top of page

Hoe Kom Je De Juiste Man Tegen? Golden Tip!

Ik kom de verkeerde mannen tegen. Hoe vaak heb jij dit geroepen of je vriendinnen dit horen zeggen?

Iedere keer dat ik weer teleurgesteld was in de liefde, was mijn conclusie: Ik kom alleen maar de verkeerde mannen tegen. Alle leuke, goeie mannen zijn bezet.

Dat het aan mij lag en dat ik gewoon iets verkeerd deed, kwam totaal niet in me op.

Ik zelfs al ‘de perfecte man’ lijstje gemaakt. Hij moet charmant zijn, hij moet grappig zijn, hij moet lang zijn…ik wil een ‘echte’ man, ik wil dat hij moeite voor mij doet…Hij moet, hij moet…Ik wil, ik wil…Bij iedere man ging ik het lijstje in mijn hoofd af en vinkte ik een voor een af. Ik kon me niet voorstellen dat ik zou eindigen met een man die niet voldeed aan mijn lijstje. Het waren eisen waarvan ik dacht dat ze me gelukkig zouden maken, maar ik had het helemaal mis. Want m’n lijstje was onbewust gebaseerd op wat ik had meegekregen vanuit mijn familie en cultuur en wat dus vertrouwd voelde.

Het gekke is, soms kwam ik een man tegen die aan alle eisen voldeed, op papier klopte het zeg maar, maar ik voelde dan helemaal niks voor hem. En soms kwam ik een man tegen die aan geen van alle eisen voldeed, maar toch voelde ik me aangetrokken. Dus negeerde ik mijn lijstje, alleen om erachter te komen dat het alsnog de ‘verkeerde man’ is. Na zo een teleurstelling werd mijn lijstje alleen maar langer haha.

Ik weet zeker dat jij ook zo’n ‘de perfecte man’ lijstje hebt, nietwaar?

Weet je, het enige wat ik wilde, was gewoon echte liefde ervaren, helemaal omdat ik zonder vader was opgegroeid. Ik voelde me best machteloos, omdat ik dacht dat je geluk moest hebben en gewoon de juiste man moest tegenkomen. Dat hoorde ik namelijk altijd. Maar ik was bang dat het niet voor mij was weggelegd. Na heel wat teleurstellingen, frustraties, PIJN en keer op keer een gebroken hart, was ik het spuugzat.

Dat was het moment dat ik m’n geluk in eigen handen nam en keihard aan de slag ging met mezelf. En nee, dan bedoel ik niet mijn uiterlijk of andere dingen om me voor even goed te voelen, maar keihard werken aan mijn eigenwaarde, zelfbeeld etc., het binnenste dus. M’n leven veranderde radicaal.

Het eerste wat ik deed? 'De perfecte man' lijst schrappen!

De vraag is niet aan welke eisen je partner moet voldoen, MAAR HOE JIJ JE ZOU WILLEN VOELEN IN DE RELATIE? Als je dit visualiseert en daadwerkelijk voelt, zul je direct een shift in je voelen. Je energie frequentie verandert daarmee en dus ook de mannen die je aantrekt. Dus schrap je eisen lijst. Laat je lijst en al je ideeën over de liefde los en sta open voor iets nieuws en onbekends.

Nu geloof ik niet meer dat er zoiets bestaat als de ‘verkeerde mannen’. Op basis van de energie frequentie die je onbewust uitzendt, trek je een bepaald type mannen aan. Met nog eens, iedere ervaring met een man, hoe kort deze ook was, is een wijze les om erachter te komen wat je NIET wilt, en dus een stap dichterbij wat je WEL wilt. Maar…..

Je zult wel aan jezelf moeten werken. Je bagage moeten opruimen en ruimte voor hem moeten maken. Anders zul je keer op keer met hetzelfde mannen belanden.

Ik heb je gewaarschuwd :P De man die je daarna tegenkomt zal misschien in geen enkel opzicht voldoen aan de eisen lijst, maar hij zal je wel precies geven wat je nodig hebt en je laten voelen zoals je wilt.

Hoe zou jij je willen voelen in een relatie? Ik ben super benieuwd, laat het me weten in de reacties.

Tag je vriendinnen en deel deze blog. Iedere Marokkaanse vrouw verdient de liefde van haar leven, toch?

xx

Liefs,

Naouel

PS: Heb jij de workshop She Loves! - Vind geluk in de liefde al gezien? Hier leer jij hoe je het heft in eigen handen neemt en een liefdevolle relatie krijgt. Precies zoals ik dat heb gedaan.

PPS: Heb jij de GRATIS training voor een gelukkig en succesvol leven al gedownload? Nee...? Download 'm dan meteen hier :)

bottom of page