top of page

Voel Je Je Niet Goed Genoeg? Check dit.

Heb jij vaak het gevoel dat je niks hebt bereikt in je leven? Ook al heb je nu misschien een vaste baan en een goede salaris, je hebt een dak boven je hoofd, maar toch voelt het op een of andere manier alsof je niks op orde hebt. En daardoor twijfel je aan jezelf en vraag jezelf iedere dag af of je wel goed genoeg bent.


Zo ja, bekijk dan de video hieronder! Je krijgt grote EYE-OPENERS om je goed genoeg te voelen, zelfs als je nu grootste vijand bent.
Weet je, ik heb nog nooit mijn verjaardag gevierd tot aan m’n 28 ste of 29 ste. Ieder jaar dat ik

Iedere jaar dat mijn verjaardag dichterbij kwam, voelde ik me ‘depressief’ omdat ik dacht: ik ben een jaartje ouder en ik heb nog steeds niks bereikt. Het voelde iedere keer alsof m’n leven stil stond terwijl ik zoveel dromen en verlangens had.


Ik wou zo graag dat ik me zelfverzekerd voelde, écht zelfverzekerd, niet alleen aan de buitenkant, maar vooral van binnen. Ik wou zo graag reizen en vol enthousiasme en energie opstaan. Niet meer zo een ‘nutteloos’ gevoel, maar echt zin in het leven. Ik droomde ervan om m’n leven met iemand te delen en met plezier naar m’n werk te gaan. Arghh, zoveel dromen en verlangens...


Meld Je Nu Gratis Aan Voor De 4-Daagse Challenge 'Design The Life You Love'!

Maar hoe graag ik alles ook wilde, ik stond mezelf heel erg in de weg. Misschien herken jij dit ook wel dat je boos op jezelf wordt, juist omdat je van binnen weet dat je zoveel meer uit jezelf en je leven kan halen. Je geeft telkens jezelf de schuld omdat je het allemaal stand houdt. Maar als je echt naar de kern gaat, dan ben je gewoon doodsbang om uit je comfort zone te stappen. Vooral als je zo bezig bent met


wat andere mensen van je zullen denken en vinden. En weet je wat de allergrootste angst is die daaronder ligt: ben ik wel goed genoeg?


Dus ik wil je 3 MAJOR eye-openers geven die jou verder gaan helpen:


Eye-Opener #1: IEDEREEN Heeft De Angst 'Ben Ik Wel Goed Genoeg'?


Wees je ervan bewust dat ‘Ben ik wel goed genoeg’ de meest fundamentele en de allergrootste angst die ieder persoon heeft. Dus je bent echt niet de enige, dit heeft niks met JOU als persoon te maken, maar dit heeft iedereen. Wanneer dat stemmetje in je hoofd je naar beneden haalt met allerlei negatieve opmerkingen, weet dan dat dat niet waar is en dat iedereen in werkelijkheid bang is om niet goed genoeg te zijn.


Eye-Opener #2: Je Goed Genoeg Voelen Heeft Niks Te Maken Met Je Prestaties!


Je goed genoeg voelen of je eigenwaarde heeft niks te maken met je prestaties. Je hebt nu een bepaald plaatje in je hoofd en je denkt dat je goed genoeg gaat voelen wanneer je dat bereikt. Misschien heb je wel het plaatje dat pas als je getrouwd bent dan ben je goed genoeg en hoor je erbij. Of pas als je die ene hoge functie hebt of heel veel geld hebt, dan pas ben je succesvol. Maar je goed genoeg voelen heeft dus niks te maken met je condities en omstandigheden in de buitenwereld. Het heeft heel lang geduurd bij mij om dat écht te beseffen. En nog steeds af en toe val ik er weer voor. Maar je bent goed genoeg, simpelweg omdat je ademt en leeft. Meer is er niet voor nodig.


Eye-Opener #3: Gun Jezelf Je Dromen & Verlangens, Juist Omdat Je In Essentie Al Goed Genoeg Bent.


Omdat je in essentie al waardevol bent en goed genoeg bent, mag je jezelf al je dromen en verlangens gunnen. Niet omdat je jezelf moet bewijzen, uit angst om buiten de boot te vallen. Maar omdat je er toe doet en omdat het kan. Vroeger dacht ik altijd dat je een bepaald persoon moet zijn om al je dromen en verlangens uit te laten komen. En omdat ik me niet goed genoeg voelde, was ik ervan overtuigd dat ik niet zo persoon was bij wie het allemaal kon gebeuren. Maar ik had het echt mis. Iedereen kan z’n verlangens realiseren. We hebben allemaal dezelfde kracht in ons. Dus ook jij, gun jezelf wat je wil, simpelweg om te ervaren hoe het is als het werkelijkheid is.


Dank Je Wel Voor Het Kijken!


Nu wil ik van jou horen. Deel je gedachten met me.

  • Reageer hieronder door een reactie achter te laten. Worstel jij ook met het gevoel dat je niet goed genoeg bent? En zo ja, welke gedachten zorgen daarvoor bij jou?

  • Heb je een brandende vraag? Stuur je 'm hier in en ik beantwoord je vraag in een video.

  • Ken je iemand die worstelt met niet goed genoeg voelen, deel deze post dan.

Veel Liefs,


She Inspires


P.S. Ik geef een vierdaagse challenge ‘Design The Life You Love’ waarin ik je de exacte 5 stappen leer om in jezelf te geloven en al je dromen en verlangens te realiseren. Meld je HIER gratis aan.

Comments


bottom of page