ik maak het de mensen om me heen niet echt makkelijk. Natuurlijk willen ze me helpen en er voor me zijn, maar dit is hoe ik met m'n shit om ga. Eerst zelf een plek geven voordat ik weer tevoorschijn kom.

Inmiddels ben ik begonnen met mijn opleiding Familieopstellingen. Mocht je er nog nooit van hebben gehoord...Een familieopstelling is een methode om antwoord te krijgen op je (levens)vragen. Dus als je iedere keer tegen hetzelfde probleem of thema aanloopt, dan kun je met een opstelling snel en zonder veel woorden de blokkade/oorzaak zichtbaar maken. Het maakt vastzittende emoties en overtuigingen weer vrij.

Wauw en wauw, de opleiding voelt als thuiskomen voor mij! Ik ben nog geen familieopsteller, maar in iedere cel voel ik het al en wil ik roepen: Ik ben familieopsteller!

Een opstelling raakt het diepste van je ziel. Het is ongelooflijk bijzonder. Magisch. Het is heling.

Ik ben echt helemaal verkocht haha. Voor iemand die veel shit heeft (en ik was daar 1 van) is dit het krachtigste wat ik heb ervaren om blokkades op te lossen. En geloof me als ik zeg dat ik veel dingen heb geprobeerd.

Tot zover het leuke gedeelte.

Het minder leuke gedeelte is dat als je goed wilt zijn als familieopsteller je je eigen thema's moet kennen en doorleven. Je moet als het ware leeg en transparant worden, zodat je niet gaat projecteren of sturen bij je cliënten.

En laat zuiverheid nou een van m'n belangrijkste waarden zijn. Dus ik stond helemaaaaal open. Er kwam weer zoveel shit naar boven, vanuit een nog diepere laag.

Waarom kan ik niet volledig shinen? Waarom twijfel ik zoveel? Waarom gaat alles zo moeilijk bij mij? Wat als ik het niet goed doe etc. etc. etc.... Allemaal (onbewuste) blokkades en vragen waar ik antwoord op heb gekregen.

Hoe eng en confronterend het ook is om naar je donkere kanten te kijken, het is allermooiste wat je kunt doen. Daar ligt vrijheid. Daar ligt groei. Jezelf omarmen en accepteren zoals je bent. Niet meer bang zijn voor je eigen schaduw, want ook dat hoort bij je. Het leven in haar volledigheid ervaren. Een worden met alles wat er is.

Voor het eerst voel ik oprecht dat ik trots ben op mezelf. Het is zoveel makkelijker om streng en hard te zijn voor jezelf, dan dat je jezelf eert. Als ik kijk naar waar ik vandaan kom en hoe ik doorzet om de lagen af te pellen en te worden wie ik wil zijn, dan mag ik mezelf een schouderklopje geven. Ja, dat is heel moeilijk voor me. Want ik zocht het steeds in anderen. Maar hoe vaak ik het ook te horen kreeg, het drong niet tot me door. Niemand kan je de bevestiging geven die je zoekt, alleen jij kunt dat voor jezelf doen.

En zo - met vallen en opstaan - kom ik weer een stapje dichterbij de kern van m'n missie en visie.

Het mooiste wat je je (toekomstige) kinderen kunt geven is dat jij als moeder volledig in je kracht staat. Leven in lijn met wie je bent en wat je werkelijk wilt. En dat heb ik hier te doen. Bijdragen aan het vormen van gelukkige (en gezonde) gezinnen zodat alle kinderen krijgen waar ze recht op hebben. Dat begint bij het fundament...EN DAT BEN JIJ!

Volledig in je kracht staan betekent je losmaken van alles wat niet bij jou hoort, zoals de patronen die je hebt meegekregen van je ouders en familie. Het betekent dat je de last van je moeder die je uit liefde bent gaan dragen, teruggeeft. En het betekent ook dat je de pijn, leed en onverwerkte gebeurtenissen moet aankijken en een plek moet geven. Het dragen van (familie)geheimen is zwaar. Ik gun je lichtheid.

Ik kan niet wachten totdat ik jou en andere vrouwen een veilige plek kan bieden waar we in verbondenheid en vertrouwen kunnen helen. Zodat we weer oprecht kunnen genieten en lachen van geluk (wil je je alvast opgeven voor de try-out (kosteloos) let me know via een reply of privebericht, max. 8 vrouwen).

Verder doe ik nu een gratis 5 dagen challenge voor vrouwen die single zijn en graag een relatie/ gezin willen, maar nog niet de juiste zijn tegengekomen. Dus ben jij single en wil je leren wat jij zelf kunt doen om die ideale man in je leven te krijgen, doe dan mee :) Ik deel m'n kennis en ervaring met je en je krijgt de 5 stappen die ik zelf ook heb gezet!


Vergeet je vriendinnen niet uit te nodigen voor de challenge zodat jullie de stappen samen kunnen doen en jullie ervaringen met elkaar kunnen delen ( kopieer deze link https://sheinspires.activehosted.com/f/20 ) !

Hoe ga jij ermee om als je je dagen of weken achter elkaar kut voelt? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Wie weet is jouw reactie net de inspiratie die iemand nodig heeft om verder te kunnen.

Vergeet niet om je te abonneren op mijn mailinglijst voor exclusieve e-mails over familie, gezin/relaties, liefde...en jou :)

Op jouw #mooisteleven,

Naouel

P.S. Volgen we elkaar al op Instagram? Klik hier en ik neem je mee op reis in mijn Insta Stories :)


Commenti


bottom of page