top of page

#MondayMotivation: Vertrouwen Op Je Innerlijke Kompas

Happy Monday! Het is weer maandag! Dat betekent een nieuwe #MondayMotivation voor jou! Op iedere maandag inspireer ik jou met een boodschap om het beste uit jezelf en je leven te halen. Deze week gaat over TRUST. Vertrouwen. Durf je te vertrouwen op iets wat je misschien nog niet helemaal kunt zien, maar waarvan je wel voelt dat dat het juiste is om te doen? Daar gaat deze #MondayMotivation over.


Bekijk de video of lees de blog hieronder verder...


Ik wil je deze week inspireren om te investeren in jezelf door tijd te nemen voor wat op dit moment aandacht van je vraagt. Het is zo makkelijk om door te gaan en maar door te gaan. Maar soms moeten we een stap achteruit doen. Om vanuit een nieuw perspectief naar onze situatie te kunnen kijken. Daarom vraag ik je aandacht voor vertrouwen wat je nog niet kunt zien, maar wel kunt voelen dat dat het juiste voor je is.


Innerlijke Kompas

We hebben allemaal een innerlijke kompas. Noem het je diepere weten, kern, intuïtie, gut feeling of wat dan ook. Het verwijst allemaal naar hetzelfde, namelijk iets in jou wat je niet kunt zien, aanraken of verklaren maar waarvan je wel een sense krijgt. Deze diepere weten is verbonden met alles en iedereen. Het weel zoveel meer dan je hoofd. Wanneer je durft te vertrouwen op je innerlijke kompas, zul je steeds meer het gevoel hebben dat je je eigen pad aan het bewandelen bent. Je eigen blueprint voor het leven, om het maar zo te zeggen. Wanneer je verwijderd bent van je innerlijke kompas, omdat je er misschien nog niet bewust van bent of nog niet zo goed kunt voelen, dan ben je vooral aan het overleven. Je volgt de conditionering die je hebt meegekregen en leeft op automatisch piloot. Steeds meer zul je daardoor het gevoel hebben dat je niet leeft maar wordt geleefd. Mijn uitnodiging aan jou is om je innerlijke kompas te leren kennen en je te laten leiden door dit diepere weten. Het brengt je exact naar waar je moet zijn. Het leven zoals het voor jou bedoeld is. Je zult vreugde, voldoening en blijdschap ervaren. Bliss. Want je doet wat je voelt dat je moet doen.


Vertrouwen

Dit vraagt om een grote mate van vertrouwen. Vertrouwen in datgene wat je nog niet kunt zien, begrijpen of verklaren. Waar we de fout in gaan is dat we steeds maar opnieuw kijken naar onze de omstandigheden waar we nu in zitten en als dat niet in lijn is met waar je hoofd of ego wil zijn, dan raken we gefrustreerd, depressief, etc. Maar los van hoe je huidige situatie nu is, kun je vertrouwen op datgene wat je niet kunt zien? Kun je je verbinden met je kern, je diepere laag, die voorbij je huidige gedachten, emoties en gevoelens gaat en kun je van daaruit voelen wat juist voor je is? Ondanks de angst die je misschien voelt, de eindeloze gedachten die door je hoofd heen gaan. Verbind je met dat stuk in jezelf en je zult weten wat je moet doen.


Shine your Light

Op 23 februari vindt de workshop Shine Your Light plaats. Hier ga jij je met je kern verbinden. Door middel van o.a. meditatie en diepgaande oefeningen breng ik jou naar dit diepe stuk in jou om van daaruit in je kracht te staan en je licht te schijnen. Het is klaar met jezelf inhouden, klein houden en niet zijn wie je echt bent. Je zult voelen en ervaren hoe het is om volledig in de spotlight te staan zonder angstig of nerveus te zijn. Dit neem je mee naar je werk zodat je vanaf nu claimt waar je recht op hebt: jouw volledig potentieel leven!

Voel jij dat dit voor jou is, voel jij een 'ja' van binnen, durf dan te vertrouwen op dat gevoel en weet dat deze workshop perfect voor jou zal zijn en je alles zult ontvangen wat je nodig hebt om voluit te shinen! Gebruik de code #mondaymotivation en krijg vandaag korting op je ticket.


Een hele mooie week weer!


Veel liefs,

She InspiresComments


bottom of page