top of page

MondayMotivation #7: Denk Aan Jezelf!

Hello Monday!

It's Monday babe! Hier is jouw Monday Motivation! Iedere maandag inspireer ik jou door middel van een boodschap om meer uit jezelf en je leven te halen. Bekijk de video hieronder of lees de blog!Toen ik nog ik m'n 9-5 baan zat, was elke dag zo een beetje een marteling voor me. 1. Ik ben geen ochtendmens en 2. Iedere ochtend keek ik toe hoe mensen net zombies in de metro zaten op weg naar werk. The same story every f**** day.


Het is heel makkelijk om mee te gaan met de dagelijkse sleur. Voor je het weet doe je iedere dag hetzelfde en denk je verder nooit na over wat je zelf nou écht wilt. En zelfs als je wel weet wat je wilt, ben je alsnog bezig met alles en iedereen behalve datgene wat voor jou belangrijk is. Maar de tijd gaat zo aan je voorbij!


Zet Jezelf Op De Agenda

Daarom wil ik je voor deze week inspireren en aanmoedigen om 1 ding voor jezelf te doen, puur voor jezelf. Vergeet even je verantwoordelijkheden, vergeet de behoeftes van anderen. Vergeet wat hoort en moet. Denk even aan jezelf!


Wat maakt jou gelukkig en blij? Wat is belangrijk voor jou? Wat is je passie? Welke missie heb je te volbrengen in dit leven?


Kies dan 1 kleine stap die je deze week gaat zetten in de richting van dat verlangen! Het maakt niet uit hoe klein de stap is. Pak je agenda en plan de actie meteen in voor jezelf.


Wil je meer zelfvertrouwen? Plan dan een visualisatie oefening in voor jezelf waarin je 10 minuten lang gaat visualiseren hoe het is om een sterke, zelfverzekerde vrouw te zijn die stevig in haar schoenen staat. Wil je lief en zacht voor jezelf zijn? Plan dan 10 minuten in je agenda en ga in Stilte met jezelf zitten en voelen. Droom je ervan om voor jezelf te beginnen? Bedenk dan een kleine stap die je kunt zetten om alvast richting die kant te bewegen.


Een Kleine Stap

Jij bent net zo belangrijk als de mensen om je heen. Uiteindelijk leef je voor jezelf en niet voor anderen. Dus welke (kleine) stap ga jij deze week zetten voor jezelf? Wat kan jij nog meer voor jezelf doen?


Ik zou het heel leuk vinden als je je inzichten met me deelt hieronder in de reacties of via een privébericht/mail naar info@sheinspires.nl, en ik zou het helemaal geweldig vinden als je deze Monday Motivation deelt met je vriendinnen!


Een hele mooie week weer en plan tijd voor jezelf in je agenda!


Liefs,She Inspires

P.S. Wil je de #MondayMotivation iedere maandag rechtstreeks in je mailbox? Laat dan

hiernaast je e-mailadres achter!

Comments


bottom of page